Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 2 дек. 2019, 16:08 ч.

ФЛП и пирамидалните схеми

  • 397
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
ВАЖНО!!!

Чух че много хора вече се опитват да Ви пробутат тези продукти, няма проблем купувайте, но не участвайте в този "международен бизнес""

Явно не сте запознати с пирамидалните схеми. В Австралия например е престъпление не само за популяризиране на пирамидална схема, но дори и да участвате в такава.
За да печелят всички, ще трябва да има безкраен запас от новодошлите. Всъщност, колкото повече хора се присъединят, толкова по-малко могат да си възстановят техните разходи, камо ли да правят пари. Когато пирамидата се разпадне (а те
всички се разпадат) отношенията, приятелството и браковете могат да бъдат разрушени, пари изгубени в измамата.

За да получите поне някакво прозрение съм Ви подготвил списък от 3 книги, даже линк към една от тях "The Little Black Book of Scams" в която от 15-та страница може да започнете да се запознавате с истинското естество на този така наречен бизнес.

1) The Little Black Book of Scams
2) Crimes of Persuasion
3) Influence: The Psychology of Persuasion

Ето и линка : https://www.crimes-of-persuasion.com/Crimes/delivered/ACN/BlackBookofScams.pdf

В книгата "Crimes of Persuasion", Лес Хендерсън даже говори за конкретната компания, с каква надценнка продават свойте продукти.

Гит гуд!

# 1
  • Мнения: 7
Поредната схема ли е това. Нещо като на Ружа Игнатова ли

# 2
  • София
  • Мнения: 4 690
Тук освен ФЛП може да напишем още много имена на подобни фирми,които се занимават с МЛМ.Лично на мен във ФБ вече повече от 4-5 пъти непознати хора ми пращат съобщение за това колко добре изглеждам и как мога да изглеждам още по-добре ако се присъединя към техния международен проект.За добро или не съм част от ФЛП вече 7 години,но нямам никой регистриран ,а го направих ,за да си вземам по-евтино добавките им,които няма как да си кривя душата са доста добри и необосновано скъпи на фона на многото предлагани на пазара.На ентуастите им рязвам крилата като им казвам,че вече участвам в този проект и повече ни вест,ни кост от тях.Лично за мен МЛМ е най-сигурният начин да си развалиш отношенията с близките си.

Общи условия

Активация на акаунт