Диета на Пиер Дюкан

• 94 463
  • 341
  •   1
Отговори
# 195
  • New Zealand
Аз вчера свалих още 600гр., а съм на смесен режим, хранат ми вчера беше - 1/2 кис мляко, две яйца, половин кренвирш /предполагам, че не е разрешен  Embarassed /, салата от голям домат и печен пипер и зеленчуков гювеч половин порция - за вечеря. Незнам какво да кажа, само това че съм много доволна, ако свикна така премерено да се храня и по нататък - мисля че не би трябвало да се качват кг.  Wink

общо колко дни си на тази диета? през ударната фаза колко свали? Simple Smile

# 196
момичета, вече цял килограм липсва от осанката ми! #Crazy направо не можах да повярвям Laughing в ударната фаза всеки ден ли се губи тегло?
Да,всеки ден се  губи,но не по килограм. И не забравяйте,че трябва и да се задържат тези килограми- с третата фаза-по 10 дни на свален килограм.Успех,вода,витамини и енено семс Grinning
реално, за 5 дни, колко мога да сваля при това темпо?
2,5-3 килограма.Останалото- със смесения режим,който е и основният.
Аз вчера свалих още 600гр., а съм на смесен режим, хранат ми вчера беше - 1/2 кис мляко, две яйца, половин кренвирш /предполагам, че не е разрешен  Embarassed /, салата от голям домат и печен пипер и зеленчуков гювеч половин порция - за вечеря. Незнам какво да кажа, само това че съм много доволна, ако свикна така премерено да се храня и по нататък - мисля че не би трябвало да се качват кг.  Wink
Не можеш да я караш така цял живот, но можеш един път седмично да си на белтъчини само и  с това да се поддържаш.Браво за добрия резултат! Аз съм 4ти ден на смесен режим и съм свалила половин килограм.

# 197
Благодаря, Монда  Simple Smile   bouquet

# 198
[/quote]

Ами аз днес съм с два кг.по-лека/днес ми е четвърти ден/Много обнадеждена съм-резултати има и то светкавични Shocked
Успех и да се държиш Naughty Laughing

# 199
  • New Zealand

Ами аз днес съм с два кг.по-лека/днес ми е четвърти ден/Много обнадеждена съм-резултати има и то светкавични Shocked
Успех и да се държиш Naughty Laughing
[/quote]благодаря ти  bouquet съвсем се окрилих.. Laughing

# 200

Така трябва! Peace
Я да питам аз...Дали  да направя един "лунен"ден днес или да си карам както си знам? LaughingМондааааа,дано се включиш скоро.... Praynig/до 11 има още малко  време Joy/

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 10:16 от tutti

# 201
  • New Zealand
благодаря ти  bouquet съвсем се окрилих.. Laughing
[/quote]

Така трябва! Peace
Я да питам аз...Дали  да направя един "лунен"ден днес или да си карам както си знам? LaughingМондааааа,дано се включиш скоро.... Praynig/до 11 има още малко  време Joy/
[/quote]и аз това се чудих newsm78 преди малко ядох малко пиле и до края на деня смятам да изкарам на айрян. така съчетавам нашата диета с лунната Simple Smile

# 202
При лунната мисля,че само вода и чай са позволени.Айран-не Naughty Laughing

# 203
  • New Zealand
При лунната мисля,че само вода и чай са позволени.Айран-не Naughty Laughing
имам лунен календар, в който пише, че трябва да се кара на течности- вода, чай, плодови сокове и мляко. тъй като нашата диета изключва плодовете, остава варианта с айряна Rolling Eyes

# 204
Ох,дано не те объркам... EmbarassedПри всички случаи скумрийката ми се пече във фурната и ще хапна преди часа,а пък Монда ще каже от там нататък- глад ли,мръвка ли? hahaha  bouquet

# 205
Какво ли да  ви каже mondа-това гуру на диетологията!Аз лунната диета не я спазвам. Свалям 1 кг и на другия ден го качвам...правила съм го във всички фази,много пъти. Така че,моят съвет е ...не си обърквайте метаболизма и процесите,които започнаха да текат. Досега се хранихте по 5-6 пъти  и днес-глад. newsm78Не мисля ,че е добра идея.Продължете си започнатото и не гонете светкавични резултати.Повярвайте ми- от тях файда -няма! Светкавично бързо се качват бързо свалените килограми с  глад. Според мен лунната можете да си я правите след като свалите с диета нуйните килограми, като през останалото време се храните нормално.

# 206
Досега не съм пазила диети, не че не съм имала нужда просто обичам да си хапвам. Четох писаното тук и реших и аз да почна от днес. На обяд ще си купя книгата. Очевидно ще купя или поне ще си потърся и овесени трици. По причини, че досега не съм пазила диети смятам да започна 2/0. Това нали означава, че 2 дни само протеини, а следващите какво, и каква е разлика с 2/7 не разбрах. Мисля, че разбрах за 2/7, но не разбрах 2/0. Има ли някой, който е избрал някоя от тези схеми и какъв резултат е постигнал? Има ли някой като мен, който иска да започне от днес?

# 207
Досега не съм пазила диети, не че не съм имала нужда просто обичам да си хапвам. Четох писаното тук и реших и аз да почна от днес. На обяд ще си купя книгата. Очевидно ще купя или поне ще си потърся и овесени трици. По причини, че досега не съм пазила диети смятам да започна 2/0. Това нали означава, че 2 дни само протеини, а следващите какво, и каква е разлика с 2/7 не разбрах. Мисля, че разбрах за 2/7, но не разбрах 2/0. Има ли някой, който е избрал някоя от тези схеми и какъв резултат е постигнал? Има ли някой като мен, който иска да започне от днес?
Ударната фаза е 5,7 или 10 дни. Болшинството тук избраха 5 дни.Това 2/0 и 2/7  е за втората фаза.2/0 е практически 2/7 -означава 2 дни в седмицата на чисти протеини. Останалото време се храните нормално....в първите постинги съм описала какво означава това.Желая ти успех и добре дошла в отбора Laughing

# 208
  • София
2/5 мисля, че досега стваше въпрос за това - два дни на чисти протеини, 5 дни -протеини и зеленчуци,предимно зелени или зеленолистни, нискомаслено мляко.После втората и третата наза, които Монда описа в първите постинги е една тогава 1/О т.е само един ден в седмицата протеинов, останалите без ограничения.

# 209
Разликата между 2/0 и 2/7 според мен е в това, че при 2/0 два дена чисти протеини другите 7 дни нормално ядене, вкл. въглехидрати, а при 2/7 - два дена чисти протеини другите 7 протеини съчетани със зеленчуци без въглехидрати. Или аз греша, но в началото на темата мисля че така пишеше?? Трябва да проверя пак.

Общи условия

Активация на акаунт