Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 543
  • 373
  •   1
Отговори
# 165
Впечатлена съм най-много от функцията за самопочистване. Това спестява време и нерви на всяка домакиня.

# 166
  • Пловдив
Вече 9-та година целогодишно ползвам сушилня Bosch WTW86561BY в едното ни жилище и Bosch WTY88780EU в другото ни жилище(7-ма година).След всяка употреба почиствам филтрите под вратата,а самопочистването,което е показано на видеото, не е "перфектно"-първата ми сушилня след около 5-годишна експлоатация беше на профилактика в сервиз,струваше 120лв.От сервиза ми казаха,че има препарат за почистване на сушилни(за Bosch,Siemens,Gaggenau,Neff),но не се продава в магазините,а само сервизите могат да го доставят,така и правя(купувам препарата от сервиза) и вече 4-та година нямам проблеми,но на три месеца правя профилактика със специалния препарат...За iron assist не мога да кажа нищо,защото нямам такава "екстра",не съм ползвала и нямам мнение,но не се надявам сушилнята да е станала и ютия...Това е личното ми мнение,не задължявам никой да мисли като мен!

# 167
Самопочистващият се кондензатор е голямо предимство.

# 168
Програмата за сушене се избира автоматично-прекрасно  улеснение.

# 169
Самопочистването е супер, но намаляване на гаденето ме впечатли най-много

# 170
Впечатлих се от функцията за самопочистване.

# 171
  • Пловдив
Функцията за самопочистване звучи добре. При мен е много досадно, защото сушилнята е на друг етаж и трябва да свалям частите долу за да я почистят.

# 172
На мен също най-мнохо ми хареса самопочистването!

# 173
Определено самопочистването ме впечатли!

# 174
Самопочистването ми звучи доста добре. Iron assist-а на моята не върши кой знае какво.

# 175
  • Русе
Iron Assist е функцията, която ме впечатлява.

# 176
  • в голямото село
Функцията за самопочистване наистина впечатлява, но и варианта да намаля досадното гладене също е в плюс за мен.

# 177
Функцията за самопочистване ме грабна най-много!Не бих отказала и автоматично избиране на програмата.Така фаловете с неправилно сушени дрехи,биха били сведени до минимум

# 178
Функцията за намаляване на дрехите за гладене! Това ми е много излишно и време-губещо занимание.

# 179
На мен също ми допадна самопочистването, намаляване на енергоемкостта и иновативния дизайн.

Общи условия

Активация на акаунт