Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 234
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Привет,парфюмни....няколко парфюмни впечатления и от мен😊Днес специално ходих до Сердика /The Circle/и се запознах с Love Momosa Amouage....ами много,много ми хареса.Пръснах и Blossom Love-да,приятен парфюм,но нещото от Amouage,което направо ми отнесе главата беше .... Sunshine......много,много,много ми хареса....от него лъха на природа,на свежест....първо ме обля аромат на много добре узрели и сладки кайсии и праскови,и след това....изненада....силно,ароматно индрише....няма го в пирамидата,но си е истинско,напечено от слънцето индрише.Това ще ми следващия парфюм ....влюбване от първо фъс.
Пробвах и четирите нови аромата на Acqua di Parma -прекрасна цитрусова основа ,съответно с Юзу,Камелия и другите два ми изчезнаха,но Камелията е приказна....
И за десерт нещото,което ме свали в нокаут.....Libre YSL,не се сдържах и го отнесох,много,много мой.На много хора вероятно ще им дойде твърде нахален,но аз точно такъв го търсех-нахален,приказен ,обсебващ....и не на последно място чудовищно траен.Напръсках се преди 6 часа и все още се движа в облак от приказен аромат...забравих всякакви Монове,Габриели и т.н.Обичам личната свобода,обичам Libre ❤❤❤

# 406
Libre при мен пък е толкова респектиращо изискано премерен (от лавандулата явно), че чак се чудя дали е за жена. Нищо топло не намирам в него, хладен ми е, елегантен несъмнено. Много ми напомня на нещо, което носех пред години, но убий ме още го мисля, но ще се сетя. Харесва ми, не мога да си кривя душата, но не знам дали бих си купила цяла бутилка. Не ми е "уау".

# 407
Няколко потребителки вече пишат, че Либре им напомня на нещо носено преди. На мен също Confused
Никой ли няма да се сети на какво?

# 408
  • В сърцето на един мъж
Привет,парфюмни....няколко парфюмни впечатления и от мен😊Днес специално ходих до Сердика /The Circle/и се запознах с Love Momosa Amouage....ами много,много ми хареса.Пръснах и Blossom Love-да,приятен парфюм,но нещото от Amouage,което направо ми отнесе главата беше .... Sunshine......много,много,много ми хареса....от него лъха на природа,на свежест....първо ме обля аромат на много добре узрели и сладки кайсии и праскови,и след това....изненада....силно,ароматно индрише....няма го в пирамидата,но си е истинско,напечено от слънцето индрише.Това ще ми следващия парфюм ....влюбване от първо фъс.
Пробвах и четирите нови аромата на Acqua di Parma -прекрасна цитрусова основа ,съответно с Юзу,Камелия и другите два ми изчезнаха,но Камелията е приказна....
И за десерт нещото,което ме свали в нокаут.....Libre YSL,не се сдържах и го отнесох,много,много мой.На много хора вероятно ще им дойде твърде нахален,но аз точно такъв го търсех-нахален,приказен ,обсебващ....и не на последно място чудовищно траен.Напръсках се преди 6 часа и все още се движа в облак от приказен аромат...забравих всякакви Монове,Габриели и т.н.Обичам личната свобода,обичам Libre ❤❤❤

Sunshine  обожавам си го. В това време, като че ли е още по-разкошен от колкото лятото Heart Eyes

# 409
didishh,недей така,моля те....слаб ми в ангела ,а това са си още 400 лв ....,но пък така ми хареса този Sunshine 🌞
Приликата с нещо предишно в Libre вероятно трябва да я търсим в мощното присъствие на белите цветя....

# 410
  • Пловдив
Libre много ми напомня на Manifesto.
Манифесто-то е доста по-силен, присъствен и траен, докато Либре е по-свеж. Но си приличат доста, все едно са от един бранд Simple Smile

# 411
И на мен ми напомня на нещо страшно познато, но не съм ползвала Manifesto. Освен някоя позната да го е ползвала и да не мога да ги свържа.

# 412
  • В сърцето на един мъж
didishh,недей така,моля те....слаб ми в ангела ,а това са си още 400 лв ....,но пък така ми хареса този Sunshine 🌞
Приликата с нещо предишно в Libre вероятно трябва да я търсим в мощното присъствие на белите цветя....

Къде Съншайн е 400лв. ? В Сердика ли?
Това е парфюм, за който няма да съжеляваш. 

Либре много много ми харесва, и на мен ми е страшно познат, нещо което съм ползвала. Като че ли ми прилича на един Импулс , но не съм сигурна.

# 413
В Сердика е 640,в Нотино е около 400 😊

# 414
Любим, обожаем парфюм е Съншайн. Върха е.
Либре също. На мен не ми прилича обаче на нищо. Скоро ще го купя.

# 415
Macadamia,  явно се доближават доста вкусовете ни. Sunshine е много хубав , но лятото не беше траен при мен.. Освен да пробвам пак.
Либре съм заплюла при предстоящите намаления.

# 416
Сега Sunshine е ултра,мега осезаем .... три пъти си мих ръцете  и продължаваше да мирише/пръснах отгоре на дланите,защото нямах свободно място...хехе/...Като се замисля може би сега му е времето,защото съвкупността от аромати ,които усещах и се променяха с времето,са точно един коледен ошав 😀сушени кайсии+индрише

# 417
Зверски траен е Съншайн. Понякога като прекаля, защото го обожавам ме трови.
При мен няма индрише въобще. На топло е по-хубав, студено му е вече. А зимата се покрива и стои понякога направо зле.

# 418
  • В сърцето на един мъж
И при мен е адски траен Съншайн и ако прекаля ми става кофти. Люляка не ми е чак толкова траен, но Съншайн е със завидна трайност. Аз го харесвам и на топло и сега. Съвсем на студено не съм го ползвала.

# 419
На студено се смръзват плодовете и не е толкова хубав. Топлина му трябва да цъфти и да се развива.

Общи условия

Активация на акаунт