Пазаруване от НМ, тема 38, декември 2019

• 39 834
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря за отзивите за бордото, бях му метнала око. Надявам се, Хепи, че ще дадеш отзив за бежовото, че точно такива кройки харесвам.
И аз се радвам, че открих кашмира и че от хм правят налаления:))

# 706
  • Бургас
За кой кашмирен пуловер говорите?Може ли линк?
Мерси.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0628979005.html но е изчерпан.

# 707
Еми моят опит е, че хубавите модели свършват много преди код и разпродажби Wink Забелязвам, че качват нови модели, но просто се разграбват
Simple Smile

# 708
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0628978004.html
А този Ц дали ще ми стане? М взимам по принцип.

# 709
Този цвят изобщо не ми отива, много тъмен е за мен.
Също тъмносиньо, кафяво, бежово,  не са моите цветове.

# 710
За много години, с пожелание за успешни покупки Simple Smile.
Бихте ли ми препоръчали яке/палто, което е мноого дебело-топлещо за студена зима.Имам парка с дебела подплата уж, нооо замръзва ми гърбът😠, сякаш платът отгоре пропуска всако поривче на вятъра.

# 711
Честита Нова Година ✨ 🎉 🎇
Аз сега поръчах едно, което ще дойде в петъка.На живо пробвах подобен модел, направо заврях с него , а отдолу бях по тениска Joy

# 712
  • Popovo
То, в тия молове и по бански да си отдолу, пак ще завриш.Laughing

# 713
В х и м нямат такива якета Hug

# 714
За много години и за много успешни покупки! И аз се питах същото - дали има хем красиво, хем топлещо яке за хора, които сутрин при минусови Т.са по спирки или в движение пеша. Парките не топлят много, те са и тънки, с малко изк.бял пух.

# 715
А пък аз имам такова яке от НМ, от момичешката серия, с пух и пера. Топли много, карам с тънка блуза под него навън.
Имам и друго пухено от Peek&Cloppenburg, еднакво топли са, достатъчно за ходене навън (ходя повечко пеша) в студа. Така че, може да се намери според мен и в НМ, който търси. Има и в дамската с пух, но нямаха качулка, затова не ги гледах. Но цената, на която хванах якето в НМ, беше доста по-добра (към 65 лв).

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 16:46 от fenyx

# 716
Еййй за нищо я нямат тази НГ, да я бяха уважили с някой тлъст код + БД.

# 717
Едно намаление 99 % и БД.. Може и 98 % да не бъдем алчни.. Ще са много хубав новогодишен подарък Joy

# 718
Не всеки се събира в детските дрехи, а и от тях има едва един два модела такива. Като цяло са тънки якетата им
Не ангажирам никой с мнение, но няма нужда да се виси и губи време да се рови и дебне тук

# 719
  • Бургас
Съгласна съм с Хепи.
Най-дебелите якета, които имаме са от Кенвело. Мъжа ми неговото почти не го носи, защото му било много топло. Слага го при минусови температура и кучи студ. Аз моето по-често го обличам, но наистина страшно топли.  Но тази зима не знам какви якета имат в колецията си.

Общи условия

Активация на акаунт