Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Заглавие за следващата тема да е :

Опции:

# 135
 • Мнения: 43
Здравейте момичета!
На 15.12 се роди моят син Мартин: 2330 гр./ 48 см. В събота ме изписаха от болницата за задържане и същата вечер ми изтекоха водите. Раждането мина много бързо- с 2 напъна и малчо изскочи, а аз нямам нито драскотина от раждането. Пожелавам ви и на вас такова бързо раждане като моето (приеха ме в 02ч., а в 04.10ч. родих).
Честито Бебе да ви е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва ❤❤, в коя седмица роди

# 136
 • Мнения: 3 660
Честито на родилата мама.Hug
Моето планово секцио другата седмица . Да не споменавам дата че предния път бебе избърза и не си изчака датата.
От няколко дена чистя основно днес само пера утре ще изпера чаршафите , че времето е много хубаво.
Почти съм 38 седмица и усещам бебето много долу дано си изчака датата за секциото.

# 137
 • Мнения: 65
Честито pocoloco1, да ти здрав и много щастлив Мартин. Много да ви радва и слуша Simple Smile

# 138
 • Мнения: 217
kikair дано всичко върви по план!
Джейлян Дж. 642001, по документи от раждането, се води 35г.с., но иначе е 36+3. Това е, защото вървеше една седмица назад по размери.

# 139
 • София
 • Мнения: 252
pocoloco1 а ти как си днес? Марти, как е?

# 140
 • Мнения: 116
Pacoloco1, честито бебче! Да сте много здравички, бързо възстановяване на теб!
Ех, че хубаво, скоро започва бебевалежа ❤
Четито ни първо бебе на групата 🤗

# 141
 • Мнения: 15
Pacoloco1 да ти е жив и здрав бебчо и бързо възстановяване.
Днес бях на последен преглед за тази година и всичко за сега върви добре. Притеснява ме обаче, че докторката не ми даде направление за раждане. Чак на 6.01 ще ходя пак, а термина ми е за 15.01. Та след дългото обяснение- какво става ако започна да раждам преди това. Съмнява ме да ме върнат от болницата, но все пак...

# 142
 • Мнения: 174
Аз имам време до заветния момент ама и аз се бях замислила какво ще стане ако си без направление ? Със сигурност няма да те върнат според мен ама ще трябва да платиш нещо примерно ?

# 143
 • Мнения: 105
Според мен, като извикат доктора за раждането, ще Ви издаде направление за хоспитализация. Това при избор на екип разбира се, не знам какво би било , ако отидете просто в болницата при започнало раждане и без избор на екип.
Аз се следя само на частно и направлението ми го издаде моята АГ още началото на месеца.
Да ви питам дали при стягане на корема имате болки високо горе? Чудех се , дали е от това , че бебето се опъва/рита или може да са контракции.?

# 144
 • Мнения: 3 660
Аз имам дата за планово секцио . Направление нямам АГ каза няма нужда вече си в графика на болницата.
Едва ли някой ще те върне ако нямаш направление ще постъпиш по спешност.

# 145
 • Мнения: 36
Момичета, на мен ми падна тапата 37 гс+3 дни, но нямам контракции и разкритие и си чакам в нас. Имам дата за секцио за петък, ако не стане нещо по - рано... самото падане поне при мен е кафява слуз, аг- то каза нищо страшно.

# 146
 • София
 • Мнения: 252
Shantal_ стискаме палци ! 😘🤗

# 147
 • Мнения: 217
Привет Flowers Hibiscus


Ray Of Light Вчера ни изписаха и в нас страшна лудница. Още не мога да вляза в час. ММ се е оправял както може с баткото, като се има и в предвид, че всяка вечер идваха и при мен в болницата. Къщата е бейрут, вчера и днес пусках бебешки дрехи за пране, че нищо не бях прала. Мартин ме хвана много неподготвена. Баткото вчера беше супер странен, а днес е залепен за мен. Страшно ми е изморено...но пък съм много щастлива, че съм си вкъщи. Ще разказвам повече, като имам време.
Скрит текст:
Според мен, като извикат доктора за раждането, ще Ви издаде направление за хоспитализация. Това при избор на екип разбира се, не знам какво би било , ако отидете просто в болницата при започнало раждане и без избор на екип.
Аз като отидох да раждам нямах направление за хоспитализация и документи и изследвания от проследяващия АГ. Раждах с избор на екип и другото АГ ми издаде направление. Изследвания ми бяха пуснати още докато лежах за задържане в болницата, понеже знаеха, че нямам никакви в себе си и като се върнах да раждам, ги приложиха по предназначение.
Шантал стискам палци да си дочакаш дата за секцио Hug

# 148
 • София
 • Мнения: 252
pocoloco1 по-хубаво от дома няма, радвам се че си добре и вече вкъщи, а на Бъдни вече и Коледа в пълен състав! Сигурно на баткото ще му е нужно време за адаптация, аз например много съм ревнувала , щом брат ми се е родил - аз съм с 4 години по - голяма, а сестра ни е най- голяма , тя е 4 години по - голяма пък от мен и доста е помагала на мама и само се е радвала, ама деца - вероятно всички го приемат по свои си начин.
Важното е че ти и Марти сте добре, у дома, а оправянето на дома ще почака.
Как се справяш с кърменето? Като имаш време ще очакваме да разкажеш.🤗

Аз сега гледах репортаж по БТВ за раждането в България и Англия и нещо се разчувствах, ах а не съм такъв човек , ама какво да ви кажа пусти хормони.😂

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 20:57 от Ray Of Light

# 149
 • Мнения: 10
pocoloco1 по-хубаво от дома няма, радвам се че си добре и вече вкъщи, а на Бъдни вече и Коледа в пълен състав! Сигурно на баткото ще му е нужо време за адаптация, аз например много съм ревнувала , щом брат ми се е родил - аз съм с 4 години по - голяма, а сестра ни е най- голяма , тя е 4 години по - голяма пък от мен и доста е помагала на мама и само се е радвала, ама деца - вероятно всички го приемат по свои си начин.
Важното е че ти и Марти сте добре, у дома, а оправянето на дома ще почака.
Как се справяш с кърменето? Като имаш време ще очакваме да разкажеш.🤗

Аз сега гледах репортаж по БТВ за раждането в България и Англия и нещо се разчуствах, ах а не съм такъв човек , ама какво да ви кажа пусти хормони.😂
Мислех, че съм само аз.... емоциите надделяха, направо си се разревах и незнам как ще издържани аз, първо ще ми е....

Общи условия

Активация на акаунт