Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 330
 • Мнения: 2 278
сглобяване, разглобяване , като цяло улеснение за всеки дом !

# 331
 • Мнения: 1 699
Едната закачалка на портмантото е издала багажа и виси - акумулаторната бормашина ще свърши чудесна работа!

# 332
 • Мнения: 2 841
Нямам никаква идея. Да му мислят мъжете! Smiley

# 333
 • Мнения: 67
В момента обзавеждаме нов апартамент и със сигурност би влязла в употреба.

# 334
 • Пловдив
 • Мнения: 3 691
За ремонта на детската стая- имам доста идеи.

# 335
 • Варна
 • Мнения: 3 898
Последното нещо, за което съпругът ми използва неговата такава машина е за да оправи един шкаф, на който се бяха откъснали вратичките от многократно висене на тях от децата.

# 336
 • Мнения: 1 618
И двете ми момичета са много буйни
и непрекъснато у дома има нещо за поправяне.

# 337
 • Мнения: 824
За ремонт и поправка на мебелите .

# 338
 • София
 • Мнения: 1 037
Стойка за цветя.

# 339
 • Мнения: 401
Акумулаторната бормашина би била отличен помощник за разпробиване на дупки.Имаме масичка за ремонт , бюро и шкаф за монтиране , както и печка за банята и огледало ,всичките се нуждаят от вещата ръка на моят съпруг и  акумулаторната бормашина ,като пръв помощник.

# 340
 • Мнения: 8
Казват, че единственото сигурно нещо в живота са смъртта и данъците, но ние от (уви, злощастен) опит знаем, че домашните ремонти се нареждат някъде много малко след тях в заветния списък. Тъкмо затова сме застъпници за добре заредената домашна работилница и – от счупена брава до наводнена баня – нищо не може да ни изненада.

А и като една добра домакиня, със сигурност и вие честичко откривате по нещо, което искате да промените, подобрите или преорганизирате у дома. Пък и този мъж не сте го взели само да краси дивана! Трябва понякога да се впрегне на работа и да закачи мечтаната рамка със семейни снимки в коридора.

А ето че има и как да го улесните в тази нелека задача да подържа всичко изрядно и работещо. За него един безспорно полезен и удобен инструмент с широко приложение е акумулаторната бормашина. Тя е идеална както за пробиване на отвори в разнообразни материали, така и за завиване и отвиване на винтове. Особено полезна е на места, лишени от достъп до електрическа мрежа.Ако се изкушаваш да си набавиш такъв уред, обърни внимание на акумулаторната бормашина Parkside – литиевойонна технология с акумулаторна батерия, съвместима с всички уреди от серията PARKSIDE X 12 V Team.

За улеснение и максимален комфорт при работа инструментът е снабден с ергономична ръкохватка с меко, противоплъзгащо покритие и е конструиран компактен и лек. Разполага с вградено LED осветление за удобство при употреба в слабо осветени помещения и със зарядно устройство за бързо зареждане. Пълното зареждане на батерията отнема само час, след което зарядното се изключва автоматично.
Акумулаторната бормашина Parkside е с редуктор с 2 предавки, възможност за плавно регулиране на оборотите и бърз стоп (което осигурява по-добър контрол при работа с инструмента). Можеш да избираш между 19 степени на въртящ момент и допълнителна степен за пробиване. Безспорен плюс е бързото превключване без инструменти между функциите за пробиване и за завинтване. Налични са метален бързосвиващ патронник с бързо освобождаване и интегриран магнитен държач за битове в шпиндела. Няма как да не изтъкнем и автоматичното фиксиране на вала SPINDLE LOCK.
Практично куфарче допълва комплекта, за да гарантира удобно съхранение и лесно транспортиране.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:
Акумулаторна батерия: литиевойонна, max. 12 V (2,0 Ah)
Max. въртящ момент: 28 Nm
Размер на патронника: Ø max. 10 mm
Номинални обороти на празен ход: 0 – 350 min⁻¹ (1-ва скорост) / 0 – 1300 min⁻¹ (2-ра скорост)


Включете се в активацията!
Споделете до 05.12.2019 г. за какви поправки у дома би ви била най-полезна акумулаторната бормашина?
На 06.12.2019 г. седем от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят ваучери за пазаруване в Lidl на стойност 50 лв.


Моля, запознайте се с общите условия на активацията ТУК.


Винаги имаме какво да поправяме вкъщи, особено в кухнята ни.

# 341
 • Мнения: 372
При ремонт, поправка или сглобяване на мебелите.

# 342
 • Мнения: 811
Бормашината ще бъде удобна за всякакви видове ремонти у дома, ще бъде първи помощник на ММ.

# 343
 • Мнения: 26
За пробиване на отвори в разнообразни материали,  за завиване и отвиване на винтове ще ми е много полезен и удобен  този инструмент.

# 344
 • Мнения: 232
При постоянните ремонтни дейности у дома винаги има нужда от инструменти. Правим си всичко сами с много мерак както се казва. Акумулаторната бормашина веднага ще влезе в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт