💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 152
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Sofia
АМ говорила ли е нещо за семейството си/освен за брата близнак/,родителите с какво се занимават,най-вече майка и?
Много ми прилича в лице на една моя съученичка,която също беше флейтистка и от музикантско семейство.В главата е нейно копие....

# 2 176
Ето при кого е щита след игрите в понеделник 😎
Скрит текст:

А близначките не са чак такива красавици като ги гледам тук
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 09:34 от Анонимен

# 2 177
Само исках да се съглася с едно по-предно мнение, че Панчо силна, оправна и независим жена никога няма да наближи и нагруби. Панчо ако и да има една мозъчна гънка, тя определено го възпира от подобно начинание, че иначе ще яде мариза. И понеже той сам знае каква мижитурка е ( да, да точно си знае какъв е въшльо, другото е за пред Ана Мария само), ако да не си го признава, много добре знае къде да го играе бабаит и къде да подвива опашка. Например докато Марешка беше в играта като посрана мастия се скатаваше. Но хиената усети слабохарактерен човек на среща си, и не си пропуска единствения шанс да изпъкне. На скоро пуснахте снимка на приятеля на АМ. Ако съм на него бих поискал да се срещнем да му разясня правилата на играта. До колкото се сещам не му отстъпваше физически на Панчо. Да се разберем като мъже и да си изясним на кой какъв му е проблема.

Между другото не понасям АМ. И вместо да  й търсят кусури и да я анализират, най-добре би било всеки участник да си поеме вината за това че тя стигна до тук. Всеки
един има вина за Нейния успех.

# 2 178
Мисля, че г-н Феско демонстрира един модел на поведение, който е усвоил в детството си. Сигурно по подобен начин се е е отнасял баща му към майка му. Той не съзнава. че се излага, бие се в гърдите и повтаря: "аз съм Веселин Панчев". Прави кампания в социалните мрежи с пълната увереност,че е достоен да победи. Не си дава сметка, че да унижаваш жени не те прави мъжкар. Примитивен човек.

# 2 179
А колко жалка история е да унижаваш слаб човек... Да издевателстваш над някой, който не може да се защити и да си мислиш, че си силен и страшен, и човечето отсреща трепери пред твоята исполинска мощ... Няма нищо по-жалко от мъж, който се прави на силен пред слаба жена. Що не се изрепчи така на някой мъж? Ще напълни гащите, ако му рипне мъж насреща, обачееее сега цепи мрака това страшилище господин Феско с гладената ризка на цветенца - комплексар нещастен! 🤢

# 2 180
  • Варна
Кой сега е истинският злодей, м? Бъдещата булка на Веселин, сериозно да вземе да се замисли на какво се обрича! Този човек е прикрит агресор, ако не са камерите, щеше да и шибне един на Ана-Мария, погледът му беше като на луд! Пу, да не ти е в къщата!

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 08:51 от libra

# 2 181
И да го съдят, нищо няма да се промени. Не разбрахте ,  ли , че цялата ни държава е загубена  . Държавата на престъпниците и циганите... затова и те се толерират , а българите сме под страшен тормоз и мизерия отвсякъде.
Ако тук имаше закони , които да се спазват , бъдете сигурни , такова поведение като на Веско и убити жени , нямаше да са с такива страшни бройки през последните години и във всеки втори дом ..

Ето защо казвам, че държавата ни и 5 стотинки не струва.

Добрин ме разсмя с номера си в промото,   но не разбирам защо еднакви игри пак..

Говорих аз с един много близък познат вчера доста време за епизода и стигнахме до извода че може да се запишем двамата на втория сезон, но сме наясно , че ще сме най-мразените , именно защото се почитат ненормалните , пред съвестните хора.

# 2 182
  • Испания
Смайли, написах жалба до СЕМ, изпратих я, но в пощата ми не се появява линк за потвърждение... хъм... на теб за колко време ти изпратиха мейла?

Не е линк за потвърждение, а имейл, в който потвърждават, че са получили жалбата и нейния текст. Получих го в следващата секунда. Видях, че си проверила и в папка СПАМ. Аз бих повторила изпращането.

# 2 183
А да питам още нещо.
В понеделник според промото правилно ли съм разбрала , че са 2 игри ?
Втората е елиминация ?

# 2 184
А да питам още нещо.
В понеделник според промото правилно ли съм разбрала , че са 2 игри ?
Втората е елиминация ?
И аз останах с такова впечатление.
То и досега втората битка за номинация и елиминационната бяха в един ден (както се разбра от реплики на участниците).

П.П. Моят имейл от СЕМ (с линк за потвърждение на жалбата) беше в папката СПАМ.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 09:19 от Bilyana14.

# 2 185
Скрит текст:

Смайли, написах жалба до СЕМ, изпратих я, но в пощата ми не се появява линк за потвърждение... хъм... на теб за колко време ти изпратиха мейла?

Не е линк за потвърждение, а имейл, в който потвърждават, че са получили жалбата и нейния текст.
За потвърждение е.
Цитат
След попълване на формата по-долу ще получите е-mail с линк за потвърждение на вашата жалба.

# 2 186
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Не е линк за потвърждение, а имейл, в който потвърждават, че са получили жалбата и нейния текст.
За потвърждение е.
Цитат
След попълване на формата по-долу ще получите е-mail с линк за потвърждение на вашата жалба.

Благодаря ти. Снощи бях толкова бясна, че не съм дочела имейла. Сега кликнах на линка в имейла.

# 2 187
До сега четох във ФБ, Мъчно ми е, че там много хора одобряват или неглижират поведението на феско.
Благодаря на Смайли за линка, и аз съм от тези със сигнал.
Все си мисля, че и в играта нещо не ни показаха как стана тая победа. Остана ми едно чувство, че монтирано така с победа на тираджията. Тъпанчев на болтовете едва   дишаше, имах чувството, че ще припадне и ...хоп изведнъж на гредата нов, отпочинал свеж човек.
Замислих се дали не са предложили пари на близначките за да паднат.
А после да гледаме как Феско се излага и сам си купува билета за Ю ес ей.
Горчив привкус ми оставят тия игри без воля.
Догодина ако гласят пак да правят мен ме загубиха като зрител.
Нито воля, нито характери, а сега и усещане измама плюс показване в прймтайма на насилие, ето това направи Тупарев.

# 2 188
  • Sofia
Голямо падение и в двете конкурентни предавания,тук унижават жена,в другата-мъж...отврат Rage

# 2 189
И вчера ви написах, че тези, които коментират в подкрепа на Весо във Фейсбук, са неговия фенклуб, който се състои от дива сган. Тези хора се появиха сега - не съм забелязала да са активни предните седмици.
Сега ги е яд, че ще има смс-си и масово пишат против това, въпреки че истинските зрители знаят от седмици, че победата ще се решава със зрителски вот. Някои от тях сигурно и да искат не могат да го подкрепят, защото не са в България.

Общи условия

Активация на акаунт