Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 6

• 48 955
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Жасмин, перфектни са ! И аз не бих си причинала операцията, ако имах такъв бюст 🤗

# 481
Жасмин, всяка жена си мечтае за бюст като твоя

# 482
Във листа с необходими изследвания който ми даде доктора си пише и мамогр. и ехограф. Защото на жени под 40 не се съгласяват да правят мамогр. но в нашият град нямат подходящ ехограф защото всички били стари и никой не се наемал. Правят но те съветват и да си направиш и мамогр. Защото не поемали отговорност.

# 483
  • Бургас
Би ли споделила за вида на имплантите - размер, форма, първоначален старт.

Питам защото се бях насочила към анатомични импланти, но все повече виждам кръгли , които ми харесват. Но ... При мен е налице релефна гръдна кост , при тебн е подобна. В чудене съм  как ли ще изглежда с кръгъл имплант , да не би ръба да *изскача* още по рязко.... Ако си припомня как се качва снимка ще пусна реално какво имам в предвид.

Иначе чудесно си снимала етапите...и се вижда прогреса.
Z-Тина, анатомични са моите, Ментор, 430 сс. 12 см основа, 12,5 високи, 6,3 проекция. Правилно си забелязала за изпъкналата гръдна кост. Не знам с кръгли как би било с тази изпъкналост по средата. Иначе старта ми е празни и малки. Мога да ти пратя снимка на лични.

Dete 2, и аз не виждам съществена разлика, особено в анфас. Иначе горният полюс е слегнал и стоят по-естесвено, по-меки са и подвижни.
При теб във всички случаи ще се променят, и то към по-добро. Още е рано на втората седмица.

# 484
  • Бургас

Питам защото се бях насочила към анатомични импланти, но все повече виждам кръгли , които ми харесват. Но ... При мен е налице релефна гръдна кост , при тебн е подобна. В чудене съм  как ли ще изглежда с кръгъл имплант , да не би ръба да *изскача* още по рязко.... Ако си припомня как се качва снимка ще пусна реално какво имам в предвид.

Z-Тина, анатомични са моите, Ментор, 430 сс. 12 см основа, 12,5 високи, 6,3 проекция. Правилно си забелязала за изпъкналата гръдна кост. Не знам с кръгли как би било с тази изпъкналост по средата. Иначе старта ми е празни и малки. Мога да ти пратя снимка на лични.

Dete 2, и аз не виждам съществена разлика, особено в анфас. Иначе горният полюс е слегнал и стоят по-естесвено, по-меки са и подвижни.
При теб във всички случаи ще се променят, и то към по-добро. Още е рано на втората седмица.

Благодаря много, Алина. При мен нещата са подобни , без да са празни. Ще се радвам на всякаква допълнителна информация.

# 485
Здравейте , момичета !

Днес бях на консултация ( първа в моят живот)  при др. Николай Георгиев .
Останах много приятно изненадана от неговото отношение и момичето на рецепцията . Та да започнем с консултацията .! Имах доста въпроси свързани с размер , големина , позиция , метод на поставяне , възтановяване и адаптация на самият отганизъм . Много от отговорите се препокриваха и с мненият на други лекари ( четейки вашите коментари) . Дойде моментът за вид и големина на самият  имплант ( бях споделила моя снимка в предишен мой пост ) . Според него най- добре и за моята структура ще ми пасне капковидният , като големина 345 сс ( той каза , че може и още , но и двамата стигнахме до заключение , че този размер е най- добър за моята структура ) . Видях го , пипнах го наложих го ( за импланта говоря 😂😂😂 да уточня ) , защото виждам за първи път . Също така имаше и богат снимков материал , който той ми показа и коментирахме различните позиции на поставяне . За мен той заключи , че съм с много добър старт , имам добра основа и ще се получи много добър бюст . Най - интересната част за мен беше , че той разполага с програма , която те заснема на момента ( горната част на тялото , гола) и виртуално моделира гърдите ти като големина , размер , позиция и т.н. и ти можеш да добиеш представа как ще изглеждат с даденият размер .
Другата важна част от разговора беше , че не съм раждала а възнамерявам скоро( до 1 година) живи и здрави да имаме дете . Коментирахме настъпващите промени и бъдещи корекции. Разгледахме и двата варианта  , поставяне преди и след раждане .
Като заключение искам да кажа , че др. Георгиев отговори на всичките ми въпроси и консултацията беше под формата на беседа без да налага мнение за кубици и т.н.  , вече решението зависи от мен .
Ще си запазя час и при др. Стоянов , важното се човек да взима информирани РЕШЕНИЯ.!

П.С.
Благодаря на всички за хубавите коментари за моите гърди ! 😉🤗😘🌤

# 486
Здравейте , момичета !

Днес бях на консултация ( първа в моят живот)  при др. Николай Георгиев .
Останах много приятно изненадана от неговото отношение и момичето на рецепцията . Та да започнем с консултацията .! Имах доста въпроси свързани с размер , големина , позиция , метод на поставяне , възтановяване и адаптация на самият отганизъм . Много от отговорите се препокриваха и с мненият на други лекари ( четейки вашите коментари) . Дойде моментът за вид и големина на самият  имплант ( бях споделила моя снимка в предишен мой пост ) . Според него най- добре и за моята структура ще ми пасне капковидният , като големина 345 сс ( той каза , че може и още , но и двамата стигнахме до заключение , че този размер е най- добър за моята структура ) . Видях го , пипнах го наложих го ( за импланта говоря 😂😂😂 да уточня ) , защото виждам за първи път . Също така имаше и богат снимков материал , който той ми показа и коментирахме различните позиции на поставяне . За мен той заключи , че съм с много добър старт , имам добра основа и ще се получи много добър бюст . Най - интересната част за мен беше , че той разполага с програма , която те заснема на момента ( горната част на тялото , гола) и виртуално моделира гърдите ти като големина , размер , позиция и т.н. и ти можеш да добиеш представа как ще изглеждат с даденият размер .
Другата важна част от разговора беше , че не съм раждала а възнамерявам скоро( до 1 година) живи и здрави да имаме дете . Коментирахме настъпващите промени и бъдещи корекции. Разгледахме и двата варианта  , поставяне преди и след раждане .
Като заключение искам да кажа , че др. Георгиев отговори на всичките ми въпроси и консултацията беше под формата на беседа без да налага мнение за кубици и т.н.  , вече решението зависи от мен .
Ще си запазя час и при др. Стоянов , важното се човек да взима информирани РЕШЕНИЯ.!

П.С.
Благодаря на всички за хубавите коментари за моите гърди ! 😉🤗😘🌤

Мила,за мен е безумно да правиш операция на тези хубави гърди,особено при положение,че възнамеряваш скоро да имаш дете.По-добре изчакай за след това.Няма смисъл два пъти в близък интервал да се подлагаш на тези интервенции.Все пак решението е твое,но..

# 487
Jasmin, а тази програма която те заснема бях чела за нея на сайта му как ти се видя. Смисъл хареса ли резултата, който ти показа? Полезно ли е това? Коя марка импланти коментирахте?

# 488

Много зависи и от марката на импланта. Моите Натреле Инспира са кръгли, но в горната част са по полегати  Grinning не знам дали е правилен израз, и не стоят така отсечени като топки като при Ментор и Мотива. Та, при такава анатомия е много подходящо с такива импланти, има и други  такива на други марки. Не помня как се водеха, обаче...

# 489
  • Пловдив
Жасмин, едва ли ще ме послушаш, но направи го след като родиш, повярвай - има защо. Успех!

# 490
  • до морето
Здравейте! Някой да си е правил липофилинг на гърди? Интересува ме какви са рисковете и какъв ефект се постига. Обмислям такава интервенция..

# 491
Здравейте момичета,колко дни носихте мед.сутиен?

# 492
Колкото ти е казал казал лекаря.На мен,лично,и до сега ми е най-удобен Simple Smile

# 493
Здравейте! Някой да си е правил липофилинг на гърди? Интересува ме какви са рисковете и какъв ефект се постига. Обмислям такава интервенция..
Аз съм говорила с д-р Тонев, д-р Молов и доц Романски за тази интервенция. Коментарът и на тримата беше, че е много добра идея, но за жалост само 1/3 от инжектираното количество мастна тъкан се запазва в гърдите. При това в най-добрия случай. Не е тежка процедура, но за съжаление няма дълготраен ефект.
Това е което аз знам, ако има момичета с повече информация, ще се радвам да споделят и те 😊

# 494
Колкото ти е казал казал лекаря.На мен,лично,и до сега ми е най-удобен Simple Smile
Питам защото първият път каза 40 дни непрекъснато и после 6 месеца да си сря с него,следващият път ми каза 30 дни 😀🙄 .На мен изобщо не ми е удобен и много ме стяга едва дишам.

Общи условия

Активация на акаунт