Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

Кой трябваше да победи според Вас?

Опции:

# 780
 • Мнения: 488
Според мен USA няма да номинира Юлиян, мисля че гласа му ще отиде за Венцислава, под предлог, че тя отстрани най-близкия му човек Томитас. Той нали все за чест играе.

# 781
 • Мнения: 446
3 гласа са достатъчни за номинация. От жените.
Може би зависи от реда на номинация, но няма идея 4 гласа да са в една посока.
г-н Панчев ще номинира "като мъж" Венцислава.

# 782
 • Мнения: 8 044
3 гласа са достатъчни, но това не значи, че има ограничение до 3 гласа. Може да единият участник да гласуват 6 души, а за другият -1 и пак са двама души. вече при равенство от равните гласове избира човекът  с имунитет.

# 783
 • Мнения: 1 660
Радостина си го съчини, как точно Анна предизвика Фесо?  Тя си мие чаши, 3-2-1  камера, снимаме Sign Clapper и Фесо от врата почва с " Аз искам....."

# 784
 • Мнения: 8 044
А, де може ли да е толкоз проста Тина? не е ли очевидно, че АМ може да разправи на всички какво се е случило, или просто не й пука?
Бърза да замаже скандала? каза едно-две неща - "нарече я туристка".Изобщо не спомена за тона му, за заканите му, размахването на юмрук, че я принуди да глади ризи, че на АМ сълзи й текоха от унижение, че за първи път крещя, дори за това, че според Феско АМ не може да му дава оценки!
---
Чест в Анабола. ...Моля те не ме карай да се смея.Joy

# 785
 • Мнения: 446
Преди години работех на едно място с подобен човек. За няма и два месеца след назначението си предизвика три хубави скандала. Имаше умението да разказва една история преиначавайки я както на него му е удобно. Един ден след работа се събрахме 15 човека на по бира, направихме пълен разбор на нещата и взехме решение да му теглим пълен игнор. Напусна две седмици по-късно. Енергиен вампир, ужас просто. Хранеше се от лошотията си. Чукам на дърво да ми е за последно срещата с такъв човек.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 14:49 от Bengun

# 786
 • Мнения: 685

-------
Двуличие е, ще или просто трябваше да си замълчи или да изчака той да слезе и тогава да ги говори пред него нещата, а не зад гърба му. А така иска хем да е близък с едните, хем другите.
същото прави и Радоситна - първо говори на АМ - "иди,опълчвай се на Веско, бъди по-мъжка," а после - "Ами тя го предзвика", ама не смее това да го каже пред нея.- ето това е двуличие.
Първо на АМ - "аз се шокирах като го видях как ги говори" и после пак на АМ"хайде стистенете си ръцете". В кой момент е истинска тя? И Пламен е същия.
Наруга близначките, после им се извинява.

Е то по твоята логика трябва всеки път да се съберат всички и чак тогава да говорят.И калво точно е говорил Пламен зад гърба на Юлиян,  което да не му го е казал и на него?
Каза,  че не го уважава заради бойкотирането на играта.Същото му го каза и на него.Тук някакви легенди се носят.Хайде кажи ми,  какво е казал зад гърба на Юлиян?Все пак тези хора са 3 месеца там.Няма как винаги да се казва всичко пред този за който става дума,  и всеки път да го чакаш да дойде за да се изкажеш.На работните си места така ли правите?В мислите си,  може и така да ви изглежда,  но на практика едва ли.

# 787
 • Мнения: 37
И аз съм работил с такава змия.Защото съм адски отборен играч и в какъвто и екип да отида обичам да го сплотя и видях,че не се вписва в екипа,но не знаех защо.Поканих е 2-3 пъти да излезне с колегите,каза че има проблеми в университета и и помогнах и така до един ден в който ми се звъни и ми се казва да и взема смяната.Отказах и защото карахме ски с жена ми и нямаше как да и помогна.Връщам се аз на работа и разбирам,как тази млада дама си е съчинила,че не съм и отказал да и взема смяната,за да може да отиде на погребение и казала на мениджъра на отдела да ме уволни,защото съм бил коравосърдечен и направо бях шокиран.Когато ме пита мен същата госпожица ми каза,че иска да се види  с приятеля си с който не се била виждала цяла седмица.Накратко извиках е в офиса да си поговорим пред мениджъра и е оказа,че е лъжкия и манипулаторка.Беше излъгъла,че трябва да ходи на погребение и не стига,че и бях човека,който и подаде ръка,а се опита и да направи така да ме уволнят.Като поговорих с другите хора от персонала разбрах,че за седмицата,която ме е нямало е скарала още 4 човека като е споделяла чатове от един човек на друг и беше разцепила целия екип.

# 788
 • Мнения: 5 118
От къде разбрахте, че Пламен днес е с имунитет?

# 789
 • Мнения: 446
От къде разбрахте, че Пламен днес е с имунитет?
от кадъра на Пламен с китайското менте до него от бездарно монтираното "промо".

# 790
 • Мнения: 1 164
Все пак тези хора са 3 месеца там.
Не са 3 месеца там. Май няма и два месеца да се е снимало. Краят на юли са започнали снимките до към средата на септември.

# 791
 • SE
 • Мнения: 9 506

Любо, Не става дума за това, а за друго. Пламен говореше например през Юлиян колко е гадна Венцислава, и още в следващото сътезание отиде при близначките да говори колко е гаден Юлиян, а после се качи пак в стаята с Юлиян, да си говорят като приятели. Това е двуличие

Ама какво двуличие е това?Те са в състезание и се налага да спят двамата с Юлиян в една стая.Колко пъти каза, че не го харесва като характер.И какво трябваше да направи според теб?Да се сбият ли или да почнат да се обиждат и да се хванат за косите(той пък Пламен няма и за къде да го хванеш). Аз разбирам да е казал пред другите че Юлиян е с кофти характер, а пред него да казва че много го харесва и харесва това което прави, да тогава ще е двуличие.Но нищо такова нямаше.Освен това ние виждаме много малко от това което е станало.Пред нас показват как говори с едните, и после се качва и говори с Юлиян, а реално това може да е в друг ден.Видяхме как се появяват някои с мустаци и без мустаци в един и същ разговор.

Съгласна съм с biglubo, че няма никакво двуличие от страна на Пламен към Юлиян. Каквото е казал на близначките, това е казал и на самия Юлиян. Относно качването при Юлиян, все пак там има камери точно в този момент, когато Юлиян се връща от елиминационна битка, та съм 100% сигурна, че Пламен е накаран да се качи при Юлиян, за да си проведат разговора пред камера след последната елиминационна победа на Юлиян. Това беше точно след като Юлиян се върна с щита и останалите се чудеха за имунитета.

# 792
 • Мнения: 4 690
Ооо, ще го номинира, защото се кълняха, че "всички са славяни", че и ръце си подаваха с АМ. Ще е гадно точно от него да почне делението. ...
Оооо, ще почне и още как. Те и с Амелия и Марешка си стискаха ръцете и бяха "славяни,които няма да се номинират", но още на първата номинация след обединението тримата "велики славяни" Веселин, Март и Георгиус номинираха Амелия, а Томас се чудеше какво става. Та едва ли за Ането, която не е чистокръвна славянка ще промени нещо в поведението си.

# 793
 • Мнения: 3 011
Според мен четиримата мъже ще номинират Венцислава,само се колебая Пламен да не даде глас за АМ  Close
Трите жени ще дадат гласа си за Юлиян
А довечера в колибата,Юлиян ще ги "лепне" останалите две жени ,по -точно Тина ,г-н Панчев ще се наслаждава на гледката и ще си спомня как преди два дни той самия нареждаше АМ . smile3503

# 794
 • Мнения: 57
Юлиян изкара голям късмет, че точно на тази игра имаше имунитет. Според мен този пъзел не можеше да го нареди преди Венцислава.

Общи условия

Активация на акаунт