Любители на Котки - Тема 140

• 29 998
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Честито Рождество Христово. А ПиратЯ Ришко на Бъдни вечер преяде много яко, защото за да си откупя правото да не ми се пречка в краката, му слижих 3 пъти ядене. Съответно днес е сънлив и успешно ме поканя към дрямка и мен.

# 616
  • София
Весели празници и от мен!
Елхата не е припадала. Joy
"Ние" от заря на се плашим, свикнали "сме". Wink

Мърчончо цял ден тича напред - назад и хич не се сеща за храна. Котка - мечта. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
  • Варна
Да изям аз таз златна лапичка Simple Smile Техни котейшества добре се държат Simple Smile Късметка и тя е ок Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 23:36 от Мира Иванова

# 618
  • София
Честито Рождество  Христово!
Благословени  да сте вие, домовете ви, приятелите  ви, домашните  ви любимци!

У дома елхата оцелява Grinning
А на Блеко дядо Коледа му е  донесъл нова кашониера Joy Не му е много  по  мярка,  но  той  си я харесва

Дали  не се мисли за костенурка? Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 23:06 от AnyHr

# 619

И Кайли получи кашон от Дядо Коледа, това май е най-желания и предпочитан подарък😂

# 620
Честито Рождество Христово от Макси!

Търсим си зоомагазин в центъра на Варна, който приема плащания с карта. На повечето се правят, че нямат пос и не ми дават бележки..

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 05:13 от bethefirst

# 621
Здравейте, пак да ви попитам, колко време трябва да се изчака след като сме дали хапче на котето и сме го капнали против бълхи, да го изкъпем и прибираме в къщи, че му доскучава на терасата, благодаря

# 622
  • София
Капването против бълхи е след изкъпването, защото ще измиете материала. Можете да го прибирате веднага след изкъпването и хапчето за вътрешни паразити (ние така направихме с нашия “уличник”). Между другото, бълхите умират от вода.

# 623
  • София
Трябва 2-3 дни да действат капките. Ние държахме Елизка в коридора и килера през това време. На терасата сигурно му е студено.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 10:40 от Lizia

# 624
Честито Рождество Христово от Макси!

Търсим си зоомагазин в центъра на Варна, който приема плащания с карта. На повечето се правят, че нямат пос и не ми дават бележки..
В Анималия срещу СУ "Климент Охридски" дали няма да имат? В друг техен магазин съм плащала с карта.

# 625
Тази седмица с Лъки сме на гости при баща ми, просто е очарован от саксиите, в които той му дава да рови необезпокояван, както и от щорите Grinning

# 626
  • Варна
Здравейте, пак да ви попитам, колко време трябва да се изчака след като сме дали хапче на котето и сме го капнали против бълхи, да го изкъпем и прибираме в къщи, че му доскучава на терасата, благодаря
и аз бих го прибрала, на терасата не е ли студено? Кетя като я взехме си я вкарахме вкъщи веднага, въпреки че едва на следващия ден я заведохме на ветеринар за обезпаразитяване. Навремето пък съвсем не сме се замисляли Grinning

# 627
Благодаря, ами за вътрешните паразити не трябва ли да се изчака да подейства хапчето? На терасата е топло, остъклена е и изолирана, южна , и сега е 15 градуса, и аз не си пускам климатк в стаята ,има и завивки , не му е студено само му е скучно, страхувам се да не си докараме и ние бацил . Галим го само с голи ръце без да го гушкаме, после следя всеки да се мие 3 пъти със сапун Blush

# 628
  • Варна
Честно казано не бих се замисляла изобщо за това. Все пак може да се опаразити и по-късно, не може всеки път да го гоните на терасата, поне аз не бих. Ама аз съм малко перде в това отношение. Мисля, че не е опасно за вас да си го приберете вътре, ама да кажат и другите.

# 629
Ади има малко плешиво петънце на гръбчето. Кожата е бяла, няма зачервяване или възпаление видимо, не се чеше и не го боли. Някой да е имал същия проблем?

Общи условия

Активация на акаунт