Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 дек. 2019, 09:28 ч.

Лидл 134 - В очакване на Коледа

  • 91 543
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 660
  • Mediterraneo
  • Мнения: 23 243
Онзи ден върнах едни мъжки чехли. Разпраха се по ръбовете точно от 2 обувания( по- скоро се разлепиха и разплетоха ръбовете). Не ми беше неудобно изобщо.

# 661
  • shumen
  • Мнения: 13 900
Връщам и аз нещо,ако се развалило или скъсало скоро и въобще не ми е неудобно.
Аз да питам дали са хубави детските комплекти бельо от четвъртък?

# 662
  • Мнения: 2 414
Вземах наскоро детско комплектче - за момиче, прилично е като качество.
Зайчето е хубаво, който обича - да не се чуди много, ами да ходи до Лидл.
Пробвах и в по-малко количество (80 и 150 гр) кашкавал в кори за баница - определено е по-добре.

# 663
  • софия
  • Мнения: 9 301
Пастата с трюфел е ужасна. Преди 2 години взех и от тогава, когато я видя, ми става топка на гърлото. Толкова изкуствен и натрапчив вкус и мирис. Не, благодаря съм.

# 664
  • Мнения: 4 788
Laughing Направо аларма трябва да звъни като се минава покрай нея. Правих основно почистване на хладилник заради нея. Sob Изумително е, но си има фенове..било храна за аристократи, нещо такова се говореше, за изтънчен вкус. Bowtie

# 665
  • Мнения: 13 529
Познат, който вади трюфели, ми беше дал 1-2, сложих ги в бутилка зехтин. Става като подправка, но е специфично.

# 666
  • софия
  • Мнения: 9 301
Познат, който вади трюфели, ми беше дал 1-2, сложих ги в бутилка зехтин. Става като подправка, но е специфично.
Отровата е в дозата Simple Smile
В пастата от Лидл имам огромни съмнения, че има нещо естествено.

# 667
  • Мнения: 30 770
Аз купих една опаковка за моето синче. Той обожава скариди, хайвер, всякакви скъпарски неща- не знам какъв е тоя негов вкус, на мама малкото аристократче
Отдавна има мерак за трюфели
Ако му мине мерака- още по-добре Joy

# 668
  • Мнения: 924
Хм, на мен ми мирише по същия начин, както като го ядох и в ястие в заведение, т.е  пресен. Иначе аромата е характерния, на пръст, защото той там си вирее. Даже ако соса е по-сметанов, до голяма степен се убива мириса. Довечера ще пробвам пастата по друга рецепта и да видим.

# 669
  • Мнения: 13 529
Мирише леко на изгнило, на пръст, на ферменти, на гъби, влага... Но и същевременно е приятно.

# 670
  • Мнения: 5 878
Чак на мен ми стана любопитно и ще взема една опаковка за проба.

# 671
  • Мнения: 924
Да, на мокра пръст и листа. Емма, явно е acquired taste, ако не си подготвена психически, не рискувай Grinning

# 672
  • софия
  • Мнения: 9 301
Обичам и опитвам най-различни вкусове. Не е като да не съм яла (паста с) трюфели, но приготвени по правилния начин. Този на пастата не е асquired taste, а е юмрук в небцето - too much taste.

# 673
  • Мнения: 1 272
Мирише леко на изгнило, на пръст, на ферменти, на гъби, влага... Но и същевременно е приятно.
Много точно описание,но не е за всеки.Аз слагам на салата ,когато има домати в нея,на пържени яйца и на ориз.Но по малко,защото е остра миризмата.

# 674
  • Мнения: 5 878
Яла съм, имам опит точно с такава комбинация, но ми стана любопитно какъв точно е случая с лидълската паста, дали наистина не е повечко химията.

Общи условия

Активация на акаунт