Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 150
 • Мнения: 4
Как може да натискат някой да си продаде апартамента? Не се ли нарича тормоз това? Знам, че  е подсъдно. Защо не подаде сигнал в полицията?


Тя полицията в тази страна върши ли нещо освен да събира статистика? Кой ще й обърне внимание на тази жена? При толкова видими престъпления и нарушения прокуратурата не взема никакви мерки срещу тази секта а какво остава да реагират заради някаква обикновена девойка. Реакция от правосъдните органи ще има едва тогава когато Ивелин откаже да изплати толкова жадуваните дивиденти от сектантите. Тогава ще стане весело защото кандидат - милионерите ще си търсят парите, а до тогава - Слава на фараона!

# 151
 • Мнения: 49
Не ви ли е странно, че няма снимки от парка с тълпи туристи? Ивелин всеки ден бълва по няколко клипа като ни облъчва колко добре вървят нещата в сектата, но липсват снимки на хора в цирка освен разни сектанти. Оня ден четох как един случаен човечец  попита вярващите колко посетители имат на ден и те веднага се надхвърлиха върху него с обиди вместо да опровергаят съмненията му със снимки. Щом толкова много средства се отделят за реклама на бутафорията значи кораба потъва със страшна сила. Вярващите са налазили дори групите за търговия в интернет и обясняват разпалено на всеки колко печеливша инвестиция е " Историческа пирамида". По - досадни са от конски мухи върху лайно.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 13:20 от Sarmatian

# 152
 • Мнения: 863
В кои форуми се разиграват тия неща? Да попрочета малко забавни хвалби.

# 153
 • Мнения: 49
В кои форуми се разиграват тия неща? Да попрочета малко забавни хвалби.
На страницата на Ивелин в фейсбука. Влезте ако желаете и почетете малко бисери на въодушевените сектанти. Кацнала една муха в парка и веднага се прави лайф за това чудо а отдолу всички вярващи един през друг се надпревартат да хвалят вожда и да му благодарят . Жена ми пък ми показа две групи за търговия пак в фейсбук където няколко сектантки агитират хората да инвестират в най - сигурната инвестиция в България - "Исторически парк".

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 13:26 от Sarmatian

# 154
 • Мнения: 14
Кажете си, че завиждате на забогателите около Ивелин. Човека е вълшебник и лекува бедността а Вие тук само хейтите и спамите. Инвеститорите са вече милионери и въздигат България, какво значение има, че никой не идва в парка? По - важното е да идват пари по сметките на Ивелин и Управителният съвет.

# 155
 • Мнения: 16 220
Бе, ко приказваш....

# 156
 • Мнения: 14
През седмицата попаднах на един невероятен бисер - ода за " Исторически парк"! Всеки път когато си мисля, че тези хора са стигнали дъното, те копаят ударно още по - надолу. Не стига това ами Ивелин пак заговори за галактически заговори срещу него и сектата. Ударно се търсят виновници за липсата на какъвто и да  е интерес от обществото към този кич. Положението е повече от безнадеждно, щом сектантите са тръгнали по училищата да молят директори и учители да направят ученически екскурзии в ИП. Не ми се мисли как ще оцелеят през зимата когато сметките за ток и охрана се увеличават драстично а банката прави чук, чук и си иска парите накуп.

# 157
 • Мнения: 863
Коя банка? Нали имат милиони от инвеститори.

# 158
# 159
 • Мнения: 49
Да, бяха проверени миналата година и бяха констатирани сериозни нарушения. Резултатите от тези проверка бяха предадени на прокуратурата във Варна. Те обаче пуснаха чадър върху сектата вместо да ги поведат под съдебна отговорност. Все пак едно голямо браво, за вестниците които показаха истинското лице на тези измамници. Благодарение на тях много хора се осъзнаха и се отдръпнаха от пирамидата. Даже в момента върви нов скандал заради натиск и опит за сплашване на журналиста Йоан Запрянов. Предполагам, че прокуратурата отново няма да предприеме абсолютно нищо и ще остави нещата на самотек. Колкото и алчен да е Ивелин, той не забравя да си плати на " Герб" и " ДПС".

# 160
 • Мнения: 14
Заформя се нов конфликт между ханът и   журналистката Йоана Запрянова. От едната страна е Ивелин който е честен платец на "Герб" и " ДПС" а от другата " БСП" и изпадналите в немилост " СДС". Вероятно сега трябва да харесам някой от двете групи крадци и да обяснявам колко са добри едните и колко лоши другите. Проблемът е, че не харесвам нито едните, нито пък другите. Всички тези паразити пият народна кръв и ни унищожават като нация и държава вече 75 години. Достатъчно си играхме на демокрация и всички виждаме докъде ни доведе това. За да я има България не са ни нужни партии, секти и НПО - та а мъжоритарна система която да отсява плявата от житото. Система която ще донесе ред, спокойствие и благоденствие на гражданите си. Едва тогава ще излязат на преден план можещите и знаещите а не   пакячовци като Ивелин "Истината" и кака Йони.

# 161
 • Мнения: 863
...а мъжоритарна система..
Тая система нещо за мъже ли е? Голяма легенда е великата мажоритарна система. Само че няма нищо различно от псевдо демокрацията. Някой ти спуска 10-20 или повече кандидати - избирай от тях. Ако искаш издигни свой кандидат - само че нямаш нужните пари. Накрая, все същото. Но все има вярващи в измислици.

# 162
 • Мнения: 14
Сега повече ли ви харесва действащата система? Доволен ли сте от живота си към момента? Какво трябва да се промени за да заживеем всички ние по - добре в родината си?

# 163
 • София
 • Мнения: 1 890
Тролове като теб трябва да спрат да бълват постове като предишния ти.
ЖурналистЪТ се казва Йоан Запрянов, тъкмо вчера четох негова интересна статия в Капитал за село Неофит Рилски и случващото се там.
Това за сведение на останалите четящи, на теб ти е ясно със сигурност.

# 164
 • Мнения: 7
Някой от вас вижда ли разлика между партиите и сектата на Ивелин? Аз не виждам такава и по мое мнение те много си приличат. Ханът се държи като политик, обещава всичко, но дойде ли време за изпълнение на поетите ангажименти  започват оправдания и търсене на виновници. Системата е прогнила от корупция, алчност и безчовечност. Разрухата и деградацията са навсякъде около нас. Заобиколени сме от кич и простотия и всичко това е следствие от липсата на правосъдие и справедливост. Фалшиви обещания, лъжи, кражби и наркомания, това ни дава тази партиина система.

Общи условия

Активация на акаунт