Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 722
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Сега погледнах и си прав. Нищо де, 87 лв. за Мансера са си екстра.  😁
С кеф да ползваш Рози Ванилия  - страхотен е!  Simple Smile
Да,но като изключим,че ти се лепва като глуповат мъж и отърване няма от него е ок!Аз лично не мога да понеса тази захаросаност,прекалено ми е сладък!

# 226
И аз много го търсех на добра цена за поръчка на сляпо, и то точно от Елинор, но добре че открих отливка за разносване преди да го направя..... Върху мен избива много неприятно кисело и започва да мирише на задушливо и мръсно тип онази специфичнта "Рефан"-ска нотка Frowning1

# 227
  • София
Да,но като изключим,че ти се лепва като глуповат мъж и отърване няма от него е ок!Аз лично не мога да понеса тази захаросаност,прекалено ми е сладък!
Е, здраве да е - не може всичко на всеки да се харесва Simple Smile Важното е, че си  напълно наясно с предпочитанията си. Но пък може да го пробваш отново по-натам някога. Чувал съм, че с времето броя на глуповатите лепкави мъже рязко намалява, та знае ли човек Smiley

И за да не съм съвсем спам, за оглеждащите се в  Thierry Mugler Aura Eau de Parfum - чисто новите цени за търговски продукт на Елинор за него за чудесни Wink

# 228
  • виртуално
Deetron , благодаря
Те на ЧП не бяха толкова ниски, веднага поръчах.
ММ е толкова горд с мен, че не хвръкнах по магазините този ЧП , ама не знае какви ги върша онлайн Sweat Smile

По темата:
получена първа поръчка от Perfume-bg.eu - 50мл Boss The Scent Private Accord for Her - всички е перфектно

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 14:58 от Рапунцел.

# 229
Е, здраве да е - не може всичко на всеки да се харесва Simple Smile Важното е, че си  напълно наясно с предпочитанията си. Но пък може да го пробваш отново по-натам някога. Чувал съм, че с времето броя на глуповатите лепкави мъже рязко намалява, та знае ли човек Smiley

И за да не съм съвсем спам, за оглеждащите се в  Thierry Mugler Aura Eau de Parfum - чисто новите цени за търговски продукт на Елинор за него за чудесни Wink

В грешка си,не намалява,а само възрастта им се увеличава!Предполагам си наясно,какво имам предвид 😁!

# 230
  • Бургас
Получих поръчката си от Венера козметик и съм много доволна. Парфюмите дойдоха в плик, а не в кашонче, но бяха добре опаковани. 
J'S Exte Pop EDP 75ml за Жени 16.00 лв.   /за дъщеря ми/ - ЕДТ е, от сайта се обадиха да ми се извинят за грешката още преди да го изпратят, но аз знаех и за мен не беше проблем. Всъщност той си е само в такава концентрация. Младежки, плодов, весел, летен, траен до степен нахален. Сладурски флакон на чудесна цена. Мъжкият аромат е доста по-сериозен, вечерен или поне за малко по-зрял мъж.

Jil Sander Simply Jil Sander Touch of Violet EDP 40ml за Жени БЕЗ ОПАКОВКА    25.00 лв.   /за мен/
Tаис , обещах да споделя, но днес съм напръскана с друг аромат и този само леко го тествах на ръка. Много е хубав. Повече виолетков, отколкото кожен. Виолетката е свежа и не съвсем бомбонена. Прилича ми на Balenciaga Paris Balenciaga for women, но една идея по-сладка и по-малко зелена /това по спомен, не съм имала този аромат и не съм съвсем сигурна в сравнението/. Утре ще го нося самостоятелно и ще ти пиша на ЛС за трайност и шлейф. Бутилчето за щастие дойде с капаче /нищо че е тестер с много дискретен лилав надпис, който го обозначава като такъв/ и в бяла картонена кутия.

Ми, това е. Отчетох се.

# 231
  • варна
Здравейте.Аз си купих от Дъглас Ла БЕЛЛ на Готие
 https://www.emag.bg/komplekt-jean-paul-gaultier-le-belle-zheni-p … 342/pd/DBPFX6BBM/,подаръчният вариянт 50 мл +10 мл .Яд ме е ,че не купих само парфюма в оригиналната си кутия.Сега се съмнявам дали комплекта ми е оригинален.Тези кутии нямат опаковачно фолио.От долу на шишето /50 мл/ не се разчита добре какво пише,няма и номер , който да съвпада на кутията и флакона.До сега имали ли сте проблеми с парфюм от Дъглас?Как мислите, комплектите от бранда ли ги пускат директно или Дъглас си ги комплектова?

# 232
  • виртуално
Е то оставаше и в Дъглас да има ментета и мога да отида да се гръмна.
Сериозно ли си представяте, че някой в Дъглас/Сефора/БЗ ще вземе да сгъва кутии и да ти комплектова с парфюми,лосиони ...

# 233
  • Бургас
Е щом вече и от Дъглас се съмнявате,че е менте не знам откъде трябва да си купувате парфюми.Моят Мон Герлен/един от Мончетата ми,че съм изпръскала доста бутилчета/ е от Бютито комплект оригинален си е споко.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 16:54 от Bright Crystal

# 234
Хахаха...това за Дъглас е лафа за деня:)

# 235
Mon Guerlain Intense вече и онлайн на доста по-човешка цена: http://www.parfumsbg.com/guerlain-mon-guerlain-intense-for-woman-detail.html
Проблемът е, че този сайт не винаги актуализира наличностите и често се оказва, че поръчваш нещо, а го няма.
Иначе са читави и точни.
Аз вече поръчах от Дъглас и те шипнаха. Жалко, че сега виждам тази оферта.

# 236
Хахаха...това за Дъглас е лафа за деня:)

Споделяла съм и преди в темата, че съм купувала менте от Дъглас (май в Сердика беше) на ТМ Alien EDP и то от 30 мл. Случи се 2012-та година. Или беше менте или супер изветрял сок, който е бил съхраняван твъърде неправилно. Вече не си спомням какви бяха кодът и кутията, но течността беше водичка с някакъв спомен от аромат, а Извънземното си е звяр за мен и върху мен.
Туко що направих поръчка на някои мострички и отливки от brasty.bg
За първи път ми е от там и нямам търпение да видя какво ще получа Relaxed
Доставката е малко неприлично скъпа...6,95лв до офис или адрес, но така или иначе в града ми нямам къде да тествам ароматите и е по-добър вариант от обикаляне по парфюмерии в други градове.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 17:01 от Анонимен

# 237
Уж нямаше големи намаления и аз мислех мирничко да си кротувам, пък завърших с 3 поръчки с 6 парфюма и едно лосионче за разкош. 2 от поръчките са си при мен вече и съм доволна, третата я пуснах преди малко и до догодина си слагам пълно парфюмно вето.

# 238
  • Балчик

Туко що направих поръчка на някои мострички и отливки от brasty.bg
За първи път ми е от там и нямам търпение да видя какво ще получа Relaxed
Доставката е малко неприлично скъпа...6,95лв до офис или адрес, но така или иначе в града ми нямам къде да тествам ароматите и е по-добър вариант от обикаляне по парфюмерии в други градове.
И аз вчера получих отливки по 10 мл от тях. Дойдоха ей такива симпатини .

Доставката им и на мен не ми харесва. Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 17:41 от Джемма

# 239
  • Бургас
И аз чакам проби от Брасти,вчера са ми пратили мейл само,че моите не са по 10мл,а по 2мл.Тези от 10 изглеждат много сладурско,доставката им е височка.Но пък имат много проби гледам,че и имат и любимата ми Делина на Де Марли,както и стари Герлени и много други красоти.

Общи условия

Активация на акаунт