Професионални серии за коса 129

• 53 755
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
 Няма бутон за йонизацията тя си се задейства с включването на сешоара.

# 481
Shu Uemura  Pokemon,за които писа Магнолия са вече в Европа.

https://www.hagel-shop.de/alle-marken/shu-uemura/shu-uemura-haar … kemon-200-ml.html

Ванеса  Praynig моля те изрови,читав магазин,който ги предлага. Доколкото разбирам са лимитка и се страхувам,че бързо ще зачезнат.

Има ги и във  flaconi.de

# 482
  • София
Днес пробвах мострите на Лакме ( шампоан и балсам за боядисана коса) които ми бяха подарили от Рибката с последната поръчка и хич не ги харесах. Шампоана грам не се пени, имам чувството, че сякаш не съм се измила с шампоан, а балсама имаше тежка пастообразна консистенция, но нито ми омекоти косата, нито ми мирише на хубаво. Някой друг отзиви от  шампоана и балсама на Лакме за боядисана коса? В едни лилави шишета са.

# 483
gerispa аз ги гледах днес във флакони обаче бяха доста по-скъпи.Сега се позагледах из сайтовете и открих точно във флакони код за 30% намаление на нередуцирани и 10% на редуцирани артикули,кода е HYGGE. Работи,аз го пробвах,серията излиза 108 Евро с кода.Но пише,че остават 5 часа до края на акцията,който иска да действа. В баслера излиза 122 Евро.

# 484
Няма бутон за йонизацията тя си се задейства с включването на сешоара.

Hands Thumbsup Благодаря!

Момичета, имам един такъв въпрос - мисля да си сменям боята за коса - нещо не съм много доволна - почва да ми жълтее. В  тази връзка питането ми е все още ли се продава старата версия на Колестон: https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/traini-boi-za-kosa/tray … ton-perfect-60-ml
или е спряна и заменена с новата Perfect Me... нещо си... и ако все още се разпространява - ще се продават ли паралелно двете версии или в един момент ще остане само новата? Защото ако ще го спират (стария Колестон) няма смисъл да се боядисам 2-3 пъти и пак да търся нова боя. Аз доколкото знам новата е уж същата, че и подобрена даже, ама цените минаха 20 лв - аз смесвам 2 цвята - това означава 40 + , като добавим и оксидантите...

# 485
В Зл.рибка са свалили еластисайзъра с нар, а тъкмо щях да поръчвам 😱😥😥

# 486
Може би ще качат новия с роза. Simple Smile

# 487
  • Пловдив
Има го вече в сайта.

# 488
Може би ще качат новия с роза. Simple Smile
Мразя мирис на роза, дано го качат отново.

# 489
Ако някой го пробва, моля да даде отзив, че скоро трябва да го презареждам.

# 490
  • Варна
 Аз да ви кажа какви ги свърших днес  Laughing. Втора поредна вечер умуваме с една съфорумка какво да правим с нейната тъничка капризна коса  newsm78. Мъдрим протоколи,обсъждаме продукти....и двете имаме козметика поне колкото рибата  Joy...та поле за експерименти бол.
 Моята не е тънка,но от тъпия косопад изглежда доста изтъняла и смотана...или поне на мен ми изглежда така де.
 Та...нали преди седмица се боядисах,три дни по късно дойде K water и нямаше как да не го пробвам....съответно днес реших,че е ден за корав протеин с Ланза терапията.  От снощи омазах скалпа с детокса на GG и дължините с еластисайзър екстрийм. Сутринта измих с Ланза кератин Ш и нанесох първата стъпка на терапията. Тоя път обаче вместо да я загрявам под шапка хванах сешоара и на силна степен я изсуших до напълно сухо състояние. Леле какво огромно косище се получи  Laughing Joy. Баба ви Тина Търнър пасти да яде.  Постоях така половин час,навлажних и нанесох втората стъпка като тоя път я смесих с маската на Керастаз за блондинки . По логика трябва и двете да са хидратация тъй,че драма няма. Постоях пак половин час и отмих. Финиши Ланза серума и термото на Керастаз за дълга коса. Духнах със сешоара малко корена и я оставих да си доизсъхне сама.  newsm78 newsm78 newsm78.
 Още като направих K water ви споделих,че Ланза терапията за мен дава повече блясък и днес се убедих,че съм права.
 Резултатът е супер плътна/по-плътна от друг път/ и същевременно сочна витална коса с разкошен блясък. Цветът е приказен. Още при боядисването много ми хареса,но имам чувството,че с всяко миене се променя и става все по-хубав. Не се отмива боята в никакъв случай. Зорко си следя белите коси,защото все пак ми е първо бодисване с Owey.
 Та..ако някой иска плътно косище,нахранено до N-та степен може да пробва тоя протокол.

Скрит текст:
 изсушена с първа стъпка

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 15:34 от prinzesata

# 491
Та значи Ланза втора съпка я отми, Принцеса - не както е по инстртукции да остане без отмиване и само да изсушим?

# 492
  • Варна
 Точно така отмих я защото я смесих с Керастаз за блондинки. По начало тая чудесия не ми се понрави особено като продукт без отмиване  newsm78.... По други са ми представите за тоя тип финиши. Определено ще я тествам смесена и с други хидратиращи маски да речем тая на ланза,Керастаз за дълга коса или марокан.... Но с тоя протокол вече с ръка на сърцето мога да кажа,че терапията е Уау  Laughing.

# 493
Супер - значи и аз ще го пробвам така, мерси за идеята.
Все пак се чудя дали укрепващата функция, която рекламират с терапията ще е ОК с това смесване с друг продукт?

# 494
  • Варна
 Укрепването идва от първата стъпка. Втората е ревитализираща. Да си призная не се реших да остана само по нея защото си мисля,че щеше да ми е недостатъчна затова нагърмях и Керастаз  Laughing...ама може и да пробвам някой път. Със сушенето на първа стъпка си мисля,че вкарах повече протеин от предвиденото и ако не бях действала така имаше опция да си ходя като баба Тина следващите дни.

Общи условия

Активация на акаунт