Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 224
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, имам нужда от компетентното ви мнение. Интересува ме Carolina Herrera 212 Sexy Men зимен, летен или аромат подходящ за всички сезони е?

# 376
Обожавам Орхидеите и ако трябва да избирам, бих избрала... и двете! Grinning Ами да, те са толкова различни като усещане, че не може да се каже кой е по-хубавият парфюм.
Все пак, Черната ми е по на сърце, в нея има повече случващо се, нюанси; божествена е... Велвет ми е разточително сексапилна, пищна, топла.
При мен е и двете са трайни до умопомрачителност. Черната - с дни.

И да се похваля - имам си и нося, почти нон стоп, от десетина дни, Elie Saab Le Parfum Royal! Heart
Мале, мале, като се сетя колко много не го харесах, когато го тествах лятото... А сега не мога да му се наситя.
Сладка, тъмночервена, сиропирана роза, богата, пищна. Супер сладък, обаче няма нищо общо със захаросаната сладост, модерна през последните години.
Единственото, което не мога да преценя дали е за добро или не - някъде към 4-я час улягва до почти skin scent. Усещам го, там си е, даже и на другата сутрин, обаче не с онази първоначална мощност.

И имам питане /мисля Денси го имаше/ - доколко Nuit Noor наподобява Черната орхидея?

П.П. По темата с пачулито - веднъж се опитах да нося чисто масло и почти избих хората около мен. Чух много неприятни неща.

# 377
И при мен Royal е супер пищен и мощен до около 3-4 часа и се прибира,но не му се сърдя-толкова го харесвам,дори и за себе си само да го усещам ми е хубаво,въпреки че искам да го показвам и да го разнасям малсимално да показвам красотата му.
Парфюм за вечерта Good girl gone bad....

# 378
Нямам Nuit Noor и не съм го пробвала.
Elie Saab Le Parfum Royal е приказка! Heart Eyes

# 379
Лалик Енкре ноар е лек, сладък и летлив, противно на мненията, които съм чела. Екстрем версията има по-арабско звучене, плътно, пищно, без да е твърде натрапчиво. Харесва ми повече от оригиналния вариант.
killpop , предполагам, че говориш за дамският парфюм. И тъй като Петър Радев 644257 е мъж си мисля, че той пита за мъжкият. За мен Encre Noire  е сух, дървесен аромат без грам сладост. Екстремната версия не я познава, но предвид състава, пък не виждам от кое би сладнил.

екстемната вересия е по-плътна, по-'твърда', по-тъмна и аз я харесвам повече
обикновената, без да е лека и лесна, е по-летлива и по-носима от екстремната

дамската версия е някак невпечатляващ ме аромат, подуших го точно веднъж, за да го зачеркна завинаги, но вярвам, че може да се хареса лесно на повечето неизкушени носове

# 380
Много е зле дамският Лалик. Но мъжкият е супер.

# 381
  • Бургас
Пуснаха ли ги новите Зара в продажба вече ?Интересно ми звучи тази коопродукция с Джо Малоун ,тъй като съм от нетърпеливите не дочаках мнения за тях ,поръчах си 3 x40 на сляпо,пък да видим Blush ....Пише ми че, мога да си ги взема на 22 от мола

# 382
Пуснаха ли ги новите Зара в продажба вече ?Интересно ми звучи тази коопродукция с Джо Малоун ,тъй като съм от нетърпеливите не дочаках мнения за тях ,поръчах си 3 x40 на сляпо,пък да видим Blush ....Пише ми че, мога да си ги взема на 22 от мола

От вчера гледам Tubereuse Noir в сайта на Зара и му се чудя.. Thinking

# 383
Аз така и не можах да ги харесм тези зари. Ми евтинеят ми, избива ми една биташка нотка. Взех няколко вкъщи, пръскам от време на време с мерак да ги харесам, ама не. Предпочитам 4*25 и да си взема нещо издържано.

# 384
  • София
Пачулито като моноаромат мирише на пръст и мазе.
и
Явно отново е много индивидуално и зависи от личните възприятия. От любопитство отидох  в аптеката специално да помириша чистото масло от пачули - ами хареса ми, и то много! Нещо съвсем малко не ми достигна, за да го ползвам като моно аромат. Smirk
Пробвай това:
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Patchouli-7026.html

# 385
Или Коромандел. Wink

# 386
macadamia   bouquet bouquet bouquet
Благодаря! Отдавна се оглеждах за Мимозата и благодарение на теб го имам  Heart Eyes
Харесва ми носи ДНК на Blossom Love и нежността на HONOUR . В момента го разносвам ..
В тази връзка парфюм за деня LOVE MIMOSA
Едно от нещата ,които ми хареса в Париж е Supreme Bouquet YSL  Peace

Последна редакция: пт, 15 ное 2019, 21:50 от mimozata

# 387
  • София
Денси, стария и новия много ли се различават или са си същите?

# 388
  • Бургас
Различават се за мен стария и новия Коромандел.

# 389
Денси, стария и новия много ли се различават или са си същите?
Различават се. Новият е по- шоколадов. Мазето и изгнила щайга със плодове е старият. Той е и по- хубав и ценен, защото вече го няма.

Общи условия

Активация на акаунт