Душата ми се моли за дете, нека за Коледа чертичките са две!

• 27 445
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Цветинка на кой ден е последния тест? Като го гледам утре би трябвало да се е насилил още повече.
Честит имен ден, Никулден е страхотен празник, пожелавам ви много + тестове (:
Последния тест е на 19ти ден, но както казах аз по принцип съм с проблемна менструация и сега стимулираме овулацията, така че е възможно да е късна ову.  Във вторник имах фоликул 19мм като бях на преглед, доктора каза да правим опити, но аз си правя и тестове, не знам вече и аз се обърках, а толкова много искам да видя скоро двете черти..

# 421
Здравейте дамии, днес втората е по-наситена, но все пак от снощи почнахме а действането, сега колко дни подред трябва? 😁

# 422
Здравейте дамии, днес втората е по-наситена, но все пак от снощи почнахме а действането, сега колко дни подред трябва? 😁

3/4 дни.

# 423
Честит празник, и честит имен ден на всички празнуващи!

Теодора, този вече наистина е положителен. Положителен тест за О показва пика на ЛХ, след който между 24 и 48 часа настъпва овулация. При такъв резултат според мен днес и утре задължително, и в неделя сутринта...

Цветинка, и според мен може да се насити още малко, но щом във вторник е бил 19 мм фоликула, може и да не чака толкова. Вие си правете опити отсега.

# 424
Благодаря ви много за отговорите дамии 😊
Искам да попитам още нещо, може би е тъп въпроса, но днес вечерта ще има щрак 😁
А за утре ще трябва да е сутринта, понеже вечерта ще сме ангажирани, та въпроса ми е пречи ли това че ще е сутринта..

# 425
  • София
А за утре ще трябва да е сутринта, понеже вечерта ще сме ангажирани, та въпроса ми е пречи ли това че ще е сутринта..
Според мен е добре да минат поне 24часа...спермата да има време да се обнови...

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 15:16 от iana28

# 426
Според мен е добре да минат поне 24часа...спермата са има време да се обнови...
Добре, благодаря ви, ще видя какво мога да направя по въпроса 😊

# 427
  • София
Е, преди ангажимента си свършете работата Grinning

# 428
iana28, в началото на годината, като предизвиквах овулация с тригер и после обичане по график, моите лекари ми казаха  след инжекциятата следващите 48 часа и сутрин, и вечер, колкото повече можем, толкова по-добре. Ние нямаме МФ, намалява количеството, но качеството не страда.

# 429
Е, преди ангажимента си свършете работата Grinning
Ще се постараяя 😁

# 430
  • София
Честити ва сте момичета! Пожелавам ви май-голямо то щастие!
ММ го е хванала параноята и вика да пропуснем този месец, заради варицелата на чавето... обяснявах, че аз съм я карала и имам имунитет, ама кой те слуша ....нашия само че колко е опасно да си бременна и болна ....

# 431
iana28, в началото на годината, като предизвиквах овулация с тригер и после обичане по график, моите лекари ми казаха  след инжекциятата следващите 48 часа и сутрин, и вечер, колкото повече можем, толкова по-добре. Ние нямаме МФ, намалява количеството, но качеството не страда.

Марго на нас един път ден пък ни казаха при същите обстоятелсва.

И малко споделяне: за след 6ти януари остава при нас инвитрото, и както съм с цикъл на 26 дена напоследък, това са два цикъла. И колкото да не е вероятно се надявам да вземе да стане за тях.

# 432
Честит имен ден на всички празнуващи. Нека ви се сбъдне най-голямата мечта!

# 433
Одри, дано да се получи по естествен път! А относно два пъти дневно сутрин и вечер -  ние на практика само веднъж успяхме - вечер не е проблем, но ставането сутрин в 4 за целта определено ни убиваше либидото, а и не сме на по 20 години вече Simple Smile

# 434
Момичета нахлувам една смешка да ви кажа само. Чета си оня ден, за някакво поверие, че ако пиеш от чашата на бременна и хоп и ти забременяваш 😂😂😂
Голям бъзик. И тая вечер щяхме да имаме гости и мацката трябва да ради всеки момент чакат я. Ама си излиза, няма проблем. И вчера разправям на мъжо как след като си тръгнат ще отпия от нейната чаша. И си се смеем, че само това не съм правила. И днес ми звъни ММ че мацката родила. Е да са живи и здрави. Не ми било писано да пия от чашата 😂😂😂
С риск да ме копират в деугата група, просто не се сдържах да ви го кажа.

Хубав уикенд момичета. Честита да бъдат именниците. Банкери ако има също.
Ние уикенда бяхме в едно селце около Габрово. Имаше храм на Св Никола чудотворец. Такава енергия имаше там. Не мога да ви опиша. Някакъв студ почуствах. Помолих се и за мен и за всички, които за това мечтаят.
Идете ако минавате от там. Беше в близост до село Боженци, но не си спомням селото. Уникално място. ❤❤❤

Общи условия

Активация на акаунт