/е ли или не е това едно леко заиграване с патриотичните чуВства и нагласи на българина от негова страна?
Веднъж от гледна точка на продукцията, втори път от страна на зрителите ако има СМС гласуване. Значи с американско жителство, 10 години кара ТИР /а тираджийте там са доста платени/, живее си, работи си, в един хубав ден вижда реклама на ТВ състезание с парична награда и решава, че ако вземе тези пари, ще се върне в България и ще зареже американската мечта, живот, всичко, което има там, за да се върне тук?
Нямам идея там има и си жилище или не, не съм чела или гледала някъде нещо, не знам и в кой град е, но за 10 години да нямаш спестен лев, да разчиташ на тези пари, за да се устроиш в България поне на мен ми се струва чисто преиграване. Може и да съм пристрастна, не знам, но не мога да го приема за искрено и лично това.
Не помня да съм писала подобно нещо. И нямам логика, никога не съм и имала предвид това, което вече над месец поне аз гледам на екрана. Коментирам видяното, липсата на правила и ясен регламент дотук и предвид това мисля, че сега ще направят поредната недомислица с цел рейтинг, интрига, и някакви си техни врътки и схеми. Което не е логика, а предположение. В това предаване поне аз не се ръководя по логика, защото няма смисъл. Имам предпочитания и харесвам определени хора.

от кеф. Ако това се случи, ще е голям пиниз. Но мисля, че ако се стигне до нещо подобно славяните ще искат силен играч, за да печелят като племе, те много държат на племето като цяло както се видя. Юлиян не вярвам да искат, затова заложих на Пламен.
Объркал е темите Бонгич, предполагам е мислел, че пише в темата за "Фермата". Препоръчани теми