Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 ноем. 2019, 12:22 ч.

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 22 049
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна/София
  • Мнения: 22 620
Сега да попитам и за спанака- да го бланширам ли, да го варя ли, да го задушавам ли? Blush
За салати аз ползвам бейби спанак,  без никаква термична обработка.
Мия го и така го слагам? Суров?

# 736
  • Sofia
  • Мнения: 13 022
Аха, суров, но само за бейби спанак, подчертавам. Даже не го мия, няма нужда поне този, които купувам.

# 737
  • Варна/София
  • Мнения: 22 620
Аха, суров, но само за бейби спанак, подчертавам. Даже не го мия, няма нужда поне този, които купувам.
Мерси! Peace

# 738
  • Мнения: 7 329
аз на салата слагам и млади листа от обикновен спанак - само листенца, без дръжки. Измити, разбира се.
Хайде  в новата тема, моля Simple Smile https://www.bg-mamma.com/?topic=1167527.new#new

Общи условия

Активация на акаунт