Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 20

• 35 909
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Не е абсурд, но много се смях със щерката (6г).

Идва сутринта в леглото и вижда мокро петно на чаршафа . Гледа ме лошо и казва “какво е това бе?!”. Казвам ѝ мляко (протекла съм😁) А тя с един назидателен тон “през нощта мляко ли си пила” 🤣🤣🤣 успокоих я, че брат ѝ си е пил млякото, не аз 😁

# 481
Мен пак ме погнаха с водата, след като пратих снимка на бебка по голи баджаци. Било топло видиш ли трябва водичка 🙃
Това 'ти си знаеш' има трайност 3 часа макс! 🤪

# 482
Ще ти се събира, да😂. Пуууу! Ей такива реплики са довели до "спря ми кърмата след 2 месеца".
Що е то локален инхибитор на лактацията, измислица някаква...

# 483
Ся последно като престои млякото по-хранително ли става или се вкисва? Обърквам се!

# 484
Става на кисело или заквасено 😂😂😂

# 485
На сирене направо става....

# 486
Скоро никой не е писал нищо по темата , нека аз да ви кажа за една позната.Бебето и е на 7 месеца , започна захранване на 4м , като му замести хранене на обяд мисля че нямаше 5м. Та, онзи ден си говорим и питам нали как са що са , и тя ми казва , че вече всички хранения са заместени , освен вечер млякото само него още не е. Попитах защо така бърза , моето е на 11 м и няма нито 1 заместено хранене , а тя каза през деня мляко не давам защото после много трудно ще и спрем млякото 🤪🤪

# 487
  • Пловдив
Горкото бебе, на 7 месеца и само вечер мляко.....имам и аз такива познати, които още преди годинката почти спряха млякото и им се чудя на акъла. Ама явно според тях моя го няма, защото щерката е на 1г и 4 м и вечер все още пие 30 мл адаптирано (тази вечер ще и бъде последната доза и кутията свършва. От утре ще почна с кисело мляко, дано е съгласна.)

# 488
Я да видим сега колко от нас все още щяха само картофи да дават ако чакахме да заместим обедното хранене с картофено пюре 🤣. Че това е и казано от педиатър за жалост 😥

# 489
Еххааа плодовите пюрета чак на 7-8 месеца Joy Аз ако чаках да заместя с картофено пюре, още трябваше да е само на картофи Scream

# 490
  • Пловдив
Малеее, аз ако чаках да заместя обедното, дъщеря ми щеше да прилича на картоф...захраних я първо с картоф на 6 месеца без седмица. Тя замести обяда на 1 г и 1 месец....по тази логика 7 месеца тя трябваше са яде само картоф. Thinking
Съмнявам се лекар да е казал точно така.

# 491
Ааа може, може, лекар да го каже.. моята педиатърка точно така ми каза "започваш да захранваш със зеленчук /картоф, морков или тиква/ и за пет дни заместваш обедното и започваш с нов зеленчук. След месец заместваш СЗ с кисел" Flushed два месеца се чудих какво е това кисел, но това е друга тема Joy

# 492
В раздела детско здраве има тема за онлайн консултации с педиатър. Оттам е цитатът

# 493
  • Плевен
Леле ужас!Статия писана 2019г в лекар.бг.https://www.lekar.bg/39595/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD% … 0%B1%D0%B5/ 

# 494
Любимото ми :
"Ами браво, че кърмиш, аз нямах кърма. Много нерви в болницата и тя спря. Ми да ! От стрес спря. Ти не знаеш как от стрес може да ти се "вдигне".

Общи условия

Активация на акаунт