Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 5 ноем. 2019, 10:53 ч.

Мразя приятеля на майка си

 • 11 297
 • 401
 •   1
Отговори
# 345
 • Мнения: 106
Не е за мениджър или олимпиец, но на такива хора като им го кажеш и се сърдят. Мързелът върви ръка за ръка с желанието някой друг да вземе да я свърши тая работа вместо мързеливия. Така се започва с едно искане към близки и познати, търсене на грешки в другите, а не в самия теб, оправдания и пак опрадвания.

# 346
 • Мнения: 1 981
Не ми се рови в момента, но доколкото си спомням той е отгледан от баба си. Майка и баща, разведени, неглижиращи детето - много ми напомня на моето детство.
Бабите, както знаем, гледат детето да е нахранено, да не си оставя последното залче, дрехи да има, уроците да се учат - толкова от тях.

# 347
 • Paris, France
 • Мнения: 5 168
Не ми се рови в момента, но доколкото си спомням той е отгледан от баба си. Майка и баща, разведени, неглижиращи детето - много ми напомня на моето детство.
Бабите, както знаем, гледат детето да е нахранено, да не си оставя последното залче, дрехи да има, уроците да се учат - толкова от тях.

Блазе ти за залъка. Мене пък гледаха да ме ограничават, особено в калории.

Да, от бабата е гледан доскоро и жалко, че очакванията за сближаване с майката не са се оправдали. Аз също много чаках събиране с мама и съм и благодарна, че нямах пастроци у дома и че не ме е излагала с шишковци и шопари.

От баби са гледани повечето деца в България и голяма част от децата в света. Не, че е лошо, много е хубаво даже, но това води до леко отчуждаване с родителите и после техният свят може да изглежда грозен на детето

# 348
 • Мнения: 8 399
Аз пък бих искала мама да си има шишко, клечо, нисък, плешив ако ще, но да не е сама и самотна.
Хайде стига с това съдене на хората на килограм! /в прекия смисъл/

# 349
 • Мнения: 49
Така и така го ударихме на спам, ето защо в казармата взимат само момчетата:


мен това мрънкане от ''автора'' не ми е много мъжко!И сега на старта на живота такъв,какъвто е вместо да запретне ръкави и да се стегне и да стане зрял човек,то хленчи..
Не мога да разбера едно...
Мъжете-нямат ли и те чувства?Те нямат ли право да се оплакват и да си изливат емоциите?Или това само на жените е позволено...
Иначе,само жените били дискриминирани по много отношения!Но ето,че колкото са дискриминирани те-толкова и ние!
Ама много сте изнежени бре вашето поколение. Не му мисли, ами се изнасяй на квартира. И не ми отговори на въпроса: Къде водиш гаджето си да се видите на четири очи? В квартирата при мама и постройка ли?
Нямам гадже.

# 350
 • Мнения: 2
При разведени родители рядко има приемственост на новата половинка. Колкото и мирно да са приключили отношенията, колкото и новият да обгрижва, разбира и гледа доведеното си дете всички знаем, “кръвта вода не става”. В този ред на мисли искам да кажа, че това, заедно със специфичния характер на мъжа допринасят за тази омраза. Та да не би всички биологични родители да са перфектни? Ако в случай мъжът беше такъв, мисля нещата щяха да стоят по друг начин. Жената има право на щастие, и щом тя го намира в лицето на този господин, нека момчето бъде толерантно, стиска зъби пък след година, две поеме по свой път.

# 351
 • Мнения: 49
Здравейте отново!🙂
Искам отново да споделя впечатленията си...
На кратко-имаше леко затишие..На скоро не сме имали проблеми с този мъж,не ми е правил забележки,но въпреки това аз си имах едно на ум,защото и друг път е имало такова затишие и после пак се почваше...
И да ви кажа-бях прав,защото пак дочух да мрънка нещо.
Седя си аз в стаята и чувам как майка ми се чуди за нещо защо било се изкривило,и той намекваше пак за мен,че е имало намеса..Майка ми каза,че някаква кутия го предизвиквала това нещо,това натежаване и изкривяване и като я махнала,вече го нямало тоя проблем.Но той-не!Кротнал се е,за да не се карат с майка ми и май не смее много много да се репчи,но пак се опитва,бе!ПАК!!!!!Казвам ви,въпреки че това е нещо дребно,намери ли си повод,почва!Имам чувството,че никой друг човек или каквото и да е друго живо същество,на тая планета,от както съм се родил,не ме е дразнело по този начин!!!
Ама,поне се радвам,че е взаимно!Прави го,защото и той ми се дразни,макар и неоснователно,но поне се радвам че и той си троши нервичките!!😊Да ви кажа честно,не искам да звучи гадно;и аз самият не съм толкова жесток човек,обаче понякока чакам с нетърпение да настъпи денят на неговото погребение,че да се свършва вече!Аман!!
И да ви кажа-имам чувството,че най-голямата причина да ми е черен живота в Англия е той!Има доста причини да не съм щастлив и наистина в най-скоро време ще стягам багажа и ще се махна,обаче той е най-лошото нещо,което съм видял,откакто стъпах тук...
А иначе какъв мил и кротък беше в началото...Нямате си и напредстава!...

# 352
 • Paris, France
 • Мнения: 5 168
И да ви кажа-имам чувството,че най-голяа причина да ми е черен живота в Англия е той!Има доста причини да не съм щастлив и наистина в най-скоро време ще стягам багажа и ще се махна,обаче той е най-лошото нещо,което съм видял,откакто стъпах тук...
А иначе какъв мил и кротък беше в началото...Нямате си и напредстава!...

Ник, а казваш ли на майка ти, че не си щастлив и какво прави тя за да се чувстваш добре?

Може би майка ти и шишо живеят на малка площ и твоето непрекъснато присъствие с времето е почнало да го дразни ужасно. Представи си какво му е да не може да се завърти, дето се вика, в стаята.

Да ви кажа честно,не искам да звучи гадно;и аз самият не съм толкова жесток човек,обаче понякока чакам с нетърпение да настъпи денят на неговото погребение,че да се свършва вече!Аман!!

Плашещо. Това описва достатъчно.

Напълно нормално желание нежеланият партньор на родител да се разкара финално и фатално. И в други теми съм го чела. Самата аз не съм го изпитвала към партньор на родител, но го разбирам. В темите на Даскалка тя пишеше същото за доведения син.

# 353
 • Мнения: 70
ясно!а какъв ти е въпроса или просто си споделяш? аз пък и аз имам един проблем с едно момче дето харесвам но май си има другИ щото вечер не ми пише,ти как мислиш?През деня пише,вечер Не,дори ако му  пиша не отговаря или много рядко.веднъж му писах от фалшив профил и питах има ли женска и си призна..дори,че я обичал.да го разкарам ли животното

# 354
 • Мнения: 4 241
Имаме си НАпредстава. Този досега не ти е изритал клющавия задник само защото е дебел и му е трудно. Прав, здрав мъж досега да те е ошамарил и изритал от дома си.
Той не е длъжен да те харесва или търпи. Стягай дисагите и се оправяй сам. Погребенията кое на кого, кога ги остави на времето.

# 355
 • Мнения: 107
Това е жестоко, което е споделил. Той нищо сериозно не е направил, та да му навяват такива мисли... Доколкото помня от цялата история. Боже, прибери си версиите.

# 356
 • Мнения: 70
хахаха,абе авторе я постни снимка да те видим кЪк изглеждаш че само си те предствям и като си т представя не искам и да ти оДговоря дори

# 357
 • Мнения: 107
В пубертета е, затова реагира така. Ама чак пък толкова... Както му повториха всички – след 18-те се оправяш сам, какво си се размръкнал? По-полека!

# 358
 • Мнения: 49
хахаха,абе авторе я постни снимка да те видим кЪк изглеждаш че само си те предствям и като си т представя не искам и да ти оДговоря дори
Ако постна какъв е смисълът от този сайт?То тогава мога и във Facebook да споделя.Нали идеята на този сайт е да споделяме анонимно лични проблеми,за да намерим решение.Също така има и хора,които се срамуват за някои неща,но имат нужда да споделят и да потърсят съвет.Моята тема не е такава лична и срамна,но все пак,не искам всеки да ми знае личните проблеми.Затова е и този сайт.

# 359
 • Мнения: 17 911
...обаче понякока чакам с нетърпение да настъпи денят на неговото погребение,че да се свършва вече!Аман!!


И тогава вече спокойно можеш да се ожениш за мама, нали? Нали?  Laughing
Ако не беше просто скучаещ трол, бих те посъветвала да пораснеш.
Ама то и на скучаещия трол пак му е време да порасне.

Общи условия

Активация на акаунт