Поканете киното у дома с Philips 4K OLED Android TV. Бъдещето е тук!

• 21 216
  • 803
  •   1
Отговори
# 780
А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома? -  кристална картина и звук, удобен диван и пуканки.
Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът? - Обичам да гледам филми в уюта на дома  и го правя във всеки удобен случай. Качеството на картината и звука са много важни за пълната наслада от гледането на хубав филм.

Въпроси за етап 2:
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите? - Първият филм който бих гледала  е „Под игото“ (1952) ., черно бял филм.
Кажете ни защо избирате точно този филм? - Впечатляващ филм заснет през 1952 г.с  масови сцени и в  такива мащаби за нашата скромна страна. Сигурна съм, че усещането и възприемането на този филм, гледан на Philips 43PUS7304  ще бъде положително различно.

# 781
  • София
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома? На загасени лампи, с увеличен звук ,пуканки и любимия човек

Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът? Много често гледам филми у дома, защото е по-уютно и приятно вкъщи. Качеството и картината са първи по важност.

# 782
1)Перфектното кино изживяване си то представям с любимия човек на дивана ,гледайки филм с хубава картина и звук.
2) В последно време само у дома гледам филми. Много важни са картинта и звука. Ако е с лошо качество изобщп не го гледам.
3)Бих гледала  някой филм по National Geographic ,защото там има много реалистични картини .

# 783
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Бохемска рапсодия
кажете ни защо избирате точно този филм?
Избирам този филм, защото се впечатлих от изпълнението на Рами Малек при превъплъщението му в ролята на Фреди Меркюри. Ще се чувствам като на концерт на Queen. Вярвам, че ще бъде незабравимо преживяване.

# 784
  • София
Въпроси за етап 1:
Как си представяте перфектното кино преживяване у дома?
Голям телевизор (защото не виждам по-малките), хубав филм, запалена свещ, чаша вино и оризов чипс с бекон

Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът?
Домошар съм и обожавам да се сгуша удобно у дома и да гледам филм след филм с часове. Понякога си правя съботно-неделни филмови маратони, когато със сина ми или сама гледам накуп поредица от филми.
Например последния филмов маратон беше Спайдърмен маратон. Предишния беше за италианско кино, по предишния Властелинът на пръстените. Естествено за такива маратони е необходимо звука и картината да са добри, а освен тях трябва и прилична цифрова телевизия за ежедневна употреба!

Въпроси за етап 2:
Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Първият филм който бих изгледала за сто и не знам кой път е любимия ми "Гладиатор"

Кажете ни защо избирате точно този филм?
Panem et circenses /Хляб и зрелища/ - има нещо особено чаровно да гледаш гладиаторски битки по телевизора. По принцип тези битки са били създадени като политическо средство за печелене на обществена подкрепа, основано не на добро управление, а на отвличане на вниманието или задоволяване на краткосрочни, несъществени искания на населението. В известен смисъл - телевизията и филмите са съвременните арени - колизеумите на новото време. Просто си седиш и получаваш зрелище и информация в уюта на дома,хрупайки преспокойно пуканки, далече от тълпата.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 17:48 от Линдичка

# 785
  • Габрово
Първо бих изглеждала" Хубава жена"

# 786
1. Представям си перфектното кино преживяване у дома гледайки интересен филм с любими хора.
2. Гледам всеки ден филми и затова качеството на картината и звукът са много важни.
3. Първият филм, който бих изгледала е "Бързи и яростни".
4. Избирам го, защото ми е любимият екшън и всеки звук и качество са от значение.

# 787
1. Как си представяте перфектното кино преживяване у дома? -  сгушена на топличко с любимите хора.
2. Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът? - Филми гледаме всяка вечер след работа. Докато е будно детето гледаме основно детски филми, а след това идва ред на нашите филми. Качеството на картината и звука са важна част от удоволствието да се гледат филми в къщи.

Въпроси за етап 2:
3. Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите? - "Аватар"
4. Кажете ни защо избирате точно този филм? - Харесвам картините в него. Историята същото, но историята е еднаква и няма значение кой е телевизора. Картините определено ме впечатлиха в киното, но в къщи - не. Със сигурност това ще е различно с различен от нашия телевизор.

# 788
Първият филм, който бих изгледала е Междузвездни войни: Епизод IХ.
Бих избирала него заради ефектите и музиката към филма!

# 789

- Предколеден уют, коледен филм на голям телевизор Philips 4K OLED Android TV, аз и половинката ми и светещата елха до нас!

Колко често гледате филми у дома и колко важни са за вас качеството на картината и звукът?

-Гледаме филми всеки ден, след работа. За нас качеството на картината и звукът са от изключително значение.

-"Mr.and Ms. Smith"

-Защото е наш любим филм!

# 790
1. Представям си перфектното кино преживяване у дома гледайки интересен филм с любими хора.
2. Гледам всеки ден филми и затова качеството на картината и звукът са много важни.
3. Първият филм, който бих изгледала е някой на коледна тематика".
4. Избирам такъв в унисон с идващите празници

# 791
  • Бургас
Защото филма, който посочих е нов и нямам търпение да  го гледам

# 792
  • София
Pushpin Кой е първият филм, който бихте изгледали на Philips 43PUS7304, ако го спечелите?
Pushpin Кажете ни защо избирате точно този филм?

Първият филм, който бих гледала е "Матрицата". Искам да тествам звука и качеството на картината.
 "Матрицата" е един много интересен филм, който поставя множество въпроси за дискусия. Обичам филмите, които предразполагат към дискусия и които можеш да си спомниш след едно гледане, защото се отличават.
"Матрицата" заслужава внимане, определено!
А и се пускат слухове, че ще има "Матрицата 4" и затова бих си припомнила цялата поредица!

# 793
Здравейте. Искам да благодаря, за това че давате възможност на някой от нас да спечели този невероятен телевизор. А сега отговорите:
С мъжа ми много обичаме да гледаме филми гушнати заедно, а отскоро прегръщаме и нашето малко бебче.
Компания обикновено ни правят чаша вино или бира с чипс или нещо друго. Към момента телевизора ни е 32 инча, но кой знае миже да се радваме и на по-голяма картина.

Повечето пъти търсим филми с много добро качество на картината и звук, защото той обича филми със субтитри, а аз имам проблем с очите и само слушам звука. Затова идеалната комбинация за нас ще е голяма картина с перфектен звук, точно като вашия продукт.

Мисля, си за някой екшън филм Транспортер или Мисията невъзможна.
Защото имат много динамика, бързо се сменя картината. По този начин може да се разгърне капацитета на продукта. Simple Smile

# 794
 Голям екран и чаша вино

Всяка вечер заспивам с телевизор. Качеството и звука са важни за удоволствието на вечерта

Общи условия

Активация на акаунт