Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 450
 • Мнения: 11
Здравейте🤗 Имам въпрос относно това дали Д-р Александров работят с фонда за инвитро и каква е процедурата. Благодаря 🌹

# 451
 • Мнения: 336
Здравейте🤗 Имам въпрос относно това дали Д-р Александров работят с фонда за инвитро и каква е процедурата. Благодаря 🌹

Здравей 🙂 Работят с фонда . Отиваш на място , изчакваш си реда , срещаш се с Док , преглед ...
Имате ли изследвания ?!? Сега ли ще кандидатствате за финансиране ?!?

# 452
 • Мнения: 11
Имам прегледи,лапароскопия при него и сега втора цветна снимка,ще правим Март месец. Не съм запозната какво ще трябва да предоставя ако се окаже след снимката че съм за инвитро.

# 453
 • Мнения: 161
Защо втора цветна снимка

# 454
 • Мнения: 11
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️  Незнам вече, прекъснаха ми едната траба и уж с другата всичко е наред за да се  получи бебето спонтанно но не става и не става и сега на прегледа след 6 месеца от операцията ми каза доктора да си запазя час за втора снимка а имам диск от първата 🙄    Честно малко вече съм объркана.

# 455
 • Мнения: 336
Цветната снимка е валидна за 6 месеца , затова ти искат втора . Предлагам ще кандидатствате с тубарен фактор .  И това , че не се е получило не зависи от тях , нито от вас 🙂

# 456
 • Мнения: 11
Със сигурност не зависи от тях ! Сега разбирам за валидността на снимката и вече ми светна лампата 🤗 Благодаря🌹

# 457
 • Мнения: 336
Честит празник , прекрасни ! Честитя Ви Трифон Зарезан , защото смятам, че любовта се празнува всеки ден ! Наздраве !

# 458
 • Мнения: 1
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️  Незнам вече, прекъснаха ми едната траба и уж с другата всичко е наред за да се  получи бебето спонтанно но не става и не става и сега на прегледа след 6 месеца от операцията ми каза доктора да си запазя час за втора снимка а имам диск от първата 🙄    Честно малко вече съм объркана.
Здравей, на мен също Александров ми прекъсна едната тръба декември месец, и сега февруари ме вика на втора снимка, за да,, продуха,, другата за всеки случай, за да опитаме спонтанно забременяване за 6 месеца преди да престъпим към инвитро..... Успех!! 😊

# 459
 • Мнения: 406
Момичета, понеже малко в началото бях в шок (все пак болница и нови отговорности, малко проблем с гърдите и перисталтиката ми) и се напасваха нещата, искам само да споделя, че вече е друго, кърмим се пу пу и това ме успокои, както и нея, все повече нови емоции и радости има, дано е все така ⚘ще се вкл.когато и ако мога.
Поздрави от нас за празника!

# 460
 • Мнения: 161
Orion да нацелуваш тези хубави рачички

# 461
 • Мнения: 406
Пожелавам на всяка такова сбъднато желание!Струва си всяка крачка, всяка сълза!!!Всичко!!!
През какво ли не минахме, имам 2 белега по тялото си, за да я имаме, безброй много белези в душата от рани, някои които си нанясах сама, но важното е че я има Тя❤🤗
Наложи се секцио, което като решение взех бързо и това малко ми изигра лоша шега, но не съм от хората, които отлагат като решат.Отидох с надежда за някакво разкритие, за система ако е нужно, но бебка бе с овита п.връв, която я държи високо, аз никакво разкритие и неизгладена шийка, като цяло нямаше шанс да родя нормално, реших да не рискувам, опитах до край, но не си струваше да рискувам, а лекарят е прекрасен и ми помогна за всичко, искаше и той, но не му дадох шанс физически да родя нормално.Не съжалявам, каквото трябва се случи.Та бяхме за всеки случай с чантите и накрая взех решение за 15мин в колата с мъжа ми, а преди това сама още в кабинета ми стана ясно, че съм решила, че без бебе няма да тръгвам.Чантата ми бе приготвена повече за нормално, без да си в реанимация и подобни...можех да избирам дата, часови пояс сигурно, тем подобни, аз си казах, че и 8ми е хубава дата, а и не ми се отлага, да чета и мисля още за секциото...Таткото бе в стаята докато ми правят изследвания, системи и подобни, после след като се роди е бил където я теглят в стаята и е снимал, големи емоции.Поплаках на опер.маса, как е желана и чакана 6г, попитах таткото видя ли я, държах да съм със спинална, за да я чуя и видя.Психически бях смела и решителна, но физич.се тресях безкрайно много, слагаха нещо успокоително.Мога да кажа, че вече съм в доста прилична форма, само с червата имах и имам малко проблеми, но иначе нищо страшно не беше операцията.Много исках нормално раждане, но каквото такова.Др Кисьов ме засече преди операцията и се смее на думите ми Не иска да излиза от където трябва и каза Ами значи ще излезе от където не трябва:grinning:
Много емоции, много още мога да разказвам.Сега си мисля, че понеже съм много емоционална,изживяваща и лошо, и добро дълбоко, та многото смесени емоции ме бяха блокирали много и сега малко от малко се връщам към по-нормално усещане и мислене.Пълен робот бях в болницата, то и персоналът от акуш.,сестри и подобни дет все те командват те стресира.Та аз се усмихнах сигурно 2 пъти в някои дни...и си стресиран дали правиш нещата правилно,а и първо дете, свръхамбициозна майка дет изчети лекциите, ама като се случи и вече блокира хаха
Извинявам се за лирич.отклонение, ще гледам да няма повече чак такова, понеже темата не е за мен все пак, нито за раждането.Извинявам се!

# 462
 • Мнения: 2
Здравейте, на всички в групата!
  От почти година правя опити за бебе в МЦАР - Варна. Все още неуспешно, но от известно време чета различни мнения тук, във форума, и реших и аз да напиша своето.
  Впечатлена съм от прекрасния екип на д-р Александров! Благодарна съм им за  отзивчивостта и човешкото отношение, което срещам при всяко мое идване в болницата. За подкрепата, без която нямаше да имам сили да продължа. Благодарна съм на Ани за търпението да бъде подробна и мила всеки път, когато трябва да ми отговори по телефона или да ми обясни поредната стъпка в процедурата. На д-р Кисьов, че е винаги на линия за прегледи през почивните дни, а д-р Анжел- вечерите, в които съм закъснявала за своя преглед. На всички други сестри и санитарката, които са готови да ти съдействат във всеки момент, неочаквано появявайки се от някой кабинет. Много им благодаря!
  И накрая ще кажа, че този екип е всъщност такъв, защото той е изразът на усилията и отдадеността на човека, който го ръководи. Сърдечно благодаря на д-р Александров  за всичко, което прави за мен! А то е страшно много, толкова, колкото не съм очаквала да срещна никога. И въпреки че последният ми опит беше неуспешен,  това не е убило вярата ми, че  ще успея. Единствено съжалявам, че опитвайки се да потуша болката и страха от негативния резултат, дадох воля на гнева си, което се надявам да ми е простил.
 Това е от мен тази вечер, момичета!
Хубава вечер на всички:)

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 08:47 от Narine

# 463
 • Мнения: 11
Пожелавам ти успех и в най скоро време да чуеш благата вест! Ще се случат нещата,кураж и търпение. И аз минавам през това вече втора година и съм също страшно благодарна на екипа,и знам че ще стане вярвам в това и няма да се откажа докато не прегърна детето си! Успех 🙏🙏🙏🧚‍♀️🤰🤱

# 464
 • Мнения: 2
Здравейте! Предстои ми скоро лапароскопия при д-р К. Александров. При заявяване желание за лапароскопия, колко време се чака ориентировъчно, докато ти се обадят за постъпване? Има листа на чакащите или?
Предстои да отида на консултация за уточняване на цялата процедура, но ми се искаше да получа предварителна информация от някой минал по този път.

Общи условия

Активация на акаунт