Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 28 ноем. 2019, 21:46 ч.

Струва ли си такава връзка?

 • 5 995
 • 177
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 984
Самият факт, че пита хората дали да се примири с такова отношение, говори достатъчно. Колко е зле и колко е добре, не е ясно.

Братане, ако смяташ Тереза за тъпа кифла и глезла, бъркаш.

# 31
 • Мнения: 782

Разбрахме, че Тереза иска, иска, иска. Какво толкова дава обаче не се разбра. Ако един ден този yesman ще каже "да" на някоя друга и Тереза е дотам. После тази Тереза като дойде при Братановците (масовката), ние как бихме съжителствали с такава жена? Отговорът е никак.
То точно заради такива като мъжа дето тичат като луди да изпълняват всяка прищявка сме на това дередже.
Представям като се нацупи Тереза как мъжът й пада на колене и почва й се моли, увещава, подкупва, а тя като стигне до желаната награда и благородно му прощава. Убеден съм, че при толкова много spoil дори самата в един момент ще спре да изпитва уважение към него.

Нека Тереза отговори на това, но не смятам, че един мъж би бил успешен в бизнеса, без да е разумен в бизнеса и в личните отношения. Той осигурява материално, но принципите не би си престъпил заради когото и да било. Не изпълнява глупави прищевки и не глези всички претенции нито на деца, нито на жена. Не нито прекалено щедър и разсипник, нито стиснат.
Малко като Шарлопов си го представям.
Съответно не би харесал за своя жена всяка глупава повлекана, която иска чанти през ден в доказателство на любов към нея.
Ма къв му е проблема на братан ? Тука е пълно с жени, готови да издържат мъжете ? Да пише на лични и така.
Ааааа, изпуснах, че оная "меркантилната", за която питаше била хубавичка.
Хехехехе....гроздето кисело

# 32
 • Мнения: 4 318
Самият факт, че пита хората дали да се примири с такова отношение, говори достатъчно. Колко е зле и колко е добре, не е ясно.
Така е. И не, не трябва да се примирява.

# 33
 • София
 • Мнения: 1 214
Братане, ако смяташ Тереза за тъпа кифла и глезла, бъркаш.

Не я смятам за такава, Тереза е една от интелигентните дами тук по мое мнение, моя коментар беше насочен към съпруга й.

Тереза30, не можеш да ме жегнеш с киселото грозде, на светлинни години съм от такива емоции Wink
Меркантилните хубавелки са на един телефон разстояние, други жени са ценните.

# 34
 • Paris, France
 • Мнения: 5 169
Да не е пазар. Мегдан да е. Жените са повече от мъжете. Грозен, тъп, беден, прост да е, всичко накуп да е - няма начин това да е най-доброто за него като личност, като възраст, като чувствителност.

В България жените са повече от мъжете като брой, но това се дължи на факта, че българският мъж има изключително ниска продължителност на живота и мре рано. Излишъкът жени е във възрастовите групи над 55г. В миналото пак са се раждали повече момчета, около 105-107 на 100 момичета, но детската смъртност е поизравала съотношението. Когато раждаемостта е по-висока и пиранидата нормална има все по-голям брой влизащи на пазара млади жени. При обърната пирамида е обратното. Е момента за 36 мъже на 30-34 години има 27 жени на 25-29 години, тоест за всеки четвърти мъж на 30-34 няма жена на 25-29. Това при положение, че всички жени на 25-29г останат за вътрешна консумация, а това съвсем не е така с интернет, зелените карти и финикийските знаци. Ето:

https://www.populationpyramid.net/bulgaria/2019/

В световен мащаб - мъжете са повече във възрастовите групи до 55г. Само дето все още има повечко млади жени, основно в Африка.

https://www.populationpyramid.net/world/2019/

Масово млади мъже ходят със стари жени, защото не искат деца, издръжки и усложнения.

# 35
 • Насред хаоса
 • Мнения: 4 543
Не си заслужава нито една връзка, в която човек се чувства необичан, неоценен, отблъскван и изобщо като предмет от обзавеждането. Ценете си времето и годините и не се примирявайте с подобно положение в такива "връзки".

# 36
 • Мнения: 782
Братане, ако смяташ Тереза за тъпа кифла и глезла, бъркаш.

Не я смятам за такава, Тереза е една от интелигентните дами тук по мое мнение, моя коментар беше насочен към съпруга й.

Тереза30, не можеш да ме жегнеш с киселото грозде, на светлинни години съм от такива емоции Wink
Меркантилните хубавелки са на един телефон разстояние, други жени са ценните.
Благодаря !
И аз те харесвам. 👍
Готин тип си.
Кой знае, може пък, като ме зареже мъжът ми да се съберем с теб ?
Няма да ти искам пари, ако нямаш. Като за начало ще искам редовен секс и цветя, кино, вечери, някоя екскурзия с нискотарифните. Абе, ще се разберем. И много време ще искам да ми отделяш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 37
 • Мнения: 22
Какво харесвам в нея ли? Имаме общо хоби и когато и двамата сме свободни ходим заедно да катерим в залата, при мен е по трудно защото имам бизнес и понякога ми се налага да работя уикенда и да пътувам, някога може да не се видим и 5 6 дни и когато се видим тя казва само едно здрасти и до там няма прегръдка няма нищо, същото е и когато си тръгвам. Ходим заедно на кино, на театър, всички около нея знаят за мен, разговорите определено ни се получават и ся много приятни. Някой по горе беше питал дали си говорим само за нас и връзката ни, Ами не именно тези разговори тя избягва, когато аз ги започна тя овърта,че й е още рано и че й трябва много време за да се отпусне. Защо търпя ли, Ами през годините така и не се научих да си тръгвам когато не съм щастлив защото не искам да наранявам, но по този начин страдам аз. Определено жените не се бият за мен и да ме чакат на вратата, не мисля че съм грозен, доста жени са ми казвали, че съм прекалено слаб за мъж и това е което не харесват в мен. Тя е имала връзка точно преди и мен и споделя че й е трудно да превключи от една връзка на друга, което  наистина е странно да го мислиш дори и след 2 месеца с нов човек. Секс правим само ако аз пожелая, тя никога по никакъв начин не ми е показала че а се прави секс от което по някога ми се губи желание. Когато ми се прави секс целувам я по тялото, гушкам я а от нейна страна нищо, просто стои и не ме показва с нищо,че има желание за секс, просто сваляме гащите и чукам, колкото и грубо да звучи. Един път я питах защо по никакъв начин не показва че й прави секс, отговора беше " ти какво очакваш да ти се нахвърля ли" . Не съм от хората които насилват нещата първите месеци, но мисля,че трябва вече да го направя. А да отговоря на някой който беше казал, че мъжете които са с по възрастни жени не искат деца, напротив винаги съм мечтал за семейство и деца! Благодаря ви!

# 38
 • Мнения: 4 318
Как все не мога да попадна на такъв мъж като тебе, не мога да разбера.

# 39
 • София
 • Мнения: 396
Секс правим само ако аз пожелая, тя никога по никакъв начин не ми е показала че а се прави секс от което по някога ми се губи желание. Когато ми се прави секс целувам я по тялото, гушкам я а от нейна страна нищо, просто стои и не ме показва с нищо,че има желание за секс, просто сваляме гащите и чукам, колкото и грубо да звучи.

Ужас!

# 40
 • Мнения: 14 962
Какво харесвам в нея ли?
Скрит текст:
Имаме общо хоби и когато и двамата сме свободни ходим заедно да катерим в залата, при мен е по трудно защото имам бизнес и понякога ми се налага да работя уикенда и да пътувам, някога може да не се видим и 5 6 дни и когато се видим тя казва само едно здрасти и до там няма прегръдка няма нищо, същото е и когато си тръгвам. Ходим заедно на кино, на театър, всички около нея знаят за мен, разговорите определено ни се получават и ся много приятни. Някой по горе беше питал дали си говорим само за нас и връзката ни, Ами не именно тези разговори тя избягва, когато аз ги започна тя овърта,че й е още рано и че й трябва много време за да се отпусне. Защо търпя ли, Ами през годините така и не се научих да си тръгвам когато не съм щастлив защото не искам да наранявам, но по този начин страдам аз. Определено жените не се бият за мен и да ме чакат на вратата, не мисля че съм грозен, доста жени са ми казвали, че съм прекалено слаб за мъж и това е което не харесват в мен. Тя е имала връзка точно преди и мен и споделя че й е трудно да превключи от една връзка на друга, което  наистина е странно да го мислиш дори и след 2 месеца с нов човек. Секс правим само ако аз пожелая, тя никога по никакъв начин не ми е показала че а се прави секс от което по някога ми се губи желание. Когато ми се прави секс целувам я по тялото, гушкам я а от нейна страна нищо, просто стои и не ме показва с нищо,че има желание за секс, просто сваляме гащите и чукам, колкото и грубо да звучи. Един път я питах защо по никакъв начин не показва че й прави секс, отговора беше " ти какво очакваш да ти се нахвърля ли" . Не съм от хората които насилват нещата първите месеци, но мисля,че трябва вече да го направя. А да отговоря на някой който беше казал, че мъжете които са с по възрастни жени не искат деца, напротив винаги съм мечтал за семейство и деца! Благодаря ви!
Абсолютна сухарка!Така и ще си умре сама тая жена...и ти няма да издържиш дълго с/покрай нея.
Подсети ме за епизод/сцена от сериала "Новите съседи", в който Амадор оправяше една социална работничка...  Smiley  и тя така лежеше като пън и броеше точките по тавана,  а той действаше.....   Smiley

# 41
 • Мнения: 1 245
А как се свалихте?
Според мен е възможно да те харесва повече, отколкото показва, но да я притеснява, че си осезаемо по-млад от нея, а тя е вече на 40 години. Може да си мисли, че тя е просто епизод в живота ти, ще й се порадваш и ще я оставиш за някоя по-млада и за това да си е сложила спирачки. Не е никак невъзможно.

# 42
 • Мнения: 166
Тес, а не би ли трябвало точно в такава ситуация да дава всичко от себе си, за да му покаже, че струва повече от по-младите?

# 43
 • Paris, France
 • Мнения: 5 169
Тес, а не би ли трябвало точно в такава ситуация да дава всичко от себе си, за да му покаже, че струва повече от по-младите?

Ако вече е излизала с по-млади мъже и е изоставена заради възрастовата разлика може да не вижда смисъл да се доказва. Би положила усилия жена, която силно иска сериозна връзка, а тази жена даже не е живяла с мъж. Мисля, че свободният живот и харесва и си в устройва идеално.

# 44
 • Мнения: 166
Човек харесващ свободния живот да се държи като камък? Не знам, вие, жените по-би трябвало да сте наясно

Общи условия

Активация на акаунт