Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 2 дек. 2019, 13:54 ч.

Игнорира ме, да го търся ли?

 • 3 897
 • 89
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 782
А ако след секс пишеш първа и имате успешна връзка и дете в последствие например, какво става? Цял живот се чувстваш тъпо и съжаляваш, че си писала или? 😂
Ами аз ? Какво да кажа, като го поканих на вечеря у нас и му казах да си освободи цялата нощ.  Пратих му целувка спомням си ей-такава💋. Той се съгласи, върна 💋, донесе шампанско и са почнахме. После каза, че отдавна ме "кльопал"- (си падал по мен) и те така.....
Мноого тъпо се чувствам, но ще го преживея 😊

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:39 от Teresa30

# 46
 • Мнения: 481
Какво означава “кльопал” ? 😀

# 47
 • Мнения: 782
Какво означава “кльопал” ? 😀
Падал си по мен

# 48
 • Мнения: 320
А ако след секс пишеш първа и имате успешна връзка и дете в последствие например, какво става? Цял живот се чувстваш тъпо и съжаляваш, че си писала или? 😂

Добра си в леглото явно, Лана... И си чаровница.

# 49
 • Мнения: 684
Тънката разлика е, че младежът не е толкова прост. Избрал си е кака, според възрастта си и с приказки за семейството да я омае, за креватното упражнение. Сори, авторке, но не те е взимал никога сериозно.
Дрънкал ги е, за да се вържеш при това за един гол секс, който си е бил наумил. Набира опит в психологически трикчета. Обикновено и на 30,40 ще е същия мухъл.
На 21, може и да няма опит, ама има акъл да го играе театрото.Тези се раждат сбъркани или гледали лош семеен пример. Лично мнение. Хубаво е, че ти се случва на 25. Ахъм, щото подобни екземпляри си го раздават "Опасен Чар" цял живот.
Умната 😉

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:56 от Judit Becker

# 50
 • Мнения: 782
Къде изчезна авторката ? Тоя да не и е звъннал ?

# 51
 • Мнения: 320
Най-голямата ми чужденка е защо и е на 25-годишна да спи с 21-годишен...
Ама хора всякакви. С различен вкус.

# 52
 • Мнения: 647
Защото е сериозен, страстен и иска семейство. Как защо?! Joy

# 53
 • Мнения: 320
Аз не искам да обидя никого. Но една жена на 25 години е вече физически отдавна развита. Психически развита. Със завършено образование вероятно. Сигурно с поне няколко години трудов стаж. Сексуално, с поне един партньор, двама зад гърба си. Знае кое къде и точно как...

Мъж на 21 години е всичко наобратно...

# 54
 • Sofia
 • Мнения: 1 105
Здравейте, надявам се да ми помогнете, защото не разбирам какво се случва. Запознах се с едно момче много енергичен, интересен, страстен и открит. Излизахме няколко пъти в непринудени срещи (обяд, работа и тн.) в период от 1-2 седмици, интензивно ми пишеше, звънеше. Говорихме си, че е преживял много, обичал е инстински, но като че ли никога той не се е чувствал обичан. Искал да му е спокойно и в прав текст постоянно ме пробваше и разпитваше какво търся каза ми да не го прецаквам, да бъдем заедно и никой от нас да не прави глупости. Попита ме в прав текст дали имам сериозни намерения към него и дали бих искала да създадем семейство до една година ако всичко е наред. Покани ме на някои места напред във времето. Стигна се и до секс, но бяхме уморени след купон и не знам дали ни е харесало взаимно. До един момент, в който след вечерта със секса отложихме виждане, изтъкна здравословна причина, на другия ден си писахме малко, аз пътувах до близка държава и в един момент спря да ми отговаря, писах 1-2 пъти, звънях, но нищо. Стои си на линия, но ме игнорира. Не искам да звъня и пиша като истеричка защо не ми отговаряш, защото съм на мнение, че ако има желание ще го направи.
Това е един от проблемите на съвременните "връзки".
Какво споделяне, доверие, опознаване за 1-2 седмици, какъв секс, какво "вричане", какви разпити, какви въпроси, какви сериозни отношения или пък решения!?
Голяма глупост е след първия секс да се взимат "решения" кой какъв е, първо защото може да не се получи, не от неграмотност или нежелание, липса на опит, още по-малко пък все едно не харесваш другия. Хората трябва да си дадат шанс да се опознаят. Какво е това бързане и заключване?

Сега чета, че ти си на 25 (идеална си), той на 21.
Твърдо не е "готов" за семейство. Още не знае в левия крачол ли да го държи или в десния. Mr. Green

Емоционално може и да си зряла, но той не е.

Разбира се, че който има желание, и те харесва, иска да е с теб, ще те търси, поне за едно "Здравей, как си?" в месинджър или там, каквото се ползва, Вайбър, все тая. Всичко друго са оправдания кой колко е зает или не е, всички сме заети. Wink
А процесът трябва да е двустранен. То се усеща.
Не тичаш и не ходиш, не се "слагаш" на никой. Деликатно показваш, и казваш в прав текс в подходящия момент какво мислиш и чувстваш, и даваш шанс на другия да сподели същото. Ако не се получи, не се хабиш повече.

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 02:32 от FragranceFanatic

# 55
 • Магнаурската школа
 • Мнения: 3 457
Аз не искам да обидя никого. Но една жена на 25 години е вече физически отдавна развита. Психически развита. Със завършено образование вероятно. Сигурно с поне няколко години трудов стаж. Сексуално, с поне един партньор, двама зад гърба си. Знае кое къде и точно как...

Мъж на 21 години е всичко наобратно...
Това генерално твърдение ли е, че малко смешно звучи като такова? И е вярно, че на тази възраст жената е обикновено по-развита от мъжа... ПОЛОВО! УМСТВЕНО... не е сигурно!
Образованието и трудовия стаж нямат никакво отношение към този вид отношения.

Не била чела книгата, а знае коя е... JoyJoyJoy
Тия не на мен!

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 10:06 от Phoenix Wright

# 56
 • Мнения: 14 962
Здравейте, надявам се да ми помогнете, защото не разбирам какво се случва.
Скрит текст:
Запознах се с едно момче много енергичен, интересен, страстен и открит. Излизахме няколко пъти в непринудени срещи (обяд, работа и тн.) в период от 1-2 седмици, интензивно ми пишеше, звънеше. Говорихме си, че е преживял много, обичал е инстински, но като че ли никога той не се е чувствал обичан. Искал да му е спокойно и в прав текст постоянно ме пробваше и разпитваше какво търся каза ми да не го прецаквам, да бъдем заедно и никой от нас да не прави глупости. Попита ме в прав текст дали имам сериозни намерения към него и дали бих искала да създадем семейство до една година ако всичко е наред. Покани ме на някои места напред във времето. Стигна се и до секс, но бяхме уморени след купон и не знам дали ни е харесало взаимно. До един момент, в който след вечерта със секса отложихме виждане, изтъкна здравословна причина, на другия ден си писахме малко, аз пътувах до близка държава и в един момент спря да ми отговаря, писах 1-2 пъти, звънях, но нищо. Стои си на линия, но ме игнорира. Не искам да звъня и пиша като истеричка защо не ми отговаряш, защото съм на мнение, че ако има желание ще го направи.
Свалял ти е звезди, за да те изчука....Класика в жанра.   Smiley
Забрави го, тоя не струва!

# 57
 • Мнения: 2 897
Той на 21?! - та този едва от училище е излязъл. И ти се връзваш на този "мъж"! Хлапашка му работа, а ти си жена. Свалил е каката просто.  Потърси си някого на твоя акъл, поотраснал мъж.

# 58
 • Мнения: 198
Дори да е писала първа след секса , един сериозен мъж , не би я приел като лека . Имам приятелка , на която всички връзки започваха със секс от първа вечер , а с мъжа и вече чакаха да се оженят и тогава .

# 59
 • I am in my own head most of the time
 • Мнения: 821
Не си издържала теста вероятно.
Давай следващия. Този и без това е бил твърде пресметлив, за да е способен на някакви чувства. Аз бих го разкарала още след обясненията колко бил наранен и как него не го били обичали.

Общи условия

Активация на акаунт