Изпитани сайтове за парфюми - 19

• 59 726
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
87 лв. за Mancera си е пладнежки обир. Предполагам и говорим за 120 мл. "с кутия". Mr. Green

# 241
  • Sofia
87 лв. за Mancera си е пладнежки обир. Предполагам и говорим за 120 мл. "с кутия". Mr. Green

Нещо не те разбрах.
120-ка е, кутията не знам каква ще е, щото се води тестер.
Ако си виждал на по-добри цени, свиркай, недей да мълчиш като комунист на разпит. Grinning

# 242
Сънче, образ, значи е "без кутия"(тестер, мхм, нали така ги наричат "тайно". А може и "с опаковка и "без опаковка" и/или капачка)). Mr. Green Grinning

Няма по-добри цени, това казвам, супер евтино е. Аз моя Cedrat Boise миналата година го взех за 136 лв., ама "с кутия", не тестер. Нещо много те обърках май, и станаха много целуфаните и кутиите. Laughing

Ахахах, що бе, не съм от мълчаливите, чак пък толкова, просто напоследък и времето е кът.

Интересно няма новини още от Елинор за поръчката ми.
Сигурно, защото поръчах в събота. Сигурно утре или в сряда ще има резултат.

edit : Aa, сега видях в "джънка", спам папката от днес на обяд са я потвърдили. Е, да, утре краят на деня, сряда, ще е тук.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 18:18 от FragranceFanatic

# 243
  • Sofia
Моята е потвърдена, вчера я поръчах.

Ти си си купил продукт, аз тестер. Тестерът е пак с кутия, ама бяла. Grinning

Иначе си много изчерпателен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 244
На повечето са бели, но често съм срещал и грозен кафяв картон. Grinning
Важното сокът да е ок, и в срок на годност.
Е, как, ти си с приоритет. Аз в повечето случаи не бързам. Вече поддържам и разнообразявам, страстта поотмина. Grinning Stuck Out Tongue
Но мога да почна да консултирам, сякаш. Grinning

# 245
Миналата седмица получих Аура-та на Мюглер от Елинор. Няма такова чудовище! В четвъртък съм го фъснала, но каишката на часовника ми още мирише на него! Като от тогава съм я пръскала с още три различни парфюма! Сега чакам Орхидеята на Мансера, пак от там.

# 246
Преди малко проверих  , че не начислява отстъпката за лоялни клиенти на сайта на Елинор

# 247
  • София
Каишките се умирисват много лесно. Особено ако са от естествена кожа.

# 248
От естествена е, но досега не ми се беше случвало четири дни да не се отмирисва парфюм. И с якето ми е същото положението. За съжаление парфюмът не ми харесва особено, а в първия един час направо ме дразни.

# 249
Не съм поръчвала до сега от Elinor и гледам,че дават до 5 дни доставка,и тези ли с чешките складове работят?Ще почакам явно,за да видя трайността на звяра DHP!

# 250
Сега погледнах и си прав. Нищо де, 87 лв. за Мансера са си екстра.  😁
Дааа, и 96 за 100 мл Mon Guerlain EDP - също! Laughing

# 251
  • София
Преди малко проверих  , че не начислява отстъпката за лоялни клиенти на сайта на Елинор
При мен си работи

# 252
  • София
И Aura на Mugler за 67 лева 50 мл. като че ли не е зле... 90мл пък са 95 лв...... пфф

# 253
TM Aura сет 30мл + 2 продукта в Парфимо е 59,40лв.  Grinning

# 254
  • София
TM Aura сет 30мл + 2 продукта в Парфимо е 59,40лв.  Grinning

А големият 90мл колко е ?

Общи условия

Активация на акаунт