Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • Sofia
 • Мнения: 962
Авторе, тук сме ти батковци и каки повечето, и сме минали по твоя път.

Правилно Angel_wing и Free Agent са ти казали.
И аз съм на това мнение - развивай се, излизай, опознавай, опознавай се, не влизай в отношения с идеята задължително за връзка. Ако стане, ок, ако не - пак ок, свиквай, и се учи и да си сам, на самостоятелност.

А иначе поколението ти е такова - меркантилно, колкото се може повече, селфита, чупки, глупости. Wink

Или ставаш, като другите, или се съсредоточаваш върху себе си; и сам може да ти е много добре, всичко е в главата. Жени ще срещаш тепърва, навсякъде, това да ти е проблемът.

И да, още 5-10 годинки ти трябват, за да станеш мъж, все още си "момченце". Навърши Христовата възраст - 33, и тогава ще се сетиш за думите ми.

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 15:15 от FragranceFanatic

# 16
 • Мнения: 2 435
Понеже разсъждаваме теоретично, а и Фрий почна да смята математически, хрумна ми следният въпрос - ако жената е на 25 и е имала една петгодишна връзка, в която е правила всеки ден секс с партньора си, по-малко „употребявана” ли ти се вижда от жена, която за това време е имала десет партньора за по няколко нощи? Rolling Eyes

# 17
 • Мнения: X
Моята бройка няма нужда да я споменавам, посмейте се и без да сте я чули Wink.
Та относно последния коментар, в който се споменава "употребяване": никога не съм успявал да боравя твърде убедително с думите и явно в коментарите ми досега се е случило същото нещо. Разговорът не се отнася за "изтъркване" на гайки и т.н., тоест няма нужда да коментирам. Аз за себе си от няколко години усещам, че изпреварвам времето и годините, сякаш прескачам в целите и очакванията си в друга възрастова група. Та, дори и когато съм бил във връзка и съм наблюдавал обществото, осъзнавах, че при мен животът е твърде вероятно да се развие на обратно. Тези, които сега нападам поради "морализация", всъщност ще създадат вероятно щастливо семейство, след като са се наживяли, докато аз май ще съм се "пречупил" вече и няма да мисля за сериозни отношения. Може би затова ми се случва и този период. Кой знае, но за съжаление или не, жената в моите очи вече сякаш е просто стока. Вие сте прави за себе си, разбирам ви, а и всеки има различен живот. Наистина, приемете, че аз съм комплексиран, нискообразован, непривлекателен и отблъскващ. Така ще си обясните най-добре, защо съм на това мнение. Иначе, някой иронично беше подметнал "хомосексуалността" или нейните производни... еми и мъже не ме харесват 😥😣

# 18
 • Мнения: 114
Радвай се, че си от хората, не търсят еднодневни и безсмислени отношения, харесвай себе си такъв, някой ще го оцени това, бъди сигурен, не слагай всички жени под общ знаменател. Но не слагай непременно някакви очертания и ограничения при ново взаимоотношение, какво и как би трябвало да бъде, а когато възникне такова, с човек, който ти допада по някакви линии, остави нещата да си вървят и каквото стане. Без предварителни представи и рамки, защото все пак няма и идеални хора, нито взаимоотношения.

# 19
 • Мнения: 27 578
Ами първо се запитай за какво ти е тая жена. След като е стока, ама не е стока, дето се вика...

Причината за бройката може да е всякаква. И да, вкл. и новичката и модерна идея, че не трябва да търпиш глупости, да чакаш и да се надяваш да дойде нещо, дето няма да дойде. Във всеки случай по-добре горда мадама, разкарала 10-20 човека, отколкото травмирана от дълга връзка с ненормалник, ама си налягала парцалите, щото нали да е по-вярна от Пенелопа и Порция взети заедно...

# 20
 • Мнения: 6 505
Доживях денят, в който съм съгласна с Тереза. Grinning

Твърде много се фокусираш върху миналото на жените наоколо. Защо не теглиш една черта и не се огледаш коя ти допада такава, каквато е сега и ти се струва симпатяга, приятна компания дето се казва без толкова да издребняваш за цифрички? Явно не си от типа дето се мятат на чалга мадами с 11 слоя грим, т.е така или иначе шансът да попаднеш на някоя с особено екстремни цифрички е малък.

# 21
 • Мнения: 12 837
Цифри са ми казвали приятелки, но не и гаджета, за тях съм сигурен, че биха ме излъгали. Ясно накъде отиде темата, стана леко пиперливо, за което и аз съм виновен :Д. Нека да я приключим дотук, явно живея с яки комплекси щом търся хора и качества, които вече не са на мода. Благодаря на тези от вас, които дадоха съвети, май наистина трябва да изчакам. Сякаш вече повече трябва да се надявам да се "пречупя" и да почна и аз да "бройкам", отколкото да се впрягам в нереални очаквания. Все пак, ако искаш да оцелееш в джунглата, трябва да играеш по нейните правила.
Благодаря още веднъж на всички, които се включиха, пожевам ви да сте успешни и щастливи! 🤗

Мислиш се за някаква много специална и уникална снежинка, но не си. Приемам, че дългите ти връзки са били с жени с малко бройки, значи има такива жени. Всъщност мисля, че поне половината жени на твоята възраст са с по-малко бройки от тези, които твърдиш, че всички около теб имали. Тези от по-нормална социална и семейна среда сигурно почти всички отговарят на това изискване. Обаче броят сексуални партньори е следствие от семейна среда, възпитание, образование и т.н. Не е първопричина за някакви качества на характера.

Като  цяло изглеждаш доста неприятно топче, което винаги си подозира партньорките в някакви лъжи и измами. Ако не е за бройки, ще е за нещо друго. Вероятно са се уморили предишните да те убеждават, че не лъжат, ти самият имаш някакви нереални очаквания, само синдикално си чертаеш някакво бъдеще, без много да обръщаш внимание на настоящето и на мнението на партньора, и нещо, ако се обърка, го възприемаш като личен провал, и съм сигурна, че все по-неприятни ще стават нещата, ако не промениш начина си на мислене.

# 22
 • Мнения: 1 815
Проблемът на момъка е, че хем си пада по вървежни бръмчалки, хем иска да са скромни. Няма начин, трябва да смениш таргета. Скромните са по-незабележими.
И не, не си момче вече. Ако се чувстваш такъв на 25 години, ето ти още един повод за размишление.

# 23
 • Sofia
 • Мнения: 962
Понеже разсъждаваме теоретично, а и Фрий почна да смята математически, хрумна ми следният въпрос - ако жената е на 25 и е имала една петгодишна връзка, в която е правила всеки ден секс с партньора си, по-малко „употребявана” ли ти се вижда от жена, която за това време е имала десет партньора за по няколко нощи? Rolling Eyes
Oтговорът за мен, приятелко е, да. По-малко е употребявана, защото е обменяла химии, вещества, флуиди, течности, и каквото се сещаш, само с 1. ;_)
Отделен е и въпросът този един с колко е бил.  Mr. Green Crazy

Imbestenfall, личи си, че си здраво комплексиран и се ръководиш от мнението на другите и искаш да "догонваш" наборите и "играчите". Разбери, че не всички са такива и искат да са такива. Някои имат други таланти, може да не ти върви с жените, но да си гений в друго.
Второ, бройките нямат значение, и нормален човек няма да се "изсмее". Всеки избира с колко да е, с кой да е, дали да е, кога и т.н. Всичко е относително.
Трето, действай си по твои си задачи и цели, и не гледай другите, да не те разсейват.
Четвърто, гледай си в твоята паничка, а не в другите кой какво.
И пето, засега, не си длъжен да се обясняваш на никой за нищо. Това също го научи.

edit: Подчертаното ми изречение го написах без да съм ти прочел изцяло поста, а само първото изречение. Сега, като го прочетох, видях, че се смяташ за комплексиран.
Поне пишеш по-грамотно от 80% от наборите ти, кланящи се на Криско, батки, фатки, Николетки и тем подобна сволач, дето не й знам и имената, толкова са ми незначителни. Hands Thumbsup

Последна редакция: нд, 03 ное 2019, 20:39 от FragranceFanatic

# 24
 • Мнения: 4 025
Хич не обичам математиката, но ако една жена е започнала да прави секс на 18 и сега е на 25, ако е имала по двама мъже на година, това прави 14.
Пропуснала си втората половина от сметката. Това са 14 половингодишни връзки. Половин година е горе-долу приемлива граница за време, което безвъзвратно ще изгубя в безперспективна връзка с некачествен партньор.
Разбира се, това смятане е чисто теоретично, но е добра отправна точка за размишления къде се намира човек, когато на автора му дойде музата да спре да мрънка и да помисли.
На мен дълга връзка преди 25 все повече ми звучи като комбинация от липса на по-интересно занимание + киснене в блатото на удобството.
Изключителен партньор се намира с придобиване на база за сравнение, което с дълга връзка на 25 и масовия интелект и манталитет е почти невъзможно. Лично аз поне мисля, че връзки до 25 започват на състезателния принцип 'алей, този/тази ми върза, имам си и аз гадже като другите'.

# 25
 • Sofia
 • Мнения: 3 577
Понеже разсъждаваме теоретично, а и Фрий почна да смята математически, хрумна ми следният въпрос - ако жената е на 25 и е имала една петгодишна връзка, в която е правила всеки ден секс с партньора си, по-малко „употребявана” ли ти се вижда от жена, която за това време е имала десет партньора за по няколко нощи? Rolling Eyes
Oтговорът за мен, приятелко е, да. По-малко е употребявана, защото е обменяла химии, вещества, флуиди, течности, и каквото се сещаш, само с 1. ;_)
Отделен е и въпросът този един с колко е бил.  Mr. Green Crazy ... ... ...

Съгласна съм с горното мъжко мнение.
Аз съм жена и се чувствам по същия начин.

Разбира се, не харесвам думата "употребявана".
Защото същото мисля и за мъжете.
И мъж, който е шетал от цвят на цвят, е коренно различен от този, който е опрашвал само един цвят.

# 26
 • Мнения: 11 016
Леснотията захабява, деца. Не си решаваш проблема, ами го пренасяш от цвят на цвят.

# 27
 • Мнения: 367
Винаги се чудя на мъже (а и жени) , които съзнателно започват връзки с определен тип партньори и после са разочаровани... Чак слагат и всички под общ знаменател. Една жена може да не струва, а да е била с 1 мъж, както и да е страхотна, а да е била с 10. Същото важи и за мъжете.
Друг е въпросът, че много млади мъже избират жени, при които е очевидно какви са приоритетите и моралните ценности (или липсата на такива), а после са страшно изненадани, че под силикона, изкуствените мигли и екстеншъните, в които са се влюбили в някой бар на три питиета, не се крие порядъчно момиче.

# 28
 • Мнения: 2 435
Нали? В момента имам чувството, че ако гледам един ден на мой приятел като на реалити по телевизията, ще видя и му посоча поне 2-3 момичета край него, които не забелязва, а си струва да загледа, ама няма как. Nerd Все на предизвикателното налитат... Laughing

# 29
 • SF
 • Мнения: 8 430
Много сладка тема, завъртяла се около бройката, но съм изпуснала споменатото число.
Коя е съвършената цифра на бройката, за която си стискаме ръцете, че под нея е тъпо, а над нея вече става пошло, за да знам, ако ме питат, как да се покажа. Simple Smile

Защото в живота могат да се цитират бройки всякакви според адресата, който много пита за минали глупости и иска да оформи бъдещето си на база миналото на някой друг.

Общи условия

Активация на акаунт