"Селски" номера и пинизи - тема 2

• 491 073
  • 6 984
  •   1
Отговори
# 6 540
  • France
Явно не са добре с главите. Може всичко да очаквате от тях. Пазете се

# 6 541
Направете си и застраховка. Включете и злоумишлени действия на трети лица.

# 6 542
Тази тема идвам да я побутна с една тотална селяния според моите разбирания.
Някаква млада маникюристка преди няколко години организирала изненада по случай юбилей на майка си и платила на местен вестник, за да публикува статия в тази връзка. Снимка от страницата на вестника си публикувала и във фейсбук профила. А съдържанието на статията е горе-долу следното:

Известна маникюристка изненада майка си по случай юбилея ѝ. На специален трон в луксозно заведение, до което юбилярката стигна със завързани очи, я очакваха куп изненади, сред които последен модел смартфон и екскурзия до Рим.

JoyJoyJoy
Всъщност, не знам дали ме потриса повече самата изненада, връх на показността, елементарността и парвенющината или обстоятелството, че е изтипосана тая изненада във вестник, или това, че статията е снимана с телефон и публикувана в профила на маникюристката. Но по моите лични класации това цялото в топ селяния.

# 6 543
А би могло да е още по-голяма: изобщо да не е имало такава изненада Joy

# 6 544
  • Sofia
В-к “Струма”ли 😀
Там съм виждала/чела подобни нелепости.

# 6 545
  • Пловдив
В-к “Струма”ли 😀
Там съм виждала/чела подобни нелепости.
Надали е само там. Sunglasses

# 6 546
Или вестник Вяра, дупнишко, там бяха майстори на световни новини от крайния квартал

# 6 547
За мен това не е селски номер. Искали хората, платили, похвалили се. Местните вестници и с това се изхранват донякъде.

# 6 548
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За мен това не е селски номер. Искали хората, платили, похвалили се. Местните вестници и с това се изхранват донякъде.
Да, това е груба селска проява, не баш номер... Но жалко за медия, която се издържа по такъв начин.

# 6 549
Ами те повечето местни медии се издържат по този начин, само дето в повечето случаи им плащат не местни маникюристки, а местни бизнесмени да пишат разни новини за фирмите им + разни прояви на кмета ( понякога селски).
Скрит текст:
Даже не ги пишат те, ами самите фирми им ги дават готови за печат със все снимков материал и текстова част.
И тук-таме разни сензации от рода на: заек загина при пожар, дъжд заваля в Горно Сахране и т.н.

# 6 550
Някой тарикат, ползвал хотелската стая преди нас, е изпил двете бутилки с минерална вода от минибара, напълнил ги е с вода от чешмата и ги е сложил в хладилника. Спестил е колосалната сума от 5 лева.

# 6 551
Ох... Огледай и патрончето с водката. Laughing

# 6 552
Да, жълтее Joy
Извън шегата - утре ще платим водата, но ще кажем на рецепцията за станалото и вече горките камериерки ще имат освен всичко друго и задължението да проверяват дали водата е разпечатвана. Мизерни душици ходят по земята.

# 6 553
  • Пловдив
Днес начи на Пампорово. Две супи - една шкембе чорба, една пилешка, две пърленки, просто пърленки без нищо. 42 лв. Ефтинджос.
42 лв за какво?!!?!?!?

# 6 554
  • Далечният изток
Ми в Пампорово си, душа.... Joy

Общи условия

Активация на акаунт