Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 531
  • 373
  •   1
Отговори
# 255
  • Видин
Иновативна технология за премахване на власинки

# 256
  • Варна
На мен, въпреки предните няколко поста, продължава да ми харесва функцията AutoClean. Та нали нямаме намерение да ползваме уредите вечно!

Ако за вас 3-4 години е вечно,така да  е. Да не говорим колко спада енергоефективността на уреда,когато филтъра е затлачен.

# 257
Самопочистването ме впечатли най-много.

# 258
Най-много ме впечатли функцията за улесняване на гладенето, т.к. това е най-досадната ми част от домакинството!

# 259
До скоро се въздържах от сушилня, заради необходимостта от по-обстойно гладене след това, но при Iron Assist явно нещата са други. Самопочистването също е функция, за която мечтая Simple Smile

# 260
Улесняването на гладенето, самопочистването

# 261
  • Пловдив
Интригува ме всичко, което е с лесна поддръжка, да се почиства лесно или да се самопочиства.

# 262
  • София
Много ме впечатли технологията AutoClean, изключително ми е неприятно всеки път да почиствам филтъра.

# 263
Улесняване на гладенето! 😊

# 264
  • Стара Загора
Най-много ме впечатли функцията Iron Assist. Не бях запозната, че има перални, които естествено напояват предварително загрети дрехи с пара и улесняват гладенето. Не сме от най-претенциозните вкъщи относно изгладените дрехи и смятам, че ако имаме такава функция може да обличаме дрехите от пералнята Grin

# 265
Самопочистването! Трябва да сменям сушилня и пералня, а до сега най- омразно ми е полеоването на власинки навсякъде.

# 266
  • Габрово
Най-много ме впечатли функцията Iron Assist, тъй като за мен гладенето е истинско мъчение. Grinning

# 267
  • EU
Iron Assist и самопочистването са функциите, която ме впечатлиха най-много. Не обичам да гладя, а ако сушилнята успява да премахне донякъде гънките по дрехите ще е страхотно.

# 268
  • МИНДЕРА
Iron Assist е много добро решение,от кога чакам и това да бъде измислено.А технологията за премахване на власинки е впечатляваща.Имаме домашен любимец и тази функция би ми станала любима.

# 269
Самочочистването е топ!!! Също много важно за мен вече ще намаля(Или спестя напълно) досадното гладене. Перфектен уред!

Общи условия

Активация на акаунт