Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 29 ноем. 2019, 18:17 ч.

Голяма разлика в годините..

 • 4 108
 • 113
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 269
Изживей го...

# 16
 • Мнения: 225
Този ноември аз навърших 26 , мъжът ми 41. Както се разбира разликата при нас е 15 години. Заедно сме преди той да навърши 40. ( моята връзка не може да бъде пример за останалите с разлика ) . Не бих го заменила за друг ! Обожавам го , обичам , уважавам ! С всяка изминала година се чувствам по - щастлива с него. Сексът за мен лично става все по - хубав с времето. Честотата е така , както преди години . Остарява визуално ( в моите очи е все по мъжествен ) . Не знам вярно ли е както някои казват , че млада жена дава енергия на мъжа , аз нямам от какво да се оплача ( да не чуе дявола ) . Аз лично виждам много плюсове в разликата ни. Около мен  той мечтае , енергията му се поддържа и т.н. Аз съм по амбициозна около него, като че ли по смирена и т.н. Страховете , които имам са , че мога да го загубя по - скоро , отколкото ще мога да понеса. В момента опитваме за дете, замислям се , че искам да е до мен , когато дойде време за дипломиране , сватби на децата ни и т.н. От друга страна и 30 годишен да бе , гаранция за нищо няма в този живот... Това е моят опит с по - голяма разлика.

# 17
 • Мнения: 9
Щом задаваш въпроса,значи това не ти се струва редно.Да,интересен ти е,земен,впечатлителен,но...явно има едно но.
Аз съм на 43 и точно в момента усещам разлика в енергията с мъжете, с които общувам след 50-55г.Интересни,улегнали,но ..
Явно е онзи кратък период на 10г,който е доста в момента

# 18
 • Мнения: 173
Миналата седмица пих кафе с бившия ми приятел. Имахме 6-годишна връзка и той е с 12 години по-голям от мен. Не се бяхме виждали от 11 години... Ми направо се зачудих какво съм му харесвала преди... Та 20 години си е много сериозна разлика. Както казва майка ми "Младата жена иска работа". А за него ти винаги ще си останеш такава...

# 19
 • Мнения: 269
То гаранция за бъдещето няма! Може да се хванеш с 20-годишен и като сте на 40, да те зареже за 20-годишна или ти него за 30-годишен. Всичко вече има!
Няма да се жениш утре за него... Изживей го. Човекът ще ти е интересен, ще те научи на нещо. Ще излизате, ще ходите по почивки.
Съмнявам се някой твой набор да ти даде същото на този етап.
След няколко години, когато вече искаш семейство, ще прецениш дали с него, дали с друг 40-годишен или вече с твой набор.
Къде е драмата?

ПП Аз не си представям връзка с някой на моите години.

# 20
 • Мнения: 1 909
Здравей, Мариела!
Аз, от позицията на мъж на над 40 години, не мога да си представя да съм влюбен в 20 годишна. Та нас ще ни дели свят разстояние по разум, интереси, светоусещане, навици ако щеш ...


Единствено педофилският привкус на такава връзка трябва да ви отблъсква мъжете, но на практика се случва друго.

# 21
 • София
 • Мнения: 3 010
Познавам такова семейство. Оцеляха повече от десет години, още са заедно и с деца. Та всичко е възможно, но не и без проблеми. В твоя случай как ние да ти кажем.

# 22
 • Мнения: 1 133
20 години? Та, това си е цяло поколение.

Помисли си добре за бъдещето, ако планираш такова с този човек.

Ако ще се забавляваш за момента, ми забавлявай се.

И после го забрави.

# 23
 • Мнения: 135
Тайничка, точно това казах, но не толкова директно

# 24
 • Мнения: 589
При мен и приятеля ми разликата е 26 години. Запознахме се, когато бях на 23, вече 6 години сме заедно. Подобна връзка има както плюсове, така и минуси (като всяка друга).
От една страна той ще бъде много по-опитен, зрял, реализирал се. От друга, вече е преживял твърде много и няма да реагира като Вас, да се вълнува по същия начин, да мечтае за същите неща.
Зависи много от хората, доколко ще си паснете и дали ще останете на ниво секс и фукане с жена трофей.
При мен ситуацията е особена, защото когато се запознахме работех, бях записала магистратура, имахме общи познати (обкръжението ми е на неговата възраст), бях доста различна от повечето момичета на 20.
При други обстоятелства обаче представете си го с Вашите приятели на 20 или си представете себе си в неговото обкръжение. Разбира се, може да не Ви пука за хората, но те оказват влияние. Приемете, че 85% ще мислят, че Вие сте с него за пари, а той с Вас, за да си повдига самочувствието. В заведения, на улицата, навсякъде ще Ви гледат и обсъждат. Много вероятно е, ако приятелят Ви има деца, да не иска повече от Вас. Ако бракът му е бил тежък, може да не иска и да се жени. Семействата Ви също няма да са очаровани, а свекървата ще е с манталитета на баба Ви.
Не Ви разубеждавам, но от опит, трябва да имате доста ясна представа какво Ви чака. Аз лично не съжалявам за избора си, но не се и залъгвам, че връзката ни е перфектна. И ние като всички, имаме проблеми и разногласия, както и хубави моменти.

# 25
 • Мнения: 225
На тези с педофилията да припомня, че педофилията е психично разстройство, при което възрастен индивид или младеж проявява сексуално предпочитание към деца в предпубертетна възраст. Авторката спомена , че е 20 годишна

# 26
 • Мнения: 1 802
Освен, че ще ви обсъждат, съвсем възможно е да ви питат дали не е баща ти... Дори и добронамерено. Но това е само, ако ви пука за мнението на околните.
Моята майка е с 30 години по-голяма от мен и колко пъти са я бъркали с баба ми Grinning

# 27
 • Мнения: 589
Освен, че ще ви обсъждат, съвсем възможно е да ви питат дали не е баща ти... Дори и добронамерено. Но това е само, ако ви пука за мнението на околните.
Моята майка е с 30 години по-голяма от мен и колко пъти са я бъркали с баба ми Grinning

Факт. На мен два пъти ми се е случвало.

# 28
 • Мнения: 474
Thaicho, подобна връзка като твоята звучи много интересно, може ли да разкажеш, ако желаеш разбира се малко повече - относно взаимоотношенията ви.
Ако ти си била на 23 когато си се запознала не си ли мислила за семейство, деца с партньора ти, към днешна дата имате ли деца/ желаете ли такива ако нямате?
Родителите ти добре ли го приемат ?
Разбира се, че има и плюсове и минуси, но кое надделява във връзка с по-голяма разлика?

Познавам едно семейство с около 18 години разлика, съвсем нормално семейство, имат си деца. От предишни партньори нямат деца. Изглеждат с хармонични отношения.

# 29
 • Мнения: 1 909
На тези с педофилията да припомня, че педофилията е психично разстройство, при което възрастен индивид или младеж проявява сексуално предпочитание към деца в предпубертетна възраст. Авторката спомена , че е 20 годишна

Аз говоря за едно характерно чувство, което те спира да почувстваш много по-младите от теб като подходящи за сексуален партньор. Неслучайно го записах по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт