Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Обвързани с МЪЖ ОВЕН - 2

  • 14 490
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
  • Боса по асфалта вървя си ...
  • Мнения: 19 111
4.Обича ли той да води парада а вие да тичкате след него и да го възхвалявате?
4. Ми че то кой не обича това, не зависимо от зодията Simple Smile))
В грешка си. Това, че някой е мъж по първични и вторични полови белези, не значи че е мъжкар, който ще обича да води парада.

По темата за Овена - обича да води парада, но не и жената да му е подлога. Трябва да му е интересна.

# 211
  • Мнения: 484
Вашите овни обичат ли да пътуват? Моят докато го накарам да заобича, голяма мъка беше. Все не бил момента, все имало нещо по-важно. И като ми писна, резервирам, купувам билети и казвам: "Аз тръгвам, ти ако искаш, идвай!" Идва, къде ще ходи, сега даже сам дава идеи за дестинации. Обаче голям страх бра първите няколко пъти със самолет, но вече свикна. Синът, и той овен, още не можем да го качим на самолет със сестра му. Иначе не е припрян, планира, но пътуването трябва да не е далечно и по най-краткия път от т. А до т. В. Обаче с кола. Той е в първия ден на овена.
Тоест, 21 март ли? Моят много прилича на него. Аз така и не разбрах с какво се отличават мартенските от априлските...
И също, като повечето мнения, всичко се гласи в посл.момент преди тръгване. Но аз обичам да спя до късно и постоянно ръчкам да гласи нещата от вечер. Особено ако ще тръгва някъде сам рано сутрин. Той все гледа да мине метър и да заспи, а да гласи на ставане. Ама аз ръчкам вечер - да не ми шуми сутринта. И се съобразява за щастие. Другото, което се съобразява и съм му много благодарна, е, че е свикнал с моята неспособност да ставам и да тръгвам някъде рано и винаги тръгваме късно по моя режим.
Може би земният му асцендент има балансираща роля, не е толкова "с рогата напред"...

# 212
  • Мнения: 4 320
Да, 21 март. И аз обичам да съм готова от вечерта.

# 213
  • Мнения: 89
Като стана приказка за начина на овена да ходи някъде - поне в моя случай е - ми.. хаос. То се тича безмислено напред-назад, то се забравят вещи, ключове, то се търсят всякакви неща в последния момент, които в повечето случаи май не са и вкъщи, а къде ги е занесъл......?
След което аз готова, с куфар до вратата ми се казва "ми ти си много хаотична" Tired Face

# 214
  • Боса по асфалта вървя си ...
  • Мнения: 19 111
След което аз готова, с куфар до вратата ми се казва "ми ти си много хаотична" Tired Face
чИ кЪк голямо его ще признае личен неуспех, за който само той си е виновен?! Joy Пускай си покрай ушите подобни дразнения. Защото Овена вероятно до 30 мин ще е забравил историята. А теб ще вгорчава по-дълго.

Моят има рутина в събирането на багаж, защото много е пътувал. В последния момент се активира. Разхвърлян е, все си търси нещо. Аз знам повече от него кое къде му е и често му намирам каквото търси Joy

Общи условия

Активация на акаунт