Била, Метро, Фантастико, Триумф, Хит, Т-маркет и др. - 11

• 69 564
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
На предната промоция на  Brio взех от Кауфланд. За сега съм много доволна. Взех дълбок тиган 28’ с капак. Беше около 30 лв.

# 271
Метро се сетиха кога да сменят работното време, точно сега трябва да работи на макс

# 272
  • София
Метро се сетиха кога да сменят работното време, точно сега трябва да работи на макс

И защо да работят на макс?
 За да се изпозарази персонала заради презареждащи се тетки и търгаши.
За да няма достатъчно време за добра дезинфекция и почистване?
Нали така и клиентите ще пострадат.
ПП - не пазарувам в Метро, не намирам изгодни за мене цени и интересни стоки там.

# 273
И аз съм доволна от нещата на Брио. По-конкретно от тенджерите. Покритието е страхотно, масивни са.

# 274
Блондибери, а дъното на тенджерите дебело ли е? И аз съм доволна, но имам касерола и уок.

# 275
  • При децата ми
Сега ще има да се чудя кои да избера?!:satisfied:

# 276
Ако желаете, мога да ви снимам тенджерата, която аз имам като се прибера Simple Smile Иначе е 22 см, вместимост 5,6 л. https://neostyle.bg/tendzhera-s-mramorno-pokritie-brio-metalica.html Взех я миналата седмица от Кауфланд за 23лв.

# 277
Интересно ми е как изглежда отдолу Blush Все забравям да погледна дъното...

# 278
  • При децата ми
Ако желаете, мога да ви снимам тенджерата, която аз имам като се прибера Simple Smile Иначе е 22 см, вместимост 5,6 л. https://neostyle.bg/tendzhera-s-mramorno-pokritie-brio-metalica.html Взех я миналата седмица от Кауфланд за 23лв.

Да, ще ти бъда благодарна! А, какво производство са тези съдове?

# 279
  • Сливен

Това е касеролата

# 280
Да, имам я Heart И препоръчвам. Но тенджерите май са с различно дъно... Thinking

# 281
Аз си взех тигана за палачинки. Много е хубав

# 282
Мисля, че е същото дъно. След около час ще погледна вкъщи и ще пиша.

# 283
Отбелязано ли е някъде дали покритието на съдовете Брио е без PFOA?

# 284
Момичета, дъното е същото като това, което е показано тук. Сега тъкмо я измих тенджерата, супер лесно стана. Въпреки, че ястието в нея беше мазничко.

Общи условия

Активация на акаунт