💪"Игри на волята: България" - Тема 8 /20.10. - 27.10. 2019/

• 56 180
  • 1 633
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Другата България
В анкетата гласувах за мнението на Наско, въпреки че и с Амелия съм съгласна, и с ваня, и с Милков, и с Алекс, и с всичките освен с Тарзан. Та да се счете за вот. Crossing Arms

Пак за Веско съм се сетила нещо. На много места в нета съм попадала /вкл. и на интервюто с Бояна го прочетох/ на негови изказвания и писаници за него, че ако спечели предаването, ще се завърне в България. Тези 200 000 лева били "билетът му" за връщане. newsm78 Thinking
Та седя и си мисля /а понякога само си седя  tooth/е ли или не е това едно леко заиграване с патриотичните чуВства и нагласи на българина от негова страна? Thinking Веднъж от гледна точка на продукцията, втори път от страна на зрителите ако има СМС гласуване. Значи с американско жителство, 10 години кара ТИР /а тираджийте там са доста платени/, живее си, работи си, в един хубав ден вижда реклама на ТВ състезание с парична награда и решава, че ако вземе тези пари, ще се върне в България и ще зареже американската мечта, живот, всичко, което има там, за да се върне тук? newsm78 Нямам идея там има и си жилище или не, не съм чела или гледала някъде нещо, не знам и в кой град е, но за 10 години да нямаш спестен лев, да разчиташ  на тези пари, за да се устроиш в България поне на мен ми се струва чисто преиграване. Може и да съм пристрастна, не знам, но не мога да го приема за искрено и лично това.

Скрит текст:
newsm78 Не помня да съм писала подобно нещо. И нямам логика, никога не съм и имала предвид това, което вече над месец поне аз гледам на екрана. Коментирам видяното, липсата на правила и ясен регламент дотук и предвид това мисля, че сега ще направят поредната недомислица с цел рейтинг, интрига, и някакви си техни врътки и схеми. Което не е логика, а предположение. В това предаване поне аз не се ръководя по логика, защото няма смисъл. Имам предпочитания и харесвам определени хора.

Аз също предполагам, че няма да има размяна на единични играчи между двете племена. Но не твърдя, че съм "сигурна" и "убедена" в това.

...направо съм сигурна, не-убедена съм, че ще има прехвърляне на участници от траките към славяните. И затова заложих на Пламен.

И допълних, че няма логика да се разменят единични играчи - значи Пламен вече е при траките, изградил си е някаква стратегия и дай да го преместим за втори път при славяните, за да имаме две племена с еднакъв брой играчи?!

Според мен отпадат още двама/трима и ги обединяват в едно племе. Няма за кога да ги местят от отбор в отбор, играта трябва да навлезе в третия етап с едно племе.
Ами предполагам, и следствие на това съм убедена, че ще измислят нещо такова. Сигурна съм в предположенията си, щом се хващаме за конкретна дума и ще се заяждаме на дребно. Времето ще покаже дали съм била права. И ако стане нещо подобно, то предполагам /вече без да съм сигурна/, че славяните ще си изберат Пламен.

# 1 576
Продукцията дали са предвидили отпадането на участници от контузии? Thinking До сега трима, които е трябвало да отпаднат в битка.
Някой има ли информация в чуждите формати има ли толкова контузени участници или нашите игри са просто такива?

# 1 577
Познавам тираджии (един такъв ни беше съсед, вече май не се връща в България), които станаха богати, имат по две-три къщи (в чужбина и тук), а този не е спестил нищо - странно, наистина...

# 1 578
АБе слушайте на Веско дрънканиците и пълнейте....ТОчно е умрял за 200 хил. Ни дете, ни коте в Щатите, едва ли ходи да проси, че и тираджия. Направо великолепната четворка, все лауреати са се сбрали в това племе, нобелови. Счупиха световните тъпомери с интелекта си. На тез години без приятелка или сериозна връзка, за жена си мечтаел той...Леле майкоуууу...Каквато реклама си направи в тая игра, скоро не го виждам да му се отвори парашута. Или поне няма да е с това което би му се искало.

# 1 579
Вчера по време на студиото Алекс караше уж публиката да вика за Ваня или Милко, докато играха играта. Но камерата не даде, нито преди е давала да има публика в студиото! Чуват се само някакви гласове, а вчера скандиране на имената на коментаторите...
Малко е откачено, ако няма публика да се правят, че има Grinning

# 1 580
  • София
И ако стане нещо подобно, то предполагам /вече без да съм сигурна/, че славяните ще си изберат Пламен.

ОК, предполагаме, че ще стане нещо подобно. Защо, обаче, славяните да избират, когато те са малцинство, че и си губят битките?!? Не би ли било по-справедливо пратраките да им предложат кого да изпратят при тях?
И ще е гениално, ако пратраките им изпратят я Ана-Мария, я Сандьо Гастоньов, я двамата.

# 1 581
И аз не намирам логика славяните да изберат Пламен, та да се съюзи с бившите си съплеменници и "чистокръвните" славяни да си подпишат смъртната присъда. Знаем, че са кухари, ама не чак толкова.

# 1 582
То по тази логика по-добре никой да не си избират. Бившите прабългари ще ги застрашат от изгонване, а оригиналните траки едни играчи имат.... ум да ти зайде.

# 1 583
  • Буркина Фасо
тая хвърли цепеницата директно в сандъка без да премине през дупката.

# 1 584
  • Испания

Моля?

# 1 585
Вчера по време на студиото Алекс караше уж публиката да вика за Ваня или Милко, докато играха играта. Но камерата не даде, нито преди е давала да има публика в студиото! Чуват се само някакви гласове, а вчера скандиране на имената на коментаторите...

Имаше публика и я дадоха. Аз вчера за първи път гледах студиото, просто много ме вбесиха на епизода и реших да видя дали ще дадат нещо интересно. Публиката беше малко и ги дадоха в гръб.

Аз на Веско не му бера дерта за булка. Ще си намери, някоя като онази русата мадама, която излезе, от тяхното племе беше, супер безлична и им прислугваше още от първата седмица, но не мога да се сетя как се казваше.

Веско го харесах за 1-2 епизода, Юлиан също, но Томас, Март и Александър никак и изобщо GrinningGrinning

# 1 586

Имаше публика и я дадоха. Аз вчера за първи път гледах студиото, просто много ме вбесиха на епизода и реших да видя дали ще дадат нещо интересно. Публиката беше малко и ги дадоха в гръб.

Наистина? Направо не мога да повярвам.. вярно, че го хванах към 10 и 20 студиото..

# 1 587
Сега дадоха някакво ново промо, Стоянчо е бесен на Юлиян и продължава да му дудне, че е играл нечестно, а Юлиян се хили под мустак. Траките май най-накрая ще я видят тази резиденция. Laughing

# 1 588
  • Другата България
И ако стане нещо подобно, то предполагам /вече без да съм сигурна/, че славяните ще си изберат Пламен.
ОК, предполагаме, че ще стане нещо подобно. Защо, обаче, славяните да избират, когато те са малцинство, че и си губят битките?!? Не би ли било по-справедливо пратраките да им предложат кого да изпратят при тях?
И ще е гениално, ако пратраките им изпратят я Ана-Мария, я Сандьо Гастоньов, я двамата.
Laughing Изобщо не бях се сетила за такъв вариант. Звучи чудесно, направо прекрасно, направо ще  jumpuu от кеф. Ако това се случи, ще е голям пиниз. Но мисля, че ако се стигне до нещо подобно славяните ще искат силен играч, за да печелят като племе, те много държат на племето като цяло както се видя. Юлиян не вярвам да искат, затова заложих на Пламен.
Но това са си мои хипотези, които е възможно да останат в сферата на вероятностите.

Моля?
doh rotfImbo rotfImao Объркал е темите Бонгич, предполагам е мислел, че пише в темата за "Фермата".

# 1 589
Мдааа. И аз го гледах. Май се нерви, че Юлиян е нанизал пояса на кола не през дупката, а през въжето.

Общи условия

Активация на акаунт