Кажете "Сбогом!" на досадните власинки в сушилнята

• 11 536
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
Мен най ме впечатли "Iron Assist улеснява гладенето. Той разпръсква естествена пара, която прониква в предварително загрети текстилни изделия и видимо ги изглажда."
Мразя да гладя и това ще ми е от полза.

# 241
  • Варна
А,мен най-много ме впечатли колко наивни хора има тук !!! Като се има предвид,колко е " ефективен " самопочистващия кондензатор (SelfCleaningCondenser) си представям колко ще се "самопочиства" филтъра на вратата.
Някой задава ли си въпроса изобщо,къде все пак отиват тези власинки? За да не съм голословен ще ви покажа къде отиват:  https://bg-mam.ma/p/1078256/38403950

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 12:20 от Мъж с пушка

# 242
Iron Assist - най - впечатляващата за.мен функция, защото не обичам да гладя. Никак!

# 243
Самопочистване, премахване необходимостта от гладене и не на последно място енергийната ефективност.

# 244
  • София
Звучи много добре, но къде все пак отиват тези власини - в контейнера за вода предполагам, а докато стигнат до там все пак минават от някъде (или просто си остават по дрехите).
Функцията за по-лесно гладене е полезна.

# 245
  • SF
До къде ли вече не стигна техниката и технологиите! Удоволствие е да притежаваш уреди, които да улесняват и облегчават и суетенето около тях да е сведено до минимум!
Самопочистващи се уреди са подарък за всяка домакиня!

# 246
  • Пеликания
Самопочистването AutoClean и Iron Assist са функциите, която ме впечатлиха най-много. И двете функции биха спестили доста време на едно семейство.

# 247
Iron Assistant и самопочистване

# 248
Самопочистването звучи чудесно, това ще ме спаси от гладенето.

# 249
Мен ме впечатли функцията Smart Dry и автоматичният избор на програма за сушене, което би ме улеснило много, както и функцията Iron Assist улеснява гладенето чрез разпръсква естествена пара, която прониква в предварително загрети текстилни изделия и видимо ги изглажда - би ми спестило време от досадното гладене.

# 250
  • София
AutoClean и Iron Assist ми грабнаха вниманието като функции. Звучат много добре!

# 251
А,мен най-много ме впечатли колко наивни хора има тук !!! Като се има предвид,колко е " функционален" самопочистващия кондензатор (SelfCleaningCondenser) си представям колко ще се "самопочиства" филтъра на вратата.
Някой задава ли си въпроса изобщо,къде все пак отиват тези власинки? За да не съм голословен ще ви покажа къде отиват:  https://bg-mam.ma/p/1078256/38403950

Ако е със същата ефективност като на самопочистващия се кондензатор - не, благодаря. Най- лошо похарчените /при това не малко/ пари за електроуред. Два пъти годишно се налага профилактика в сервиз, която струва по около 80 лева, след като свърши гаранцията. Другият начин е профилактиката да се прави в къщи с помощта на клипчета, качени в интернет пространството от други, прецакали се да закупят уред с подобни екстри. Дори и "изобретението" на Бош и Сименс за превантивно почистване със специален препарат не помага.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 12:48 от tanitkata

# 252
Улесняването на гладенето ме впечатли, тъй като настоящата ни сушилня намачква дрехите до безобразие

# 253

5 лесни стъпки за почитането на филтрите за сушилни
Поддържането на сушилнята чиста от пух е от ключово значение за нейната висока ефективност и качеството на резултатите при сушене. Затова колкото по-често почиствате сушилнята си, толкова по-добре ще работи тя.
Вижте в статията как в 5 лесни стъпки да почистите филтрите качествено. И все пак, ако искате да си спестите това усилие, технологията Auto Clean ще се погрижи за това.
Прочете материала ТУК.

# 254
  • София
На мен, въпреки предните няколко поста, продължава да ми харесва функцията AutoClean. Та нали нямаме намерение да ползваме уредите вечно!

Общи условия

Активация на акаунт