Поканете киното у дома с Philips 4K OLED Android TV. Бъдещето е тук!

• 21 221
  • 803
  •   1
Отговори
# 720
Бих изгледала някой филм с Ален Делон - Зоро
Защо избирам този филм ли ? Класика в жанра както се казва. Делон ми е любимият актьор

# 721
Най-напред заедно с цялото семейство бих изгледала "Ледена епоха"
Ако го спечелим ще изберем да гледаме Ледена епоха, защото е забавен, семеен, пълен с цветове и звуци за тест на новата придобивка

# 722
Ние с удоволствие бихме изгледали филма "Господарката на злото" 1 и 2 - любим филм Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 11:45 от Accord m

# 723
  • софия
Замръзналото кралство за мен и дъщеря ми, а баткото и мъжа ми биха гледали Междузвездни войни.
Ефектите на филма ще бъдат по- въздействащи на точно този телевизор.

# 724
"Есен в Ню Йорк " и "Сам в къщи" , но има и много други

# 725
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Jumanji: The Next Level.

Кажете ни защо избирате точно този филм?
Защото очаквам отново перфектна комбинация от смешни моменти и специални ефекти.

# 726
Предложението

# 727
  • Sofia
Tolkien - няма такъв красив филм Simple Smile Вече го гледах, но определено си заслужава да се изгледа на такъв екран ОТНОВО.

# 728
Game Of Thrones за пореден път ❤

# 729
  • Стара Загора
Децата пораснаха и става все по -трудно да изберем филм за 4 ма . Мисля, че бихме се спрели на Цар лъв или Аватар за първи филм на такъв телевизор

# 730
Първият филм сигурно ще е нещо, което върви в момента по тв, но ако имам избор след няколко дни вероятно ще е Зеленият път, любим филм ми е.

# 731
определено някой български филм, защото тази седмица е черна за българското кино

# 732
Game of Thrones!
Защото е пълен с тъмни сцени, които на този телевизор ще са много ярки и ясни, заради органичните светоотдаващи диоди, които ни дават истински черен цвят.

# 733
  • Стара Загора
Home!
Великолепен детски филм, който дори аз гледам с огромно удоволствие!

# 734
  • Варна
„Сам вкъщи“ - гледаме го всяка Коледа, носи настроение и не ни омръзва.

Общи условия

Активация на акаунт