Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 964
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
Жасмин, прекрасни са, не ги пипай и недей се занимава с глупости. За тези пари, по-добре си разходи красивия бюст до някоя мечтана дестинация и се наслаждавай на живота!

# 466
Аз,ако имах този бюст,никога не бих се подложила на операция.Обмисли го наистина

# 467
Подкрепям всички писали да не си пипаш бюста. Аз ако имах такъв не бих се оперирала никога. За мамографията на мен ми направиха без да се дърпат.

# 468
  • Бургас
И аз съм впечатлена от красивите естествени гърди на Жасмин Blue Heart

Слагам ви моите запълнени кесийки на 6 месеца и половина.
Снимките са съответно на 1, 3  и 6 месеца и нещо. В общи линии наистина се запаза предишната форма, както и леката асиметрия. Доволна съм и май за разлика от повечето тук, не искам по-голям размер Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 12:25 от bubanka

# 469
За Съншайн, ако има съмнения за КК трябва да се направи ехограф, така ще се потвърдят или отрекат съмненията на Молов. И вече ще се знае как да се действа. Това, че гърдите са рзлични не означава задължително КК, може доктора просто да е направил различни джобове и като височина. Но отправям една молба към Съншайн, пиши и ни дръж в течение, за да не направиш грешки. Тук всеки ще те подкрепи искрено, за да се почувстваш все пак в крайното ти решение или резултат добре. И бъди смела.

# 470
  • Бургас
И аз съм впечатлена от красивите естествени гърди на Жасмин Blue Heart

Слагам ви моите запълнени кесийки на 6 месеца и половина.
Снимките са съответно на 1, 3  и 6 месеца и нещо. В общи линии наистина се запаза предишната форма, както и леката асиметрия. Доволна съм и май за разлика от повечето тук, не искам по-голям размер Simple Smile

Би ли споделила за вида на имплантите - размер, форма, първоначален старт.

Питам защото се бях насочила към анатомични импланти, но все повече виждам кръгли , които ми харесват. Но ... При мен е налице релефна гръдна кост , при тебн е подобна. В чудене съм  как ли ще изглежда с кръгъл имплант , да не би ръба да *изскача* още по рязко.... Ако си припомня как се качва снимка ще пусна реално какво имам в предвид.

Иначе чудесно си снимала етапите...и се вижда прогреса.

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 13:01 от Tatti

# 471
  • София - Бургас
Съншайн, аз съм под 40 г.  и ми направиха мамогафия. Докторът предпочита такава пред ехограф, особено за поставяне на импланти, не съм имала проблем и отказ - напротив, направиха ми изследването.

Прекрасни са гърдите на Жасмин и аз не бих пипала. Имай предвид, че след раждането доста ще се изменят, може би след като родиш ако има нужда тогава се замисли за импланти. Но при тези гърди и нераждала жена, абсурд, ако съм доктор бих отказала операция.
Премисли решението си Simple Smile

# 472
Докторката,при която ходих на ехограф,каза че при импланти не се правила мамография,а само ехограф.

# 473
Докторката,при която ходих на ехограф,каза че при импланти не се правила мамография,а само ехограф.
Александра, прави се мамография и при импланти, няма проблем, особено ако си над 40г.
Алина, аз не виждам разлика поне на снимките ми изглеждат еднакви. Ти намираш ли разлика, промениха ли се с времето? То ти най-добре можеш да кажеш? Като цяло ми изглеждат добре, да не ме разбереш погрешно. И при мен не виждам разлика от първата и сега края на втората седмица, затова ми е интересно ти намираш ли разлика при теб?

# 474
Доколкото знам, прави се ехография, ако има изменения, съмнения за нещо, тогава мамография. Не мисля, че някой започва с мамограф на първа среща, излишно е, освен ако бюста е с особености и ехограф не може да обхване всичко.

# 475
Аз преди няколко години имах фиброаденоми и в двете гърди и докторите пак не искаха да ми правят мамограф. Направиха биопсия, предполагам, че ако там беше излязло нещо тогава, да.
Всички пластични, които правят мамопластика искат преглед с ехограф, който е достатъчен, не знам защо само Молов е изкилиферчен.

# 476
Не е изкилиферчен..и аз бях при него и съм минавала само ехограф.Явно нещо го е усъмнило и затова

# 477
Не е изкилиферчен..и аз бях при него и съм минавала само ехограф.Явно нещо го е усъмнило и затова
Казах го във връзка с поста на Калеа, която каза, че доктора предпочита мамограф.

# 478
Казах го във връзка с поста на Калеа, която каза, че доктора предпочита мамограф.

Може,но не е на всяка цена.Не знам в кой случай какво предпочита,но и без това явно прави операции.В никакъв случай не защитавам някой ,да не го приемете така Simple Smile

# 479
Гърдите на Жасмин са прекрасни наистина! Ако имах такъв бюст дори нямаше да се замислям за операция. Аз също не съм раждала/кърмила, но при мен положението е плачевно. Изчакай да приключиш с тези неща и тогава ще прецениш, дали има нужда. Всеки съвестен лекар, би ти казал това което виждаме всички ние тук. 😊

Общи условия

Активация на акаунт