Отговори
# 270
Didi0103, благодаря, че писа.
За монолаурина не бях чувала.
Надявам се да ги пребориш вирусите и нещата да си дойдат на мястото.
PS: при автоимунни, каквото е Хашимото, аз също знам че не бива имуномодулатори

Всеки ден взимам имуномодулатор и съм с Хашимото. ТСН-то ми е в нормални граници, съвсем нормални, даже хормона от 25 микрограма сега го намалявам малко през лятото.
Изопринозин взимам по 1 таблетка всеки ден, не мога без него, иначе се връщат бързо симптомите на Епщайна ми, който си ми е хроничен.

# 271
Аз знам, че имуностимулаторите не са препоръчителни, при наличие на автоимунни заболявания, не имуномодулаторите.

# 272
  • София
Даже с имуномодулатори се лекуват автоимунни заболявания.

# 273
Здравейте, не живея в Бг и тук никой не обръща внимание на този вирус и вредите от него. Понеже ще пътувам за Бг и искам да се изследвам за Епщайн бар, какви точно изследвания да пусна? Мога ли директно в лабораторията или ми трябва първо посещение при лекар? Аз така или иначе ще посетя гастроентеролог и ендокринолог.  Какви са ми симптомите и защо се съмнявам за епщайн бар:
- хипофункция и Хашимото (висок МАТ 277)
- синдром на раздразнените черва с проблеми в храносмилането
- периодични проблеми с носът - или течащ като вода нос или запушване на носа главно вечер (няма открити алергии)
- образуване на секрети в гърлото веднага след някои храни
- прималяване или моментно изпотяване по време на някои храни (няма установени непоносимости)

Ако някои има подобни симптоми, моля да сподели какво е изследвал и открил.
-

# 274
Здравейте! За колко време излиза изследване от букална сливица?

# 275
Здравейте! За колко време излиза изследване от букална сливица?
Здравейте! Аз правих от букална лигавица. Казаха ми до 4-5 работни дни, но беше готово на втория работен ден.

# 276
  • София
Didi0103, благодаря, че писа.
За монолаурина не бях чувала.
Надявам се да ги пребориш вирусите и нещата да си дойдат на мястото.
PS: при автоимунни, каквото е Хашимото, аз също знам че не бива имуномодулатори
Здравей, Bom-Bi-Bom! Направих повторни изследвания на EBV VCA IgG, IgE total, ECP всички отново са много високи. Също така излезна и резултата от букална лигавица EBV-DNA е 1 983 410 copies/ml, какво ще рече това? Ще запиша пак час при доц. Велев с тези изследвания.Тези резултати са след като пих 10 дни ацикловир 400. А IgM ми е под 10 -  нямам инфекция.
Sad
Здравейте Yordanka82, резултата ви от бук.лигавица показва, че имате все още активна репликация на вируса. Преди да пиете Ацикловир правихте ли това изследване, трябва да се прецени дали е спаднало, но въпреки това ми се виждат високи. При мен спаднаха до нула след медикамента. Най-добре Велев да ви каже, какво следва от тук на татък.

Аз по линия на EBV нищо не правя към момента. За сега сипмтомите изчезнаха, след като започнах добавка за щитовидната (Т3 и Т4 са ми в граници, но не са оптимални, т.е.близки са към долната). Ще видим до кога ще ме държи, в миналото съм се повлиявала от добавки, но за по месец най-много. За сега седмица време съм добре.

За имуномодулаторите и имуностимулаторите явно съм ги объркала, но и знанията ми там не са големи.

Общи условия

Активация на акаунт