С какво ви дразнят свекървите? – 117

• 37 791
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
  • при късмета
Лично на мен няма да ми пука, Абсурт. И семейството ми няма да се разпадне. Ще има хора, ограничени от семейството или поне другите, различни от детето им. А с гостите бих се смяла наравно, тъкмо ще ми е основание за горното. Ама не всеки така би реагирал

# 196
  • волно калдъръмче
Лично на мен няма да ми пука, Абсурт. И семейството ми няма да се разпадне. Ще има хора, ограничени от семейството или поне другите, различни от детето им. А с гостите бих се смяла наравно, тъкмо ще ми е основание за горното. Ама не всеки така би реагирал
Да разбирам, че ще се присмиваш на една стара изкукала баба?!

# 197
  • София
Е, сега, и ти реши да вкарваш драматизъм.
Жената е описана като начетена, за възрастта не се споменава.

# 198
  • волно калдъръмче
Е, сега, и ти реши да вкарваш драматизъм.
Жената е описана като начетена, за възрастта не се споменава.
Описана е като начетена, за да се оформи абсурдния ѝ образ за форума. Очевидно снахата се дразни, но това си е неин проблем, а не проблем на свека.

# 199
Карайте по-спокойно ,  помнете че след има-няма 30год. и вас така ще ви гледат под лупа и ще ви оставят лист с инструкции каво да правите.

# 200
Скрит текст:
Така е, животът на свека зависи от вашето одобрение. Най-много да заплашите, че няма да я уважавате и ще я игнорирате, че детето ѝ също няма да я уважава и че няма да ѝ дадете да си види внуците. Колко време ще издържите в отношения на нож? Супер двулично и саморазрушително е да се правите на възпитани, а отвътре да ви изгаря усещането, че друг владее положението, изразяващо в "свека командва парада".
Ми ще командва, свека е Grinning Та, щом не ви уйдисва - не бъдете повече възпитани, изправете се срещу нея и бог да ви е на помощ.
Скрит текст:
Ако такъв развой във взаимоотношенията не ви е по вкуса, върнете се и прочетет началото на този пост.
Това е иронично, нали?
Защото, ако не е, значи е пълен майтап.
Самото представяне на ситуациите буди усмивки. Толкова емоционално оцветяване, само защото става въпрос за свека. Ми свека е, не ти е приятелка. Като мислиш, че се излага пред гостите, остави я да се развихри и хептен да се омаже, а ти се забавлявай, вместо да свиваш устни и да гледаш на кръв, или още по-лошо - да имитираш неудобство, докато в ума ти се прескачат омразни мисли против нея. Ако уважаваш себе си, ще намериш изход от ситуацията.

Това НЕ беше ирония към Абсурт
Сопването иначе, че не ѝ е донесена чантата, ако не си прочела е пред гости. Странични хора са питали авторката винаги ли е такава. На това ли казваш магнетичен човек и какво общо има изобщо магнетизма. Авторката ще бере ядове, ако не отучи свекървата да се разпорежда в дома ѝ и с детето. А ако го кара спокойно, това няма да се промени
Ама дреме и на свека за данък обществено мнение Grinning Стига сте се втелясвали. Нормално е приятелите на снахата да са съзаклятнически настроени, особено при такъв враг - свека.

Да бъдем реалисти, едва ли някой въобще е отразил подвикването на мама към сина и за чантата, камо ли да го помни и коментира.

# 201
# 202
  • волно калдъръмче
Да бъдем реалисти, едва ли някой въобще е отразил подвикването на мама към сина и за чантата, камо ли да го помни и коментира.
Снахичката го е отразила, запозна ни със случката във форума. Кой,  ако не тя, ще помни и ще си я навърта на пръста.

# 203
Уау. Затворете темата 🤭🤭🤭  Светостта е в опасност 🤣

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 10:50 от lolita1213

# 204
  • София
Скрит текст:
Така е, животът на свека зависи от вашето одобрение. Най-много да заплашите, че няма да я уважавате и ще я игнорирате, че детето ѝ също няма да я уважава и че няма да ѝ дадете да си види внуците. Колко време ще издържите в отношения на нож? Супер двулично и саморазрушително е да се правите на възпитани, а отвътре да ви изгаря усещането, че друг владее положението, изразяващо в "свека командва парада".
Ми ще командва, свека е Grinning Та, щом не ви уйдисва - не бъдете повече възпитани, изправете се срещу нея и бог да ви е на помощ. Ако такъв развой във взаимоотношенията не ви е по вкуса, върнете се и прочетет началото на този пост.
Ще командва у тях си! Когато е на гости би следвало да се държи като гост, а не като на аудиенция само че при раята. За да се изрази конкретно мнение несъвпадащо с мнението на свека, не е нужно Бог да идва на помощ, това да не е светата инквизиция, нали е само свекърва? А до колкото разбрахме в конкретния казус и мъжа не е очарован от майка си, но разговорите не помагат и тя си знане нейното "аз само да кажа", "направи това, донеси онова" и т.н. На такъв човек освен да му се затваря устата на място няма друга оправия.

# 205
  • София
Афродита, ако мъжът наистина изпитваше неудобство от майка си, ако е несъгласен с държанието й, просто да е спрял контактите и толкова. Но, той си е от търпеливите и по-широкоскроените, та затова нито с нея се кара, нито на жена си опонира- съгласява се човека, мир да има.
Ама, снахата не мирва- как така няма да командва парада и отношенията между майка и син!? Mr. Green

# 206
  • София
Афродита, ако мъжът наистина изпитваше неудобство от майка си, ако е несъгласен с държанието й, просто да е спрял контактите и толкова. Но, той си е от търпеливите и по-широкоскроените, та затова нито с нея се кара, нито на жена си опонира- съгласява се човека, мир да има.
Ама, снахата не мирва- как така няма да командва парада и отношенията между майка и син!? Mr. Green
И как се спира такъв човек? С говорене не става - изпробвано е? Да я отреже напълно ли? И да не се виждат? Щото аз друг начин не виждам. В момента човека с нищо не се е съгласил, той разбрахме също недоволсва, само дето не пише тук. Ама на свека не й дреме. Ако е отреже напълно оная зла змия снахата ще е виновна.

# 207
  • волно калдъръмче
Афродита, това "донеси това, донеси онова" пречи на снахата и тя има пълно право да си го оцветява емоционално и да си го преживява. Само това искам да кажа.

# 208
  • София
Афродита, това "донеси това, донеси онова" пречи на снахата и тя има пълно право да си го оцветява емоционално и да си го преживява. Само това искам да кажа.
Пречи и на сина, ама на майка му й е все тая.

# 209
Сина да вземе да спре да и изпълнява командите, щом са му неприятни. Да се прави на глух или да и казва сама да си сипе вода и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт