Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 458
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
На сестра ми след ин витро й бяха казали: 14 дни след процедурата идваш на кръвен.
Ей , не знам как издържа тая жена! 😃

# 406
Добро утро! Момичета обръщам се към тези от вас , които сте от град РУСЕ. Не съм посещавала гинеколог от близо 6 месеца. Моля препоръчайте ми гинеколог от който сте доволни. Би било добре, ако разбира и от нашата тема - бебеправене!

# 407
Лара доколкото знам Блек Уидоу и Сънфлауър са от Русе. Ама не пишат често, пробвай да им пишеш на лично.

# 408
Добро утро! Момичета обръщам се към тези от вас , които сте от град РУСЕ. Не съм посещавала гинеколог от близо 6 месеца. Моля препоръчайте ми гинеколог от който сте доволни. Би било добре, ако разбира и от нашата тема - бебеправене!
Здравей от Русе съм, аз от близо 2 години ходя при Дойчинова, доволна съм от нея 😊

# 409

Не съм писала отдавна,  защото няма с какво да се похваля . Радвам се ,че в темата има нови момичета . Добре дошли на всички пожелавам ви бързо да се отправяте към отчетни !
На всички останали пожелавам , този вълшебен месец , много щастие , хубави моменти , много много усмивки , и нека сълзите бъдат само от радост . Дано поне 2-3 от нас покажат + тестчета ,че отдавна не сме имали ! ❤
Аз днес съм именячка , и точно днес се пада О , пожелавам си Бог да благослови утробата ми и да сбъдне най-съкровеното ми желание - ДА СТАНА МАЙКА !

# 410

Не съм писала отдавна,  защото няма с какво да се похваля . Радвам се ,че в темата има нови момичета . Добре дошли на всички пожелавам ви бързо да се отправяте към отчетни !
На всички останали пожелавам , този вълшебен месец , много щастие , хубави моменти , много много усмивки , и нека сълзите бъдат само от радост . Дано поне 2-3 от нас покажат + тестчета ,че отдавна не сме имали ! ❤
Аз днес съм именячка , и точно днес се пада О , пожелавам си Бог да благослови утробата ми и да сбъдне най-съкровеното ми желание - ДА СТАНА МАЙКА !
Честит имен ден, бъди здрава и щастлива, носи с гордост името си и нека желанието ти се сбъдне! 🤗😊😘

# 411
Честит имен ден! Да си жива и здрава, нека Бог ти даде най-прекрасният подарък 👶🍼🤰

# 412
  • София/Севлиево
Невър,честит имен ден.От сърце ти пожелавам да сбъднеш мечтата си съвсем скоро!

# 413
Честит имен ден Невър.Пожелавам ти най - вече много здраве, и скоро да видиш така желаните две чертички.

Не спирам да ви чета момичета и пожелавам на всички скоро да сбъднете мечтите си и да видите така чаканите две чертички.
Аз във вторник съм на първи преглед, пада се тогава да съм 6.г.с и много се притеснявам дали всичко ще е наред.
Лек и успешен ден ви пожелавам Simple Smile

# 414
 Аз днес съм именячка , и точно днес се пада О , пожелавам си Бог да благослови утробата ми и да сбъдне най-съкровеното ми желание - ДА СТАНА МАЙКА ! [/quote]

Много силни думи ! ❤ Да е честито името ти, Господ здраве да ти дава и нека чуе молитвите ти! ❤🤞🙏🤗🥂💐

# 415

Честит Имен Ден! Пожелавам ти и не само - вярвам че, наистина ще се сбъдне това, за което мечтаеш и ще видиш двете чертички и ще гушкаш здраво и пухкаво бебче.

# 416
Здравейте, искам да ви попитам нещо, според вас последния тест положителен ли е? Дали изобщо ще имам ову този месец, че аз по принцип хич я нямам. Сега правих стимулация с кломифен и много се надявам да стане бебчето този месец.

# 417
Невърче, честита да си! И аз съм именичка в овулация Blush

Аз съм във фаза приемане и отказване и вече не съм така вманиачена, но въпреки това задължително минавам през темата всеки ден. Hug

# 418
Честит имен ден, момичета! Бъдете здрави най-вече! Носете си с гордост имената и едно коледно чудо ви желая Heart

# 419
Цветинка на кой ден е последния тест? Като го гледам утре би трябвало да се е насилил още повече.
Честит имен ден, Никулден е страхотен празник, пожелавам ви много + тестове (:

Общи условия

Активация на акаунт