💪"Игри на волята: България" - Тема 9 /27.10. - 03.11.2019/

• 62 016
  • 1 917
  •   1
Отговори
# 1 800
Поне 185 см

Евгения дали чете  тук 😆?
Чете, естествено! 😄

# 1 801
  • Другата България
Към предното мнение да добавя само още нещо.
За Веско. Снощи ако правилно съм чула питаха в студиото-не помня кой пита и кой отговори, дали това неговото е поза и маска, или естествено поведение. И отговорът беше, че е поза, за пред камера, стратегия или нещо такова /по памет говоря, в полубудно състояние бях/. Та предполагам паметта на зрителя не е къса и по отношение на него-как разделяше храната и твърдеше, че жените трябва да ядат по-малко, как сърцето му не му даваше да номинира мъж и все жените, в частност Амелия бяха на прицел, как жената трябва да готви и какво още беше на мъжа, и разни други изпуснати реплики и дуплики относно женската част на племето и изобщо. Но понеже е мил, галантен, все готов да помогне, да изслуша, да подкрепи ...основно мъжете, той е идеалния играч. Аз съм писала, че за мен Веско всъщност е добряк по природа, но тук е сложил и той някаква маска предвид едни 200 хилки и тя пак според мен ще му помогне да се добере много напред.
Лично аз харесвам повече хора, които казват това, което мислят директно, направо, в очите, без да лицемерничат и правят мили очи, а зад гърба ятаган /ала Пламен/. Затова и Веско така и не може да ми допадне.

# 1 802
Амелия и Марешка имат лайф в момента,ще правят фен среща в София.

# 1 803
Поне 185 см

Евгения дали чете  тук 😆?
Чете, естествено! 😄
Значи точно между 180- 185 ми е идеално! Джаферович е 183 Grinning

А с Джаферович даже сме живели в един град преди време, ама тогава не знаех, че е такъв хубавец Grinning  Всъщност то май и сега.. ако е вече в София, а не в Стара Загора.   Innocent Scream

В инстаграм някактв приятел на Юлиян ме последва.. дали ще ми издава вътрешна информация? Искам да знам всичко какво ще става, за да мога спокойно да си гледам.

А Евгения едва ли може да ни изчете всичките писаници..освен ако не пуска търсачката с името на мъжа си Grinning

# 1 804
🙁🤐
Честно ли?! Билети ще има ли за тъй звездната среща? Хубаво е като си повярва човек, ама чак пък толкова...

# 1 805
С мъжете си говорят, но не са толкова близки. Амелия не е обидена, защото не са и никакви, а просто са живяли 2 месеца заедно.
Марешка е за Юлиян, а Амелия каза Добрин Grinning

# 1 806
  • Другата България
В инстаграм някактв приятел на Юлиян ме последва.. дали ще ми издава вътрешна информация? Искам да знам всичко какво ще става, за да мога спокойно да си гледам.
hahaha Joy Joy
Направо ме разби!
Ще взема да си направя там Инстаграм профил или както се казва Embarassed, белкем и мен някой ме последва и ми снесе инфо. Ако получиш вътрешна информация, не забравяй да е в спойлер обаче. Crossing Arms
Ако ще я споделяш с нас. Peace

# 1 807
Малко се поиздадоха кои са финалистите според мен. Същите , като от спойлера. Едната е за единия, другата за другия, а за този от тяхното племе мълчание.

# 1 808
hahaha Joy Joy
Направо ме разби!
Ще взема да си направя там Инстаграм профил или както се казва Embarassed, белкем и мен някой ме последва и ми снесе инфо. Ако получиш вътрешна информация, не забравяй да е в спойлер обаче. Crossing Arms
Ако ще я споделяш с нас. Peace
Да! Аз винаги уважавам правото на интерес на другите, никога не бих издала спойлер!
Иначе аз му коментирам постовете на Юлиян.. с хубави коментари хахаха и този ме последва сигурно заради това, но си е негов приятел и двамата са се последвали. Даже ми писа.. и го питах дали се познават лично, каза , че са братя! Grinning Ще видим колко е така, ако каже инфо и сравним вярно ли е било.

Инстаграм е по-добро от фейсбук, фейсбук замира. Но за жалост виждам и доста разярени хора, които не знам как харесват въобще някого.... защото яростно са се разпсували срещу противника. Не е нормално това... питат за профилите на Радостина, Ана Мария, за да ги обиждат..... също се обиждат феновете един друг.

# 1 809
  • Другата България
Аз нещо друго се сетих да кажа, то като съм спала почти и ми изплуват разни моменти. Embarassed
Снощи в студиото, а и тук мисля съм чела сравнение между постъпката на Венцислава, номинирайки Юлиян, и тази на Юлиян, номинирайки Гошо. И двете били стратегия, желание за отстраняване на силен играч и т.н. Ок, нека е така. Но-как го направи Юлиян и как Венцислава??? Юлиян открито пред всички номинира Гошо, докато Венцислава мишката постъпи като....мишка. Огромна, гига разлика за мен и според мен. Колкото и това да е част от стратегията ѝ-да мишкува, не ѝ прави чест, не само заради това, че е военна или жена.

# 1 810
На мен пък не ми харесва Джаферович. Имам предвид на външен вид, лицето му не ми харесва. Изглежда ми най-обикновен. Иначе е добре сложен.

# 1 811
  • София
Аз нещо друго се сетих да кажа, то като съм спала почти и ми изплуват разни моменти. Embarassed
Снощи в студиото, а и тук мисля съм чела сравнение между постъпката на Венцислава, номинирайки Юлиян, и тази на Юлиян, номинирайки Гошо. И двете били стратегия, желание за отстраняване на силен играч и т.н. Ок, нека е така. Но-как го направи Юлиян и как Венцислава??? Юлиян открито пред всички номинира Гошо, докато Венцислава мишката постъпи като....мишка. Огромна, гига разлика за мен и според мен. Колкото и това да е част от стратегията ѝ-да мишкува, не ѝ прави чест, не само заради това, че е военна или жена.
[/quote

Е, с другата разлика, че Юлиян се държеше приятелски с Георги, коментираха как ще номинират слабите в и игрите и т. н. А Венцислава не са дали да казва и обещава на Юлиян да го подкрепя винаги и във всяка ситуация.

# 1 812
  • Испания
Венцислава не дължи абсолютно нищо на Юлиян.

# 1 813
  • Другата България
.... Но за жалост виждам и доста разярени хора, които не знам как харесват въобще някого.... защото яростно са се разпсували срещу противника. Не е нормално това... питат за профилите на Радостина, Ана Мария, за да ги обиждат..... също се обиждат феновете един друг.
Laughing Е то и тук горе-долу е така, с разликата, че що годе се спазва нормален тон през повечето време. Но да, и на мен ми е непонятно как хейтиш някого, че е намсикъвси в отрицателен смисъл, а всъщност ти се държиш по същия начин. Grinning Ама който каквото го влече.

Е, с другата разлика, че Юлиян се държеше приятелски с Георги, коментираха как ще номинират слабите в и игрите и т. н. А Венцислава не са дали да казва и обещава на Юлиян да го подкрепя винаги и във всяка ситуация.
За мен няма разлика. Това, че нещо не са излъчили не значи, че не се е случило-доказано многократно досега. Щом Пламен го казва, предполагам не си го измисля. Peace

Венцислава не дължи абсолютно нищо на Юлиян.
Така е. Нито пък Юлиян на Гошо. Затова и го номинира. Затова и Венцислава номинира Юлиян. Но начина не ме кефи. Това коментирам аз.

# 1 814
Амелия и Марешка пак са на живо, и Юлиян се включи.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 20:17 от DebSs

Общи условия

Активация на акаунт