Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 522
  • 373
  •   1
Отговори
# 300
Функцията за самопочистване и iron assist са 2те неща, които ми харесаха.

# 301
Впечатли ме функцията за самопочистване и бутона за намаляване на гладене.Нямам сушилня и ще се възползвам от предоставената информация да си закупя!

# 302
Нямаме сушилня и се впечатлих от всички опции на вашите! А самопочистване и iron assist звучат определено полезни.

# 303
Най-после ще мога да кажа "Сбогом" на досадните власинки. Новата функция на сушилня Bosch ме впечатли. Ще се възползвам от новацията!

# 304
Iron Assist ме впечатли...Така не обичам да гладя дрехите...

# 305
  • На брега на морето
Мечтата на всяка домакиня - функцията за самопочистване и бутона за намаляване на гладене

# 306
Впечатли ме функцията за улесняване на гладенето, защото не обичам съвсем да гладя - само когато ми дойде музата.

# 307
  • Пловдив
Мра-зя да гла-дя! Точка! Хаха, ако съм сигурна, че нещо ще успее да ме избави от тази мъка, веднага си го взимам вкъщи. Simple Smile

# 308
Функцията Iron Assist, която улеснява гладенето е супер!

# 309
  • Across the Multiverse
Самопочистването на власинките определено е страшно улеснение! Следващия път 5 сушилни да раздадете! Wink

# 310
  • Велико Търново
Всички функции звучат чудесно и ще улеснят ежедневното сушене, но май ме впечатли функцията за обдухване с въздух, което улеснява гладенето. Мразя да гладя 😁

# 311
Впечатлена съм от функцията за самопочистване и Iron Assist функцията, защото с малко бебе би било много удобно да не се налага да гладя постоянно. И двете функцио биха улеснили ежедневието ми и ще имам повечв време за малчо ❤️❤️❤️

# 312
Впечатли ме функцията за самопочистване и гладене.

# 313
  • Пловдив
Функцията за самопочистване, функцията за улесняване на гладенето, дисплеят и получаването на известия ....всичко е иновативно, и в голяма помощ и удобство.

Моят избор беше Bosch преди повече от 5 години и във всеки момент доказва избора ми като възможно  най-правилен!
Голям човек е Сушилнята Simple Smile

# 314
  • Samokov
Самопочистването и улесняването на гладенето са супер впечатляващи.

Общи условия

Активация на акаунт