💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 567
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 750
Ами прав е Веселин и аз не мога да повярвам, че точно Ана-Мария определя финалисти. Ужас! Много як гръб има това момиче за да оцелее до тук.
Да и те се наричат Радостина и Сашо.

Томас: ''тия жени само ни объркват плановете, първо Амелия, сега тя..''

Мразя го. Женомразец

# 751
  • София
Аз пък мисля, че Анка си го заслужи. Тая женица явно се е самозабравила. Няма начин да й го кажеш без да я обидиш. И макар че Веско и го каза "право куме в очи ", тя и до днес си мисли ,че заслужено е била там и стигнала до финал...
И заради това трябва да отстъпи на другата "женица" в мъжко тяло !? Не виждам и една едничка причина някой да се жертва в името на друг в подобна игра! Откъде-накъде!? Rolling Eyes

И в темата непрекъснато чета, как на АМ не и било мястото в тази игра... АМ ли е виновна или тези, които са я избрали да участва!?

# 752
Искам всички записи от сауната с  Весково участие!

# 753
  • София
С конкурс са избирани  Joy
Аз продължавам да недоумявам откъде-накъде Томас и Веселин са решили, че те са най-силните и достойните и че е тяхно рождено право всички останали да клекнат и да им направят път, че да стигнат до финал? Това, че случайно се озоваха в по-многобройната коалиция по никакъв начин не е атестат за някакви положителни качества. Тя и АМ стигна по същия начин дотук, само дето славяните няма с какво да се замислят, за да се сетят, че са в съвсем сходна позиция.

# 754
Във Фб пише, че
Скрит текст:
ще има "внезапна смърт" - т.е. загубилият излиза от формата. Язък, че се сдърпаха кой да бъде капитан...

# 755
Тегава игра
Не са 5 секунди, най-много 3 Simple Smile
Бездарен участник е Ана-Мария, много бездарен.

# 756
Във Фб пише, че
Скрит текст:
ще има "внезапна смърт" - т.е. загубилият излиза от формата. Язък, че се сдърпаха кой да бъде капитан...
А дано!

# 757
  • Пловдив
Анчето 🤣🤣🤦♀ Подготовката трая по- продължително от играта.

# 758
Ама тая е такъв идиот 😂

# 759
Много тъпа игра.

# 760
Пламен винаги говори много уважително за съперниците си! Simple Smile

Мале хора не мога да повярвам. Много тъпо... малко ме е срам. Битка за 1 секунда. Сигурно говедата умират от смях.......

Давай момче, много ясно, че индивидуален имунитет!

# 761
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 с глас се смея 😅😅😅

# 762
Тая много нагла стана нещо ахахах

# 763
Къде е тръгнала на битка АМ с тая крива глава  Joy

# 764
  • София
Във Фб пише, че
Скрит текст:
Ако е така и ако АМ падне, означава още един поклон към смокиновия лист на Весо Ганкин! Явно ни го натрисат, умника!

Общи условия

Активация на акаунт