Поканете киното у дома с Philips 4K OLED Android TV. Бъдещето е тук!

• 21 225
  • 803
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите? - Някой коледен.

Кажете ни защо избирате точно този филм? - Защото ми е празнично и коледно.

# 706
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бих гледала всички филми Ледена Епоха с детето, защото цялото семейство сме фенове на филмите и би било страхотно изживяване с ярките цветове.

# 707
междузвездни войни, заради ефектите

# 708
  • Across the Multiverse
Перфектното кино преживяване у дома е с огромен екран, приглушена светлина, чист звук и добра компания Simple Smile
У дома гледам филми 2 или 3 пъти седмично. Научнопопулярни предавания и сериали гледам ежедневно, така че качеството на картината и звука е от първостепенна важност.

Етап 2
Ако спечеля Philips 43PUS7304 първо бих изгледала новият Семейство Адамс или някоя друга добре направена анимация като Заека Питър например,
Защото ще позволи на въпросния телевизор да разгърне потенциала на функциите си и да ни потопи изцяло във филма Simple Smile

# 709
А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома?
Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът?

Голям диван за цялото семейство, също и табуретки за краката и масичка пред него, за да има нещо за хапване и задължително за възрастните вино или бира. Голям телевизор, който хем да стой достатъчно далеч, за да можеш да обхващаш цялата картина, хем да предава прецизно и качествено случващото се на екрана.

Сега през зимата гледаме филми почти всяка вечер. Качеството на картинката и звука са от изключителна важност, защото те са част от преживяването, което филма предава.

Въпроси за етап 2:
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Кажете ни защо избирате точно този филм?

Рататуй! Любим е на цялото семейство, много е забавен, знаем почти всички реплики, анимацията е на супер ниво и можем да го гледаме до безкрай.

# 710
Бих изгледала новата част на "Господарка на злото".

# 711
1)Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Split / На парчета
2)Кажете ни защо избирате точно този филм?
Много хубав филм, който бих изгледал отново на този телевизор. Със сигурност преживяването ще бъде по добро!

# 712
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Най-напред заедно с цялото семейство бих изгледала "Ледена епоха" - една по една всички серии.

Избирам него, защо е любим на всеки от семейството ми, супер забавен, с много звукови ефекти и динамични кадри, което дава възможност да изпробваме потенциала на новия ни телевизор. 🙂

# 713
Въпроси за етап 2:
Ако го спечелим ще изберем да гледаме Ледена епоха, защото е забавен, семеен, пълен с цветове и звуци за тест на новата придобивка 🍀❄️

# 714
Бих гледала с огромно удоволствие филма "Роди се звезда". Гледала съм го само на кино и много ме докосна. На Philips 43PUS7304 отново ще изпитам същото удоволствие, защото звукът ще е като на кино. А саундтрака на филма е убийствен и песните трябва да се слушат със страхотно качество на звука.

# 715
С половинката, Удобен диван, питие пред големия екран.
Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът? Гледаме филми при всяка възможност. Половинката се вълнува живо от технологичните характеристики на телевизора, затова качеството на картината и звука са от голямо значение за нас.

Бихме изгледали Бохемска рапсодия

Кажете ни защо избирате точно този филм? Въздейства ни много силно, наслада за окото и ухото.

# 716
  • Пловдив
:
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома? Приятна компания,удобен диван,нещо вкусно за хапване и хубав екран
Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът? Поне веднъж седмично. Картината и звукът са от особено значение - ако не са на ниво могат да развалят удоволствието от филма

Въпроси за етап 2:
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите? Joker
Кажете ни защо избирате точно този филм? Много хора ми го препоръчват,а не успях да го гледам на кино.

# 717
Първия филм, който бих изгледала, е "Аз,проклетникът ", защото го харесвам  и съм фен на миньоните,тъй като и аз съм миньонче.

# 718

Със семейството, сгушени на дивана, с чипс, пуканки и завити с одеалце, загасени лампи за кино обстановка.

Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът?

Гледаме веднъж седмично цялото семейство. Важни са много за хубаво кино изживяване и пълно потапяне в действието.

"Ad Astra"

Ще си заслужава да се види на голям екран, защото е с ефекти, а и филмите на космическа тематика предлагат повече възможност да се изпитат звук и картина.

# 719
Бих изгледала някой български филм.
Цялото семейство вечер се събираме пред ТВ на дивана с чаша вино и нещо за хапване

Общи условия

Активация на акаунт