💪"Игри на волята: България" - Тема 13 /24.11. -01.12. 2019/

• 85 106
  • 2 515
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Тук, като слух тръгне тип ЕЖК не може да се спре.

# 1 756
Какво се има предвид, че Юлиян е спасил Венцислава? Когато спечели имунитета и взе Венца?

# 1 757
  • София
Не.
Юлиян я спаси от борба за елиминация. Беше последен и гласува за Георги.

# 1 758
Аз харесвам Веско. Не ме дразни по никакъв начин. Дори и разправиите с Ана-Мария ме забавляват. Не смятам, че някой го бута напред. Това са само обичайните досадни спекулации, които съпътстват подобни предавания. Мисля, че няма да е той победителят (колкото и Александър стана победител според писанията из интернет). Подкрепях и Юлиян, но с времето ми стана неприятен заради поведението и изказа си. Но като цяло всички участници са ми интересни и харесвам предаването. Чак толкова не се паля кой какво направил и казал, защото това е просто една игра.

# 1 759
# 1 760
Ох, 40 пъти ви се обясни и даже на теб лично, Sunny bunny и пак, и пак, и пак "кога Томас е живял с близначките?!"!!!
НИ-КО-ГА!!!!
Е, аз не смогвам да прочета всичко. Всеки път като влезна - над 100 отговора, а нямам толкова време. 
И какво ме хокаш - като съм попитала, значи не съм разбрала. Сега разбрах, ясно Close
Ами не питаш за пръв път и преди ти отговориха подробно дори. Пък като пита човек, се оглежда поне малко след въпроса си, дали някой не му е отговорил. Е, отговориха, ама ти пък 100 мнения не си чела... или сме на принципа: питам аз и отговор не искам, и все така си питам. Както и да е, надявам се да стана ясно вече, че тоя въпрос 100 пъти се зададе и 100 пъти някой отговори, ама всички питащи не прочели никога.

Отделно от това, не разбирам идеята да се изказваш в активна тема, но да не четеш какво се пише в нея (не говоря конкретно за теб, а по принцип). Скимва ти, влизаш и си изсипваш мнението, пък то ни в клин, ни в ръкав. Снощи прочетох 142 мнения и не ми стана лошо.

# 1 761
Не.
Юлиян я спаси от борба за елиминация. Беше последен и гласува за Георги.

мерсиии Flowers Hibiscus
Взеха да ми се губят моменти Smiley

# 1 762
  • Испания

Взеха да ми се губят моменти Smiley

Споко! Не се притеснявкай! И на продукцията така, затова не можем да им хванем спатиите.

# 1 763

Смайли, този пост им го коментирах в Инстаграм 😁
Надявам се Близначките да елеминират ТъПанчев, но от неговият ферман се вижда, че няма да е така....

АМ няма да я коментирам, достатъчно сте я наредили. 😱😆😋

# 1 764
  • Испания
Скрит текст:

Смайли, този пост им го коментирах в Инстаграм 😁
Надявам се Близначките да елеминират ТъПанчев, но от неговият ферман се вижда, че няма да е така....

Скрит текст:
АМ няма да я коментирам, достатъчно сте я наредили. 😱😆😋

Когато печели, пише по-рано през деня, което ме навежда на мисълта, че ще си тръгнат близначките. Между тях и Веселин, избирам тях, но...

# 1 765
  • Варна
В промото изречението на Александра е ,,Осмият финалист е.."
За мен е странно да се говори в единствено число за двама, пък били те и броени, като един играч.
За близначките съм и ще се радвам да греша в предното изречение.

# 1 766
Здравейте,чета ви с огромен интерес.Регистрирах се за да попитам някой видя ли в уикипедия на сериала пише,че победител е Ана Мария?

# 1 767
  • София
Да не си го е писала тя?Money

# 1 768
То може и да звучи така
Осмият финалист са близначките Е и С.
Обаче аз имам чувството, че близначките ще победят. Просто имам такова усещане, защото не видях нещо силово толкова да затрудни една жена. Вярно, че Стефания или коя е там не ги различавам пада от гредата, ама това не значи нищо.
Те играят за победа, а и да останат във формата. Иначе, край с мераците за Юли, не може така, той им е тръпка и дава стимул за победа))
Но, сериозно мисля, че близначките са по-добре като цяло на различните игри от Весо и се доказаха. Стига само да не се спече и прегори, коя да е от двете ще го победи.
А, че Весо и компания бяха дундуркани от продукцията спор няма. То свежа кръв за жертви им вливаха 2 пъти, то стояха в резиденцията с Пандора, то колко неща и разнообразие им предложиха... До последно ги държаха тримата, а можеха да направят 2 равноправни племена с еднакъв брой членове, но..да не им развалят рахатлъка играеха и от траките по-малко хора, а Анка и Венца пляскаха. Така и станаха финалистки двете, иначе и те щяха да изгорят.

# 1 769
  • София
На кой сериал?
В нейния може и да е тя Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт