Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Кандидатстване за ясла и точки за многодетно семейство

  • 449
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 188
Извинявам се за заглавието,  но исках да личи поне малко какво ще питам. Има ли условие колко годишни са децата в семейството? Имам три дъщери, най-малката е на 8 месеца. Роди се в 31седмица и от сега мисля кога ще е добре да тръгне на ясла. Разгледах критериите за прием и видях, че се дават 2 точки за семейство с три и повече деца. Най-голямата догодина прави 18 години и въпросът ми е това променя ли нещо? Тя ще е учаща, в края на 11 клас. Ще важи ли критерия многодетно семейство  и следващата година,  когато тя ще е 12 клас на 19 години (към септември студентка най-вероятно)?
Ходих в градината да питам, очевидно и директорката не знаеше, а реално до колкото разбрах при нея ще занеса актовете за раждане. Изобщо гледа ли се възраста на другите деца?
Ако е коментирано се извинявам,  не открих отговор.

# 1
  • Мнения: 1 917
Важи до 20г ако не е завършила средното си образование. Т.е. догодина ще важи, но за следващия май, когато завършва училище може и да не се начисли.

Общи условия

Активация на акаунт