Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 537
  • 373
  •   1
Отговори
# 225
Всички функции са впечатляващи!
Улесняването на гладенето и функцията за самопочистване определено са полезни и ще спестяват много усилия на домакините!

# 226
Никога не съм имала сушилня, затова и всичко изброено ме впечатлява и ще ми е от помощ в домакинството, но заради други неща покупката на този уред се отлага. Най ми допадна функцията за улесняване на гладенето, тъй като мразя да гладя и ако дрехите излизат почти изгладени от сушилнята, за мен това ще е перфектно.

# 227
Самопочистването и Iron Assist са функциите, които смятам за най-полезни.

# 228
Власинките Simple Smile а и самопочистването, което ми липсва в настоящата сушилня.

# 229
Много ми хареса функцията, че се самопочиства.

# 230
Самопочистването

# 231
Впечатлена съм от Iron Assist и Auto Clean

# 232
Smart dry и Iron assist са двете функции, които ме впечатлиха най- много. Автоматичното избиране на правилната програма звучи като много удобно решение, а предложената помощ за по-лесно гладене след свършването на програмата звучи направо гениално.

# 233
Самопочистването и улесняване на гладенето (това ми е най-омразно от всички домакински задължения).

# 234
  • Стара Загора
Iron assist и самопочистването на власинките звучи супер.

# 235
Iron Assist и самопочиатването са функциите, която ме впечатлиха най-много. Не обичам да гладя, а ако сушилнята успява да премахне донякъде гънките по дрехите би било прекрасно.

# 236
  • Вдън горите тилилейски
Най-много ме заинтересова факта, че липсва филтър за власинките. Почистването му ми е най-досадното в сушилнята.

# 237
Всичко звучи прекрасно, но особено ме впечатли автоматичния избор на програма за сушене в зависимост от тази за пране.

# 238
Не знаех, че има самопочистваща сушилня. Следващата ми ще е такава със сигурност.

# 239
Определено функцията за самопочистване ме впечатли най-много!

Общи условия

Активация на акаунт