Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 1 185
 • Мнения: 58
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b35-a11730945 - Харесва ми това, че е къща с двор; изложението и разпределението на стаите. Мечтая един ден да имам подобна или по-малка къща.

# 1 186
 • Samokov
 • Мнения: 206
https://botanicalozen.bg/galeria/ харесва ми и е мечтан дом

# 1 187
 • В дън горите тилилейски
 • Мнения: 307
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b35-a11730945
Има всички удобства, за които мечтая - къща с двор, 3 спални, веранда, голяма тераса и гледка.

# 1 188
 • Мнения: 1 561
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b26-a11141121 Всичко ми харесва и е мечтан за мен дом, който някога може би ще имам, но не и в този живот Wink. Харесва ми двора, разположението на стаите. Собствената баня в голямата спалня. Верандата и терасата, както и складовите помещения

# 1 189
 • Мнения: 464
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b1-a10
Отговаря напълно на изискванията ми за големина😁

# 1 190
 • Мнения: 40
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b2-a19
Избирам този,защото е идеален за семейства с едно дете.☺️

# 1 191
 • София
 • Мнения: 3 690
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b8-a85
Харесах си този апартамент. Винаги съм мечтала за голям и обширен дом. Харесва ми просторната дневна и разкошната тераса, която обгражда апартамента почти от всички страни.

# 1 192
 • Мнения: 304
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b35-a11730945
♥️

# 1 193
 • Мнения: 403
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b29-a11337729
Избрах си тази къща, защото е голяма и просторна, а в момента търся точно такава.

# 1 194
 • Мнения: 935
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b35-a11730945

# 1 195
 • Мнения: 292
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b27-a11206657
Харесвам тази къща, защото е с хубаво изложение, има гледка със зеленина, двор, веранда, гараж. Разпределението и квадратурата на стаите са много добри. Мечтаният дом.

# 1 196
 • София
 • Мнения: 1 539
Аз си мечтая отдавна за собствено жилище и апатамента, който най-много ми хареса в Комплекс Botanica - Lozen се намира в Сграда 7: https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b7-a74
Апартамента е с 2 спални: едната да е родителска за мен и втората детска за сина ми. Има прекрасна голяма тераса, която в настоящото жилище под наем ми липсва.
Освен изложението, разпределението на стаите и прекрасната извънградска среда за живот,много ми харесва и факта, че мога сама да си избера номер на апартамента, който в случая е рожденната ми дата.
Прекрасен комплекс !

# 1 197
 • Мнения: 1 258
Харесах това: https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZib3RhbmljYWx … zbXNnNDAxODI2ODQ=

# 1 198
 • Мнения: 24
Колко е важно да включим в графика си 120 минути сред природата?Хората, които редовно прекарват време сред природата, знаят колко добре се отразява това на здравето им и общото им физическо и емоционално състояние. За много от нас обаче разходките в планината, гората или в парка са се превърнали в лукс, заради културата на спешни задачи, крайни срокове и срещи в добре охладени конферентни зали, в която виреем.
И все пак – ако знаем колко точно време, прекарано сред природата, ще се отрази благотворно на здравето ни, може би ще го включим в календара си?
Е, вече е изчислено – 120 минути, или най-малко два часа седмично. Това показва ново мащабно проучване на Университета в Ексетър, финансирано от Националния институт за изследване на здравето във Великобритания.
Изследването, озаглавено “Spending at least 120 minutes a week in nature is associated with good health and wellbeing”, е публикувано в Scientific Reports.
И целта му не е да ни убеди да изкачваме планински върхове с решителността на рекламни лица на спортни стоки, а просто да се разходим спокойно в естествена зелена среда сутрин или вечер (вместо да продължаваме да стоим неподвижно пред екраните, уж без да работим, но и без да си почиваме пълноценно).„Известно е, че разходките в такава среда се отразяват добре на организма ни, но досега не сме изчислявали колко време седмично трябва да им отделим“, казва д-р Мат Уайт, ръководител на изследването. Резултатите от него установяват, че хората, които прекарват поне 120 минути на седмица в естествени условия – градски паркове, гори, плажове – имат значително по-добро физическо и психическо здраве от тези, които изобщо не са били заобиколени от природа през същата седмица. Не са открити такива ярки ползи за здравето обаче сред хората, които също са били сред природата, но по-малко от 120 минути седмично.
Проучването, базирано на данни от близо 20 000 души в Англия, установява също, че няма значение дали тези 120 минути са „взети“ наведнъж, или чрез няколко по-кратки посещения. Както и че те се отразяват благотворно и на мъжете, и на жените, на различните възрастови и професионални групи.  "По-голямата част от взаимодействията с природата, които разглеждахме в това изследване, са се случвали само на около 3 км от дома на хората – така че дори разходките в местни градски зелени пространства са полезни“, казва още д-р Уайт. Съавторът на изследването, професор Тери Хартиг от университета в Упсала, Швеция, добавя: „Има много причини, поради които времето на открито може да бъде полезно за здравето и благосъстоянието ни, включително за по-ясно фокусиране върху житейски казуси и намаляване на стреса.“.Като казахме „стрес“ – по-ранно проучване на същия университет открива, че това модерно състояние бързо сваля гарда, ако около дома ни има повече птици, храсти и дървета.
"Птиците имат много голяма роля в превантивното здравеопазване, правейки районите, в които хората живеят, по-спокойни и щастливи", казва д-р Даниел Кокс, ръководител на изследването.

След провеждане на обширни изследвания за броя на птиците сутрин и следобед в три английски града, учените установяват, че по-ниските нива на депресия, тревожност и стрес са свързани с броя на птиците, които хората могат да видят в следобедните часове.
В проучването са наблюдавани различни птици, включително сладкопойните синигери и робини (червеногръдки), но изследването не открива стабилна връзка между видовете и доброто психично здраве. По-важен е по-големият брой на птиците, които човек може да види през прозореца си, в градината си или в своя квартал, за да се чувства по-малко стресиран.
(Източник: University of Exeter)

# 1 199
 • Мнения: 25
https://botanicalozen.bg/nameri-dom/?b13-a138

Просторен апартамент с голяма тераса, за каквато мечтая.

Общи условия

Активация на акаунт