Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 720
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
TM Aura сет 30мл + 2 продукта в Парфимо е 59,40лв.  Grinning

А големият 90мл колко е ?

THIERRY MUGLER AURA
Eau de Parfum за жени Зареждаем 90 ml - 130,50лв

90мл тестер - 103,90лв

Сет 30мл - 59,40лв

# 256
Elinor преди малко си обновиха снимката във Фейсбук https://www.facebook.com/elinorfragrance/, май ще има по-голямо намаление скоро - до 30%.

# 257
  • Sofia
Това го имаше, не знам дали е активно още.

# 258
Elinor преди малко си обновиха снимката във Фейсбук https://www.facebook.com/elinorfragrance/, май ще има по-голямо намаление скоро - до 30%.
Праснат ли реални 30% off, ще прасна един ALLURE 50 ml класическия, че така и така исках сега да си го взема, но ще изчакам малко. Сигурно ще "стъпи" на 65-75 лв. Даже може направо 100-ца с фадромата, а защо не и 150-ца. Mr. Green

# 259
Някой да е пазарувал от https://www.perfume.bg/ ?
Нищо не открих с търсачката.

# 260
  • Балчик

Ааа, сега и-30 ако пуснат, трябва да обявя фалит. Simple Smile

# 261
  • на последния етаж
Аз пък търся Allure Sensuelle edp, 35ml. Къде да го намеря на добра цена?

# 262
Аз пък търся Allure Sensuelle edp, 35ml. Къде да го намеря на добра цена?
Из сайтовете. Някои предлагаха/гат отстъпки. Mr. Green

# 263
Елинор са много експедитивни Simple Smile Вчера направих поръчка и днес я получих. Очарована съм от обслужването и от парфюма! Heart Eyes

# 264
Страшно разочарована съм от Елинор и едва ли бих направила поръчка отново. След като в събота поръчах тестер на Boucheron Iris de Syracuse
Скрит текст:
С намалението беше на страшно добра цена, излизаше около 82лв. с доставката.
, вчера ми се обадиха да ми кажат, че не е наличен, а цял ден не актуализираха информацията, днес вече е и с нова, по-висока цена, което означава, че все пак са го имали или получили...

# 265
Moмичета и момчета, доволни ли сте от Brasty? Някой имал ли е издънки с тях? Искам да поръчам нещо за проба на Шанел и се замислям, дали няма да е менте, защото не са малко парите.
Не съм срещала много коментари за този сайт.

# 266
  • на брега
От Brasty имам три поръчки с проби от  10 мл. Всичко е било точно, доставката им е скъпичка обаче. С Шанелите им нямам опит.

# 267
  • Стара Загора
Днес за пръв път поръчах от Венера, споделен тук аромат с виолетки и ми се обадиха за потвърждение около 17 ч. Странно че затвориха много бързо и се наложи да ги набера аз, но ме питаха дали желая до офис на Еконт за утре или до 3 работни дни по Спиди. Надявам се всичко да е точно като пристигне.

Някой да има Chopard Brilliant Wish?

# 268
Ехо, парфюмани
Получих си днес поръчката от Елинор на Montale Roses Musk 50 ml продукт, която направих на 30.11.  Пристигна с изряден целофан,
 шишенцето беше сложено вътре в самия пауч, а предпазителят сложен.
 Единствено, етикетът отдолу на самото шишенце е на криво залепен.
В момента го разносвам и му се кефя. Нямам никакви съмнения за оригиналността и не мога да въздържа щастието си, защото това реално е първата ми успешна поръчка на парфюм от БГ сайт Heart имам парфюми от бг сайтове, но все от размени, и в момента си подскачам от радост Sweat Smile
Благодаря на Елинор, за бързата доставка и отличната цена Heart А, ако наистина пуснат 30% намаление ще е чудесно! Отдавна дебна сет на Олаплекс и още някои парфюмни красоти, а с такова намаление цените определено ще бъдат поносими и изкушаващи Heart Eyes
От brasty.bg и аз чакам отливчици, ще споделя когато ги получа. Досега не съм прочела да има недоволен от там, все пак е сравнително нов сайт, но съм склонна да вярвам, че продуктите им са качествени, затова се реших на поръчка точно от тях Hug

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 19:14 от Анонимен

# 269
Здравейте, днес писах на Елинор в месинджер на страницата им във ФБ с въпрос, относно намалението от 30 %, дали и кога ще има.
Отговориха ми, че ще го обявят официално тази седмица. Така че, почти сигурно е, ще има още предколедни парфюмни изкушения. 💗

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 21:04 от Antonina Antonova 605485

Общи условия

Активация на акаунт