Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 655
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Тази година , сайтовете за парфюми , тотално се изложиха . Ценитe им  по - високи и от физически магазин. В някои случаи , е даже  по - изгодно, да си купиш парфюм от Бюти Зон. В центъра на Стара Загора има магазин за селективна парфюмерия и козметика . Правят три дни 20% намаление, на всичко. Купих си Chanel Gabrielle Essence Eau de Parfum за жени 50 ml за 159.00лв.с отстъпката. Не видях ,никъде ,по сайтовете , цена да се доближава до тази !  

Скрит текст:

# 181
Не съм писала,че непременно ще са с мазни отпечатъци от пръсти,но предпочитам да няма шанс за такива и затова искам фабрично запечатани кутии,за 5-10 лв не ми е проблем!
Не ми е проблем. Септември върнах на нотино един парфюм. Бях загледал едно парфюмче и реших да си го подаря за рожденият ден . Дойде 3-4 дена преди това, извиках жената и почнах да го разопаковам и тя вика и аз същия ти взех.
Обадих се и го върнах, другата бутилка беше гравирана . Обясниха ми, че ще разгледат парфюма и ще ме уведомят, дали ще го приемат за рекламация. Понеже не беше пръскано с него, нямаше проблеми. Те какво да го правят, пускат го тестер.
И сега да питам ти откъде си сигурна, че твоите не са пипани, понеже явно парфимо имат машина за опаковане, или си има цака как да се разопакова/опакова, понеже гравираната бутилка си беше запечатана фабрично.

# 182
  • София
С тестери от парфимо не съм имала проблем, единия продукт там не беше наличен затова купих от Венера. Цените бяха еднакви. Разликата която очаквах е в кутията, досега съм купувал тестери в бели или кафеви кутии с целофан. Просто Венера се излагат. Не получих и потвърждение на поръчката по мейл, само обаждане, не възроптах от дадох го на натовареността им по тоя време, но приключвам с тях

# 183
Никога не съм получавала тестера с целофан когато е в бяла или кафява картонена кутия.
Получавала съм парфюм в оригинална кутия на продукт без целофан, продаван като тестер. Получавала съм опакован с целофан продукт при поръчка на тестер. Получих 75 мл разфасовка на продукт при поръчани 50 мл продукт. Каква съм късметлийка... 😁

# 184
Възползвах се от 15те% в Елинор и поръчах Montale Roses Musk продукт 50 мл . Flowers Rose цената е супер излезе ми 64 лв и дано всичко да е ок като пристигне. Познавам го добре и веднага ще забележа, ако нещо не е наред.
 Втора поръчка ми е от там и искрено се надявам да не се повтори лошият ми опит с първата ми поръчка от тях.
 Не, че са кой знае колко парите де, просто разправиите по връщанията ми представляват трудност от към време. :-/
Колкото до темата за тестерите - имам и от бг и чуждестранни сайтове и всичко си е ок с тях.  Нямам проблем да поръчвам такива, защото за мен сокът е важен, а другото е въпрос на предпочитания....

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 17:59 от Анонимен

# 185
Как беше кодът в Елинор, че не намирам банера?

# 186
black , изписано с малки букви Hug

# 187
И аз се възползвах от отстъпката в Елинор, поръчах си Boucheron Iris de Syracuse (тестер). Само се надявам да не остана неприятно изненадана, когато пристигне. Disappointed RelievedGrinning

# 188
Поръчах и аз един артикул от Еlinor. Все пак с 15-те % си идва най-евтино от всички други. Те може би и на това разчитат, че другите са "пасивни", затова не "изрязаха" 20 или 30%, но пак добре. Mr. Green Сравних. 20-40 лв. са си разлика. С Douglas не коментирам, няма да плащам космическите им цени, както и на Notino. Да си продават. Със сигурност имат заблудени клиенти. Въпросът е, че 30-40 %, да не кажа и двойни цени за едно и също, няма да плащам. Поръчах "продукт", не тестер. Като дойде, гледам пише 02.12 понеделник, ще коментирам, но дори и да закъснее малко, не е фатално, не бързам.
Да видим. Peace

Последна редакция: сб, 30 ное 2019, 21:52 от FragranceFanatic

# 189
  • София
Оо, Кечи, да те видя веднъж из темите, че все се "оплаквам", хаха. Sunglasses bouquet
Я кажи ти кои сайтове ползваш, и само онлайн, и/или ходиш и на място?
Да не остаряваш, че не ме виждаш из темите, хехе Stuck Out Tongue Winking Eye

Ходила съм няколко пъти на Париж и Иван Вазов, като на второто бяха по- любезни, но така се случи, че не си купих. От нотино, парфимо и един от "парфюми.нещо си" съм поръчвала най- много. Но по принцип пускам поръчки от немски и английски сайтове най- често. Фрагрансидирект и Мюлер никога не са ме разочаровали.

# 190
Хаха, Кеч, бъзикай ме ти. Stuck Out Tongue
Бе сигурно съм те мервал, ама не ми е идвала "музата" да те "закача" подобаващо. Wink

Колко време чакаш доставка от въпросните два, че ми стана любопитно?
Никога не съм поръчвал от тях, иначе ги знам. Hands Thumbsup

# 191
  • София
Еми, средно две седмици. Понякога и по 3, ако е по- натоварено. Simple Smile

# 192
Еми, средно две седмици. Понякога и по 3, ако е по- натоварено. Simple Smile
От фрагрансдиректа премахнали ли са безплатната доставка до БГ?
Последно поеъчвах и за 7дни идваха по Спиди с експресна безплатна доставка, но вчера питах в чата им и казаха, че в момента нямали такава опцуя за безплатна интернешънал доставка.

# 193
  • София
Аз поръчвам с превозвач. Нямат безплатна доставка до България, доколкото знам. На мен винаги ми излиза 6-7 паунда, като гледам цените за България.

# 194
Аз поръчвам с превозвач. Нямат безплатна доставка до България, доколкото знам. На мен винаги ми излиза 6-7 паунда, като гледам цените за България.
От английската версия над 75паунда и беше безплатна, кодовете също си работеха. Ще пиша, скоро трябва да поръчвам и следя сайта.

Общи условия

Активация на акаунт