Е, аз пък мисля, че точно така ще се случи. Рано е да ги обединяват още, а и трябва да се вкара още интрига. Така или иначе ще се обединят, но дотогава има още вода да изтече.

Е, аз пък мисля, че точно така ще се случи. Рано е да ги обединяват още, а и трябва да се вкара още интрига. Така или иначе ще се обединят, но дотогава има още вода да изтече.

. Изобщо готино студио, може би защото всички коментари бяха обективни и коректни.
Не помня да съм писала подобно нещо. И нямам логика, никога не съм и имала предвид това, което вече над месец поне аз гледам на екрана. Коментирам видяното, липсата на правила и ясен регламент дотук и предвид това мисля, че сега ще направят поредната недомислица с цел рейтинг, интрига, и някакви си техни врътки и схеми. Което не е логика, а предположение. В това предаване поне аз не се ръководя по логика, защото няма смисъл. Имам предпочитания и харесвам определени хора.
. Ако има късмет на подобна игра би отстранил единствено Анна-Мария.
Не помня да съм писала подобно нещо. И нямам логика, никога не съм и имала предвид това, което вече над месец поне аз гледам на екрана. Коментирам видяното, липсата на правила и ясен регламент дотук и предвид това мисля, че сега ще направят поредната недомислица с цел рейтинг, интрига, и някакви си техни врътки и схеми. Което не е логика, а предположение. В това предаване поне аз не се ръководя по логика, защото няма смисъл. Имам предпочитания и харесвам определени хора.Препоръчани теми